Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

user posted imageSu Šv.Velykom!

Atsakyti
Ką daryt? Mano katinas pradėjo gėlių lapus ėsti doh.gif
Atsakyti
Nieko baisaus, jei netiks - išvems... smile.gif Jam reikia žolytės. Maniškė irgi retkarčiais pakramto gėlių lapus, jei jos negauna bigsmile.gif
Atsakyti
Bet esu jam žolytės padėjus, jos neėda, o gėles kramsnoja... Gal vitaminų trūksta? Arba egzotikos užsimanė hihihi.gif
Atsakyti
Gal žolytė jau nusibodo... Nepergyvenk, katinai protingi ir dažniausiai žino, ko jiems reikia. O vitaminų aš duodu kiekvieną dieną.

Šiandien manoji Gudrutė kažko liūdna....

user posted image
Atsakyti
O mano va, kaip miega, tikriausia šalta ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tur būt joms šalta, nes mano tai dar ir po dekiu palindus per dienas miega. Rytą dar ant palangės pabūna kol saulutė šildo o paskiau jau lenda kur šilčiau... smile.gif
Atsakyti
Mano katei kaip pavasaris ar ruduo, tai nusikaso visą smakrą, gal jai alergija ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ridute @ 2009 05 14, 11:10)
Mano katei kaip pavasaris ar ruduo, tai nusikaso visą smakrą, gal jai alergija ? g.gif

Tikriausiai... Nešk vis dėlto pas vetą, nes jei koks grybelis tai gali visą šeimą apkrėst... g.gif

O čia maniškė svajoja....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ridute @ 2009 05 14, 11:10)

Mums irgi taip buvo, nešėm pas vetą, paėmė tepinėlį dėl grybelio, bet ačiū Dievui, kad nieko nerado, tai išrašė tepaliuką, tokį švirkštą (kažkaip DELTA - vadinasi), patepėm ir praėjo smile.gif
Atsakyti
Labasuser posted image
Ir vėl nieko nėra..... user posted image
Atsakyti
Sveika nijona, kazkaip mazai beliko musu bury doh.gif smile.gif
Atsakyti