Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

QUOTE(*Marija* @ 2008 04 22, 22:36)
Labas vakarelis. Galejo kur nors netycia uzsigaut. Maniskia kartais kai "pazaidzia" tai irgi paskui verkia didelem asarom doh.gif  Ka padarysi, vaikai  mirksiukas.gif

Labai mieli ''vaikai'', didžiausia šunybė - tai kad įkąs, apdraskys ar sudaužys ką nors... Tai kad su vaikais tik tokios problemos būtų...
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 04 22, 22:53)
Labai mieli ''vaikai'', didžiausia šunybė - tai kad įkąs, apdraskys ar sudaužys ką nors... Tai kad su vaikais tik tokios problemos būtų...

Maniskiai neseniai sugebejo kriaukle sudauzyt vonioj mastau.gif bash.gif
Atsakyti
Labutis!!!Mano Angoriukui akytės patraiškanoja,kai kartais suėda žalios mėsytės(faršo).
Norėjau Jūsų paklausti,gal žinote ką daryti kad katinukas nekramtytų,nekapstytų gėlių?Gėlės auga tik pas dukrytę kambaryja,jis tik įeina užšoka ir jau žiūrėk kramto arba kasinėja ax.gif Atrodo,kaip koks magnetas jį ten traukia biggrin.gif Sode ne taip viską ėda,kaip bute.
Pritariu aš Jums visoms,kad katinėliai tikrai sudaro mažai rūpestėlių :good:Gal kas vežiojate su mašiną savo katinus?Gal žinote būdų,kaip vežti katiną,kad jis nemiauktų?Vienas mūsų kaimynas veža pintinėja,tai sakė jo visiškai nerėkia.Norėčiau sužinoti,ar tikrai toks būdas geras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilrita @ 2008 04 23, 13:53)
Labutis!!!Mano Angoriukui akytės patraiškanoja,kai kartais suėda  žalios mėsytės(faršo).
Norėjau Jūsų paklausti,gal žinote ką daryti kad katinukas nekramtytų,nekapstytų gėlių?Gėlės auga tik pas dukrytę kambaryja,jis tik įeina užšoka ir jau žiūrėk kramto arba kasinėja ax.gif Atrodo,kaip koks magnetas jį ten traukia biggrin.gif Sode ne taip viską ėda,kaip bute.
Pritariu aš Jums visoms,kad katinėliai tikrai sudaro mažai rūpestėlių :good:Gal kas vežiojate su mašiną savo  katinus?Gal žinote būdų,kaip vežti katiną,kad jis nemiauktų?Vienas mūsų kaimynas veža pintinėja,tai sakė jo visiškai nerėkia.Norėčiau sužinoti,ar tikrai toks būdas geras? g.gif

Laba. Pas mus namuose geliu nerasta doh.gif , nes ilgiau 2 dienu neisgyvena, tai kad negadinciau sau nervu ir augaleliams gyvenimu susitaikiau su mintim, kad nieks pas mus ir nezaliuos schmoll.gif , kaip bebutu gaila.
Del veziojimu masina, tai tik nuo katinelio priklauso, jei jis baisiai bijos, tai jokios pintines nepades. Maniskiai labai normaliai vaziuoja, del to pas mus nera jokiu problemu. Siaip nuo pat mazens tai praktikuojam, bet turbut prie to negalima priprast, tiesiog arba katinas tai priima, arba ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 23, 09:30)
Maniskiai neseniai sugebejo kriaukle sudauzyt vonioj mastau.gif  bash.gif

lotuliukas.gif Šaunuoliai - jėgos reiškia turi...
Papildyta:
QUOTE(vilrita @ 2008 04 23, 13:53)
Labutis!!!Mano Angoriukui akytės patraiškanoja,kai kartais suėda  žalios mėsytės(faršo).
Pritariu aš Jums visoms,kad katinėliai tikrai sudaro mažai rūpestėlių :good:Gal kas vežiojate su mašiną savo  katinus?Gal žinote būdų,kaip vežti katiną,kad jis nemiauktų?Vienas mūsų kaimynas veža pintinėja,tai sakė jo visiškai nerėkia.Norėčiau sužinoti,ar tikrai toks būdas geras? g.gif

Maniškė tai tik viksvas apgraužia, dar kaktuso žiedus suvalgo. O kitų gėlių neliečia. Gal tu jai žolytės nepasėjus? O į sodą aš irgi dažniausiai pintinėj vežu. Ji nelabai triukšmauna, bet mėgėja vis apie stabdžius trintis arba įlenda kur nors , kur atrodo, neįmanoma įlysti ir paskui vos iškrapštom. pintinėj kartais pasiskundžia, bet tada paglostau ir vėl aprimsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijona: 24 balandžio 2008 - 18:01
QUOTE(nijona @ 2008 04 24, 19:00)
lotuliukas.gif Šaunuoliai - jėgos reiškia turi...

