Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

QUOTE(nijona @ 2008 06 08, 19:39)
????? mastau.gif  irnesakyk.gif  hihihi.gifuser posted image

Kazkaip jai taip pavyko keisti kaili, kad liko nusiurusi uodega - visa pukuota pukuota liko, o viso savo grozio ir pasididziavimo nebelio blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 06 08, 21:17)
Kazkaip jai taip pavyko keisti kaili, kad liko nusiurusi uodega - visa pukuota pukuota liko, o viso savo grozio ir pasididziavimo nebelio blush2.gif  doh.gif

Vargšelė... Maniškei kai jau byra - tai iš visur... rolleyes.gif
Atsakyti
Maniske va taip slepiasi nuo saules, kad neduok dieve, neidegtu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Supranta, kad ir gražu, ir gerai smile.gif Gudrutė irgi mėgsta po skėčiu sėdėt ir ponią vaidint bigsmile.gif
Atsakyti
Vaistukai, atrodo, veikia. Jau taip kuokštais nesibarsto. Tik kažkaip apetitą prarado ir sumenko g.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 06 13, 10:20)
Vaistukai, atrodo, veikia. Jau taip kuokštais nesibarsto. Tik kažkaip apetitą prarado ir sumenko g.gif

Vitaminai? Kokie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 06 13, 16:33)
Vitaminai? Kokie? g.gif

Dėžutės nedavė. Atkirpo 7 tabletes, nes daugiau negalima. Sakė po mėnesio pakartot. Tik instrukciją - parašyta sudėtis: A,E,B2,B5,B6,PP,Biotine,Zinc,Iode,Culvre,... Pavadinimas turėtų būti šitas: Pet-Phos Felin Special Pelage (Supplėment nutritionnel pour chats). Vakar paskutinę suvalgė. Valgė be problemų, tik turėjau perlaužt ir iš delno paimdavo. Iš lėkštelės neėmė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 06 13, 17:24)
Dėžutės nedavė. Atkirpo 7 tabletes, nes daugiau negalima. Sakė po mėnesio pakartot. Tik instrukciją - parašyta sudėtis: A,E,B2,B5,B6,PP,Biotine,Zinc,Iode,Culvre,... Pavadinimas turėtų būti šitas: Pet-Phos Felin Special Pelage (Supplėment nutritionnel pour chats). Vakar paskutinę suvalgė. Valgė be problemų, tik turėjau perlaužt ir iš delno paimdavo. Iš lėkštelės neėmė bigsmile.gif

Maniskiai ka nors ikist doh.gif neima ne uz ka schmoll.gif o igrust baisu - ir kad nepaspringtu, ir be pirstu bijau likti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 06 13, 22:10)
Maniskiai ka nors ikist  doh.gif neima ne uz ka schmoll.gif  o igrust baisu - ir kad nepaspringtu, ir be pirstu bijau likti lotuliukas.gif

Labas rytasuser posted imageuser posted image
Man vetas rodė, kaip sugirdyt - įdėt burnytėn ir gerklę pamasažuot - tai nuryja. Tik burnytę palaikyt užčiauptą. Net pademonstravo ant kitos katės - tai tikrai greit nurijo. Bet maniškei jei iš delno - tai beveik viskas skanu, tik nuo kirmėlių neima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 06 14, 09:12)
Labas rytasuser posted imageuser posted image
Man vetas rodė, kaip sugirdyt - įdėt burnytėn ir gerklę pamasažuot - tai nuryja. Tik burnytę palaikyt užčiauptą. Net pademonstravo ant kitos katės - tai tikrai greit nurijo. Bet maniškei jei iš delno - tai beveik viskas skanu, tik nuo kirmėlių neima. ax.gif

Man irgi rode, bet ant mano kisos nebande net rodyt ir as nelabai dristu jos praziodint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 06 14, 11:33)
Man irgi rode, bet ant mano kisos nebande net rodyt ir as nelabai dristu jos praziodint blush2.gif

Tai tau blogiau. Nors šitus vitaminus sakė visos katės gerai valgo bigsmile.gif
Tiesa, girdėjau, tavoji šeima pagausėjo? Sveikinu ir linkiu sėkmės user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(nijona @ 2008 06 14, 14:18)
Tai tau blogiau. Nors šitus vitaminus sakė visos katės gerai valgo bigsmile.gif
Tiesa, girdėjau, tavoji šeima pagausėjo? Sveikinu ir linkiu sėkmės user posted imageuser posted imageuser posted image

Aha, kaciu ferma jau pas mane lotuliukas.gif 4vnt blush2.gif Svarbiausia, kad ir dar koks vienas gal nepamaisytu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti