Sveikutės, maniškis katinas mėgėjas ryte kalbėti , frazes irgi pasasko, pvz. mama, nea, jau , toks juokas, galvoju gal išmokint kalbėti, jaučiu nebūtų labai sunku
maniškis irgi taip pačiai...mane labai juokina tas mamaaa O kaip jūsų katinėliai ir katytės reaguoja ir bendrauja su svetimais? Maniškis tai labai atsargiai....bet labai smalsus..tai eina ratais, kol apuosto.. Bet nedraugauja su svetimais
O maniškis tai draugiškas ir kompaneiskas . Sėdės iki pat galo, kol miegot nenueisiu, tupi, akys merkiasi, čiut nekrenta, bet vis tiek sėdi (klausą lavina )
Ar jūsiškiai mėgsta sėdėti pvz. vonioje ar kibire, rankinėje didesnėje? Nes maniškis tai itin mėgsta - vieną kartą ėjau į sandėliuką bulvių - tai jis įlipo į ta kibirą ir tupi, neina iš jo. Tai nešiausi kibire ir jį Spėju vaizdas buvo juokingas Kartą įlindo į spintą ir užmigo - o kadangi jis kurčias - neprišauksi jo...visą pusdienį ieškojau, jau ir išsigandau, kad ar nebus išlėkęs per balkoną....ir galų gale radau sau miegantį, įsiraususį spintoje...ir dar nenorėjo lįsti lauk
Mėgsta ir maniškė taip Lenda visur, kur tik telpa, ypač į įvairias dėžutes, atsidaro dangtelį, įlenda ir kaišioja kojytę- kad su ja žaistume. o paskui ten ir užmiega dažnai...
O man dar kiekviena ryta reikia isklausyti jo kvarksejimo Ryte paprastai as prie veidrodzio dazausi siek tiek, turiu dar toki mazani veidrodeli - tai kai paimu i rankas - viskas - mano katinas ziuri i akis ir tiek praso, murksi murksi, kol neapsikenciu ir truputi leidziu jam pasilinksminti su saules zuikuciu...jam jau silpnybe saules zuikuciai - lipa, sokineja ir ant sienu...bet kur... Tik vakar atsitiko dar toks dalykas...ziuriu kas gi cia - maniskis apslapines kibire bilves Nesuprantu, to niekada nedarydavo, na viena karta pries sterilizavima...bet siaip jis labai labai tvarkingas....o dabar nzn, gal tiesiog pamane, kad tai antras jo tualetas