Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

QUOTE(extravaganza @ 2010 02 08, 17:25)
ačiū  drinks_cheers.gif  šiek tiek pilvas jau užaugęs biggrin.gif bet ia pas mus šeimyninis bruožas smile.gif

Pas mus irgi visi pilvoti hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2010 02 09, 00:48)
Labai graži katytė 4u.gif

Bandis čia - jis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
rengiu straipsni savo internetiniam puslapiukui apie ivairiu veisliu katytes
man reikia nuotraukyciu, gal atsirastu kuri nors norinti pasidalinti savo groziu ir turinti graziu nuotraukyciu turku angoros katyciu
Lauksiu atsakymo i az
aciu
Atsakyti
Va kokie mes smile.gif
Papildyta:
oi kokia didelė nuotrauka gavosi
Atsakyti
Panašus grožis dabar Grindoje kankinasi http://www.gyvunuglo...doption/g.19090 verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Vajetau, kaip gaila katytės. Nesuprantu tokių žmonių... Beširdžiai
Atsakyti
Baisūs žmonės... Manoji irgi nelabai girdi, bet vis tiek mes ją labai mylim- jau vien nuo jos grožio nuotaika pasitaiso jei būna sunku...
Papildyta:
QUOTE(sarra @ 2010 01 22, 11:42)
Merginos gal žinote kur galima nusipirkti būtent angoros katinėlį. Be dokumentu.  Esame iš Klaipedos.

Čia mano tevai labai nori vel katinėlio ir butent balto angoros. Jie turėjo prieš metus tokį katinelį, bet per nelaimingą atsitikimą žuvo. Mama iš pradžių buvo prieš naują bet po metų vel užsimane. Tėvai buvo gavę dovanų iš tetos, tetos nebėra tai nezinome kur ieškoti.

Gal padėsite...internete angoros pasirinkimas labai mažas.
O šiaip iš tevų prisiminimai apie katinėlį labai geri, dėl to ir sako kad nori tokio pat: nežiūrin į tai kar ir vargelio turėjo daug ypač kol paaugo: ir žemes iš gelių iškapstydavo ir prie durų pažymėdavo (sako mama kad per velai išoperavome) ir puldavo ir kasdavo ..

Gal dar neturi katytės?
Atsakyti
seniai nesirodem,gal metus kokius blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Vau wub.gif , mano katinas dabar iš pyrago aguonas valgo biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebesuprantu, nebemoku nuotraukų įkelti... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rolali: 21 kovo 2010 - 21:52
Štai ir mes..išdykėlį teko net diržo griebtis, kol iškrapščiau iš ten...žinoma rankas spejo sukandžioti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
user posted image

Labiausiai myli močiutę....
user posted image
Atsakyti