Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrui nereikia sekso

QUOTE(spulyte @ 2011 03 03, 17:29)
tai kaip suprasi ta isplerus, juk ne nuo nuolatinio ryjimo o gimdymo, na cia manau kaip kas supranta, o vyras turi suprasti ir palaikyti, o ne del storumo nesimyleti. na cia tik mano asmenine nuomone 4u.gif

O per nestuma isplerstama ne del rijimo uz du ar uz tris? Nuo gimdymo dar ne viena neisplero. Nera normalu, kai moteris per nestuma priauga 20-30-40 kg doh.gif To vaikui nereikia ir nereikia cia juo prisidengineti. Yra vyru kurioms patinka apkunios, bet yra ir tokiu, kuriems "pliurzos" slykscios. Kodel jis turi geisti apsileidusios moters? Tai ji gali ir nebesiprausti, nes "vaikas suryja visa laika, nebespeju. aj, jei myli, myles ir tokia". Ne velnio schmoll.gif Ir neprivalo.
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2011 05 06, 09:27)
O per nestuma isplerstama ne del rijimo uz du ar uz tris? Nuo gimdymo dar ne viena neisplero. Nera normalu, kai moteris per nestuma priauga 20-30-40 kg doh.gif To vaikui nereikia ir nereikia cia juo prisidengineti. Yra vyru kurioms patinka apkunios, bet yra ir tokiu, kuriems "pliurzos" slykscios. Kodel jis turi geisti apsileidusios moters? Tai ji gali ir nebesiprausti, nes "vaikas suryja visa laika, nebespeju. aj, jei myli, myles ir tokia". Ne velnio schmoll.gif Ir neprivalo.

ale koks smagus jausmas kažkam įkąsti. Niekad nesuprantu tokio lojimo esmės.
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2011 05 06, 23:09)
ale koks smagus jausmas kažkam įkąsti. Niekad nesuprantu tokio lojimo esmės.

Nesiruosiau niekam ikasti, tiesiog tai mano nuomone - patogu pateisinti savo lasinius, apsileidima ir dar kazkokias silpnybes vaikais - juk del tokio kilnaus tikslo issinesiau, pulkit mane myleti tokia bigsmile.gif Jusu "lojimo" esmes irgi nesupratau
Atsakyti
kažkuri mama rašė,kad gal problemos su potencija ar dar kokios...su sveikata...
jei nėra sekso ar jis paslaptingai suretėjo tai yra tik viena priežastis....trečias asmuo.Aš tai per 11santuokos metų supratau ir pasitvirtino.Pirkau ir nuo potencijos sutirkimų papildus,vitaminus.....ne to reikėjo.Buvo kita.po to kas?skyrybos.
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2011 05 06, 09:27)

Oi, tikrai vyrai tik dėl viršvorio moteris meta ir susiranda kitas. biggrin.gif Kaži, kodėl tada tie vyrai meta lieknas, save prisižiūrėjusias moteriškes? g.gif Ar tik ne dėl charakterio savybių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 05 10, 21:18)
kažkuri mama rašė,kad gal problemos su potencija ar dar kokios...su sveikata...
jei nėra sekso ar jis paslaptingai suretėjo tai yra tik viena priežastis....trečias asmuo.Aš tai per 11santuokos metų supratau ir pasitvirtino.Pirkau ir nuo potencijos sutirkimų papildus,vitaminus.....ne to reikėjo.Buvo kita.po to kas?skyrybos.

nereikia matuoti kitų gyvenimo pagal savo mirksiukas.gif jei jūs atveju taip pasitakė,dar nereiškia,kad taip yra visur.
Atsakyti
Bandysiu patarti 4u.gif Jeigu vyrui nereikia sekso,tai jis gavo kažkur kitur ax.gif juokauju...bet jeigu jums iš tikrūjų reikia sekso iš vyro ,,pareikalaukite" švelnia forma mirksiukas.gif Vakare apsirenkite kažką seksualesnio ,vaikutis jau turi saldžiai miegoti ir pirmyn suviliokite savo vyrą.. thumbup.gif
Atsakyti
Man sex'as yra labai svarbus dalykas 4u.gif Mum su vyru viskas labai gerai.. blush2.gif Linkiu sekmes ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turtukas*: 30 liepos 2011 - 07:58
Sveikos,gal yinot gera sexologa kaune?
smile.gif
Atsakyti
Na as kai vyras galiu bandyti jums duoti savo patarima smile.gif

1 variantas-nusipirkti zaisliuka ir ji padeti kokioj spintele, bet tokioje kad jis tikrai pamatytu kad jus ji turit.

2 variantas tai jau siek tiek grubesnis, nueikit i kita kambari ir uzsiimkite su zaisliuku, na gal ir garsa koki isleiskite bet subtiliai lyg jis turejo to negirdeti kol spoksojo kitam kambary telika.

3 variantas dar grubesnis tiesiog gulint su juo tuoj pacioje lovoje, pradekite save gundyti (masturbuotis), paprasys iseit i kita kamabary, tai pasiulikit jam paciam ten nueiti kol jus baigsite (nes jus negaliete kitur atsipalaiduoti). o jei nenori eiti tegul atlieka tai kas jam priklauso smile.gif

as asmensikai su sitas dalykais taikytis nenoreciau imciausi veiksmu smile.gif
Atsakyti
o dabar kaip vyras patarkite kaip turetu elgtis vyras,nes jo reikia jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happyfeets @ 2012 06 29, 16:46)
o dabar kaip vyras patarkite kaip turetu elgtis vyras,nes jo reikia jam biggrin.gif

Kadangi man kazkada yra buves tos variantas, tai galva skauda tai taip miletis nenoriu, guledavo kaip pagalys, tai sukau i sona ir galu gale baigesi tie santykiai, o dabar gavau tai apie ka visada svajojau tongue.gif
Atsakyti