Ne tik jegos, bet ir svorio doh.gif mirksiukas.gif

QUOTE(nijona @ 2008 04 26, 21:50)
O svorio tai kiek? Mano laižiakė nei 2,5 nesveria... Tikra coliukė ax.gif

Paskutini karta kai sveriau (pries kirminuku nuodijima), tai abu apie 4 svere doh.gif , bet dabar katinukas jau daugiau (jauciasi kilnojant blush2.gif ), o katyte, kaip ir priklauso tikrai damai, palaiko forma flirt.gif nail.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Užbėgau trumpam, bet čia kažkaip jokių naujienų nėra... Gal visos gamtoj su visais katiniukais? Mes tai vis sode, tik parvažiuojam apsipirkti ir išsiprausti ax.gif
Tai tiek, atia!

QUOTE(*Marija* @ 2008 05 08, 22:37)
Laba, tai jau atostogos prasidejo? blush2.gif Ir katinuzikas irgi lauke? rolleyes.gif O mes vis kovojam su miesto dulkem doh.gif  lotuliukas.gif

Labas 4u.gif
Tokios ilgalaikės atostogos... Mečiau darbą doh.gif Nervai neatlaikė g.gif 12 metų neturėjau atostogų, tai pasidariau atostogas pati. Nežinau, kaip čia bus toliau...
O su katyte tai dar problema neišsisprendė - nenori būti lauke, sode tik nuvažiavus įlenda po lova ir tupi visą laiką, tai tik parvažiavus namo valgo ir geria g.gif Ir kada ji pripras - juk sode tiek daug jos "mylimų" vabzdelių, kuriuos namie visus išgaudo, o sode nekreipia jokio dėmesio. Jau tokia bailiukė...

QUOTE(*Marija* @ 2008 05 10, 15:54)
Taip bijo erdves? g.gif  blink.gif O ant ranku nebandai isnest i lauka, ant zolytes pasodint, vabzdeli koki parodyt? Mano tai megsta gamta, nors is pradziu irgi prisibijo, bet juk idomu, tai ir drasa atsiranda lotuliukas.gif

Labas 4u.gif
Ant rankų truputį pabūna ir vis tiek bėga namukan... Kai bandau sulaikyt - tai puola draskytis tol, kol paleidžiu. O namie - tikra laižiakė. Ir taip jau trečia vasara g.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 05 10, 19:26)
Labas 4u.gif
Ant rankų truputį pabūna ir vis tiek bėga namukan... Kai bandau sulaikyt - tai puola draskytis tol, kol paleidžiu. O namie - tikra laižiakė. Ir taip jau trečia vasara g.gif

Matyt, taip parodo savo charakteri ir nusistatyma - as namine kate ir nieko tu nepadarysi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 10, 20:55)
Matyt, taip parodo savo charakteri ir nusistatyma - as namine kate ir nieko tu nepadarysi doh.gif  lotuliukas.gif

Tikras katiniškas charakteris - perauklėjimui nepasiduoda ir daro tik tai, ko nori pati bigsmile.gif
Atsakyti
Labasuser posted image
Aūūūū, kur visos katės ir katinai? user posted image
Atsakyti
Labas.
Mes cia lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 20, 15:04)
Labas.
Mes cia  lotuliukas.gif
user posted image

Na, man praktiškai ir nereikia jokių katytės nuotraukų dėliot (neturiu kompe blush2.gif ) - taviškė- jos dvynukė - tokia pati gražuolė, meilutė, mielutė pukuotukė. Maniškė truputį tik smulkesnė ax.gif Bet ir pozą gerą pagavai thumbup.gif
Ar pas jus už lango miškas, ar šiaip medžiai? Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijona: 20 gegužės 2008 - 15:19