Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

QUOTE(rolali @ 2009 08 25, 10:11)
Nu įdomus tavo katinukas, net nežinau, bet labai fainas  wub.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiko merginos,
mano katinas truputį apsirgo, vedžiau pas vetą, sakė su pūsle ir inkstukais negerai, tai reikalų turiu ojojoj. Tris dienas lašelinę statė, vaistus leido, dabar antibiotikus geriam ir laukiam pasveikimo smile.gif
Kaip jūsų augintiniai laikosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rolali: 23 rugsėjo 2009 - 10:24
mamos, gal kas priglaustumėt katytę? Laiptinėj prieš dvi sav radau dvi nabagėles, išsigandusias, bijančias žmogaus.. nu negalėjau palikt, parsinešiau, bet bėda, kad mano šunys nemėgsta kačių, Lora net buvo sužeidusi mūsų senają katę (ją teko išvežti mamai), tai didelė problema laikyti jas.. skambinau į Nuarą, Lesę, Pifą, nėra laisvų narvų, o Nuare pasiūlė atvežti ir užmigdyti, bet neleidžia man širdis.. Dabar katytės jau daro į dėžutę, nebėra baugščios, valgo viską ir būtų labai geros draugės.. Padėkit surasti joms namučius.. abi mažytės, baltoji kiek didesnė.. Gal kas iš pažįstamų ar draugų sutiktų turėti naują gyventoją..? galime atvežti į kitus miestus, susitartume..

user posted image

user posted image

http://www.facebook....mp;l=0c657dd5e9
Atsakyti
grazuoliai.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditutea @ 2009 10 02, 14:25)
grazuoliai.. bigsmile.gif

Bet jau tokios akytės gailios... verysad.gif
Atsakyti
[quote=rolali,2009 06 12, 13:35]
O mes ilsimės...
koks gražuolis wub.gif
Atsakyti
Maniškis - kurčias visiškai - tačiau super talentingas ir protingas...ir visas į savo šeimininkę...megsta pažiūrėti į veidrodį..
user posted image
...ir labai pyksta, kai trukdai jam...
user posted image
...visai kaip ir aš mėgsta kvepalus...ne bet kokius mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(baltoji! @ 2009 01 27, 22:34)
Na manoji maziau plaukuotesne atrodo  4u.gif
user posted image].[/URL]

O kokio amziaus Jusu katytes? smile.gif

Maniškis katinas irgi dabar taip atrodo, nes be dokumentu - motina tai tikra angoros (su dokumentais), taciau del tevo...nieko nezinau ax.gif
Tai aš irgi noriu prie jūsų jungtis ax.gif
Mano katinas neeilinio gudrumo ir karingumo - tikras turkas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Charakteris baisesnis uz manaji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus zuvyte26 4u.gif

Kažkaip čia retai kas lankosi... Manoji angorytė irgi labai karinga - kandžiojasi kaip šuniukas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2009 12 22, 01:52)
Sveika prisijungus zuvyte26 4u.gif

Kažkaip čia retai kas lankosi... Manoji angorytė irgi labai karinga - kandžiojasi kaip šuniukas... ax.gif

Sveiki,
Aha tikrai bigsmile.gif Bet taip žiauriai kandžiojasi. Pradedame žaisti, tikslaiu jis ateina pas mane tupi..žiūri, žiūri tada pradeda "kalbinti", kad eičiau su juožaisti kovingus žaidimus biggrin.gif biggrin.gif Laksto kaip padūkęs, šokinėja į viršų, kai pirštą prie durų pridedu tai taip aukštai iššoka, kad net stebiuosi. O paskui isisiaučia taip, kad supyksta anrt manęs dėl kažko...ir jau tada aš bėgioju nuo jo, o jis mane gaudo...ir jei dar aš bandau atsiginti - taip visom keturiom isikabina i koja ar ranką, kad galėtų iki kraujų sudraskyti. Kai įniršta - geriau jau bėgti ir slėptis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O jūsų katytė "kalba"? Nes maniškis labai "kalba"...na tokiu savotišku murmėjimu, sunku ir apibūdinti. Kartais išvis pradeda net frazes išmiauksėti...kaip ten jam gaunasi.
Atsakyti
pirmą kartą apie tokią veislę išgirdau 4u.gif o kurtumas veislės požymis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2009 12 22, 21:05)
Sveiki,
Aha tikrai  bigsmile.gif Bet taip žiauriai kandžiojasi. Pradedame žaisti, tikslaiu jis ateina pas mane tupi..žiūri, žiūri tada pradeda "kalbinti", kad eičiau su juožaisti kovingus žaidimus  biggrin.gif  biggrin.gif Laksto kaip padūkęs, šokinėja į viršų, kai pirštą prie durų pridedu tai taip aukštai iššoka, kad net stebiuosi. O paskui isisiaučia taip, kad supyksta anrt manęs dėl kažko...ir jau tada aš bėgioju nuo jo, o jis mane gaudo...ir jei dar aš bandau atsiginti - taip visom keturiom isikabina i koja ar ranką, kad galėtų iki kraujų sudraskyti. Kai įniršta - geriau jau bėgti ir slėptis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O jūsų katytė "kalba"? Nes maniškis labai "kalba"...na tokiu savotišku murmėjimu, sunku ir apibūdinti. Kartais išvis pradeda net frazes išmiauksėti...kaip ten jam gaunasi.

Na, mano mergytė tai ne tokia žiauri - bet dažnai , ypač į kojas mėgsta įsikabint... Ir tik man - vyrui jei ir kanda , tai tik į ranką... Kalbėt irgi mėgėja...
Papildyta:
QUOTE(tinuska87 @ 2009 12 22, 21:23)
pirmą kartą apie tokią veislę išgirdau  4u.gif o kurtumas veislės požymis?  blush2.gif

Taip sako vetai: jei abi akys mėlynos, tai dažniausiai negirdi... Maniškės viena akytė mėlyna o kita žalia- tai girdi.
Atsakyti
Dėl kurtumo aš taip pat domėjausi. Tai būtent turkų angoros veislėje dažnas reiškinys kurtumas arba girdi dalinai arba viena ausimi. Dažnai pasitaiko, kai katytė būna skirtingų spalvų akimis - tuomet kurčia ausis būna ta, kuri yra prie mėlynos akies. Maniškio katino abi akys vienos spalvos - geltonos spalvos. Tačiau jau nuo gimimo jis nebegirdi verysad.gif Apskritai kurtumas dažnas reiškinys vienos spalvos( t.y. baltos spalvos) kačių apsigimimas. 4u.gif
Atsakyti