Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

QUOTE(*Marija* @ 2008 05 28, 13:44)
Dar tik antras, bet jau ir apie trecia pasvajoju ir tikiuosi, greit bus blush2.gif  lotuliukas.gif

Imsi auginti, ar globot?
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 05 28, 13:49)
Imsi auginti, ar globot?

Globot blush2.gif
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif Aš gal negalėčiau taip... Nebent gyvenčiau viena. Net keista, aš niekada nemėgau kačių, tik šunis, o kai atsirado Gudrutė, myliu ne tik ją bet ir visas likusias kates. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Gražios jūsų katytės, turėjau ir aš tokią, bet dėl alergijos turėjom išvežti į kaimą g.gif Labai pasiilgstu jos, nors irgi kandžiojasi kaip šuniukas smile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš alergiją, bet kenčiu - neįsivaizduoju, kad galėčiau ją kam atiduoti... Nors retkarčiais, kai atsikeliu užtinusiom akim ir užgulta nosim bei gerkle ateina tokia mintis. Bet tik trumpam smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Turiu skubų klausimuką blush2.gif
Gal kartais kas nors birželio 7-8 dienoms planavot važiuoti į parodą Latvijoje, miestelyje Cesis, rezervavot viešbutuką (ar kokią kitą nakvynę), bet dabar persigalvojot ir jums tos rezervacijos nebereikia..? blush2.gif
Aš labai noriu važiuoti, bet per vėlai pradėjau ieškoti nakvynės... blush2.gif Jei kartais kas turi "atliekamą" - būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt info ir patartumėt ką nors (mūsų būtų: 2 žmonės ir katytė rolleyes.gif )
Iš anksto dėkoju už pasiūlymus (labai norisi tikėtis, kad tokių atsiras unsure.gif )
Lauksiu bet kokios info į AZ ax.gif
Gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
As irgi neisivaizduoju, kaipgaleciau atiduoti, as tik dar paimti galeciau ir tikrai ne viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 05 30, 12:14)
Turiu ir aš alergiją, bet kenčiu - neįsivaizduoju, kad galėčiau ją kam atiduoti... Nors retkarčiais, kai atsikeliu užtinusiom akim ir užgulta nosim bei gerkle ateina tokia mintis. Bet tik trumpam smile.gif

Labas 4u.gif
Meilė lieka meile, bet ir su alergija nereikėtų juokauti, gali net astma atsirast...
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 31, 00:00)
As irgi neisivaizduoju, kaipgaleciau atiduoti, as tik dar paimti galeciau ir tikrai ne viena  lotuliukas.gif

Taigi, per tiek metų juk prisiriši ir jau neįsivaizduoji gyvenimo be jų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eva* @ 2008 05 31, 10:39)
Labas 4u.gif
Meilė lieka meile, bet ir su alergija nereikėtų juokauti, gali net astma atsirast...

Jau turiu astmą bigsmile.gif , bet ...
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 05 30, 12:14)

Na, jei esi alergiska tik katei, bandyk pas alergologus apsilankyt ir paprasyt desensibilizacijos. Cia toks gydymas, kai po truputi leidzia i oda alergena, kol nujautrina organizma.
Atsakyti
Sian buvau kaciu parodoj, nei vienos angoros blink.gif net keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 31, 23:28)
Sian buvau kaciu parodoj, nei vienos angoros blink.gif  net keista g.gif

Labas rytasuser posted image
Tikrai keista g.gif O kur buvo paroda?
Papildyta:
QUOTE(Arven @ 2008 05 31, 22:16)
Na, jei esi alergiska tik katei, bandyk pas alergologus apsilankyt ir paprasyt desensibilizacijos. Cia toks gydymas, kai po truputi leidzia i oda alergena, kol nujautrina organizma.

Ne vien katei - pas mane bronchinė astma.
Atsakyti