Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrui nereikia sekso

QUOTE(Sandra-kvietka @ 2010 05 26, 10:50)
Svarbiausiai apie viska, kas neramina, kalbeti atvirai. Kai issiaiskinsit problemos priezastis, tuomet liks tik sugalvoti, kaip jas pasalinti. As tai jau ismokau su vyru apie viska kalbetis, dabar musu santykiai puikus  smile.gif  Linkiu ir jums to paties!

turbut... be kalbu- nebus jokio pasikeitimo.. bent jau judejimo. bet ka daryti, kai nekalba? as kartais galvoju, kad geriau su siena pasikalbet, tai bent nesunervuoja, o rezultatas vistiek tas pats (tixliau - jokio doh.gif Turbut cia atskira tema.
Atsakyti
QUOTE(Sandra-kvietka @ 2010 05 26, 11:50)
Svarbiausiai apie viska, kas neramina, kalbeti atvirai. Kai issiaiskinsit problemos priezastis, tuomet liks tik sugalvoti, kaip jas pasalinti. As tai jau ismokau su vyru apie viska kalbetis, dabar musu santykiai puikus  smile.gif  Linkiu ir jums to paties!

Labas mergaites.Pas mane ta pati situacija.Jus sakote reikia kalbetis,bet as jau gyvenu beveik 8 metai su vyru ir pas mus tokio dalyko kaip pasikalbekim - nera.Jei as pradedu su juo kalbeti jis kaip negirdi,tai kam kalbeti,jau geriau patileti.Gal ir buvo pradzioje graziu akimirku,kol vaiku nebuvo ir seksas daznesnis buvo.O dabar i menesi karta ir jam gana.O sia tema net nekalbu,nes jam neidomu,jis pavarges ir nenori.O jei dar bandai suvilioti tai siausiasi,kad nelysk ,noriu miegoti,va taip.Na zinokit geda ir kam pasipasakoti.Bet as jau nebeimu i galva,nenori nereikia,man net paciai nebeidomus jis pasidare,jokios romantikos ,jokiu glamoniu,nieko.Padare savo reikala ir miega.Ar gi cia vyras.Tik nepagalvokit kad as ieskausi kitu seksui,bet zinot pasitaikius progai tikrai pasimileciau ir jokios sazines grauzaties nejausciau.Tad ir jus nepulkit i panika,mes juk moterys,del tokiu liurbiu nereikia asaru lieti.
Atsakyti
kaip išmokai su vyru kalbėtis?
Jei paklausiu kas neregai - nieko, jei be nuotaikos - šiaip sau,
jei sakau pasikalbam - kalbėk, niekaip nepralaužiu, o jaučiu kad kažkas ne taip....

QUOTE(Sandra-kvietka @ 2010 05 26, 10:50)

Atsakyti
Gaila, bet nieko paguodziancio ar ikvepiancio parasyt negaliu. As be sexo su vyru jau 1.5 metu (o susituoke esam tik 3.5) ir nemanau, kad kada nors kas nors pasikeis. Skaiciau daug literaturos ir forumu ta tema (ang kalba, nes lietuviai akivaidziai to svarbos neizvelgia) ir pasidariau isvadas, kad yra du keliai: skirtis ir ieskot pilnatves su kuo nors kitu, arba likt santuokoj ir kentet iki grabo lentos. Aisku, galima rinktis sukt i kaire, bet man tas nepriimtina. Manau kaltes jausmas butu stipresnis uz sexualini pasitenkinima.
Jei skaitot angl. klb. pasigoogle'inkit "marriage without sex" ir perzvelkit forumu zinutes: simtai pareiskimu is zmoniu, kurie kencia santuokoj be sex'o po 5, 10, 20 ir daugiau metu. Del seimos, vaiku, statuso ar religiniu isitikinimu nesiskiria, bet yra labai nelaimingi. Aisku pykciai ir neapykanta abejingam partneriui auga kas diena, galiausi visiskai nustojama noret bet kokio artumo (bent jau su sutuoktiniu). Viskas prasideda nuo retejanciu lytiniu santykiu-karta per savaite, per menesi, per du menesiu, stai ir pirmi metai. Po to antri, stai jau ir desimtmetis... gal is 100 zinuciu neperskaiciau nei vienos istorijos su laiminga pabaiga. Nors visgi butu naivu ir tiketis, kad po keliu celibato metu pora vel staiga ims ir prades myletis kas antra diena ar nors kas antra menesi.
As skirtis dar nenoriu, visgi myliu savo vyra, bet be sex'o praleist likusi gyvenima irgi nesiruosiu. Visgi man tik 25 metai.. Liudna.
Tiesa, nebeanalizuoju priezasciu, nes tas musu niekur neveda. Patarimu irgi nelaukiu, nes nemanau, jog isgirsiu ka nors naujo. Kai kuriems zmonems tiesiog nereikia sex'o. Tik gaila, kad tai isaiskeja tik po vestuviu.
Atsakyti
QUOTE(dominyka2009 @ 2010 05 26, 16:22)
Labas mergaites.Pas mane ta pati situacija.Jus sakote reikia kalbetis,bet as jau gyvenu beveik 8 metai su vyru ir pas mus tokio dalyko kaip pasikalbekim - nera.Jei as pradedu su juo kalbeti jis kaip negirdi,tai kam kalbeti,jau geriau patileti.Gal ir buvo pradzioje graziu akimirku,kol vaiku nebuvo ir seksas daznesnis buvo.O dabar i menesi karta ir jam gana.O sia tema net nekalbu,nes jam neidomu,jis pavarges ir nenori.O jei dar bandai suvilioti tai siausiasi,kad nelysk ,noriu miegoti,va taip.Na zinokit geda ir kam pasipasakoti.Bet as jau nebeimu i galva,nenori nereikia,man net paciai nebeidomus jis pasidare,jokios romantikos ,jokiu glamoniu,nieko.Padare savo reikala ir miega.Ar gi cia vyras.Tik nepagalvokit kad as ieskausi kitu seksui,bet zinot pasitaikius progai tikrai pasimileciau ir jokios sazines grauzaties nejausciau.Tad ir jus nepulkit i panika,mes juk moterys,del tokiu liurbiu nereikia asaru lieti.

Sveikos,
Na, ziuriu, tikrai, kad vyrai is kitos planetos negu moterys. Vyrams sekso reikia ir romantikos reikia tik iki vestuviu, o moterims po ir visa likusi gyvenima... doh.gif va, cia ir pagrindinis skirtumas. ax.gif
NA, o jeigu rimtai ir as susiduriu su tokia problema, mylimes tik karteli per menesi. Na, bet negaliu visai skustis buna, kai jis pats uzsinori, bet.. as noriu dazniau nei 1/men...
Priezastys irgi jau minetos: as pavarges, jau velu, ryt i darba ir t.t. Na, prie kompo ar TV jis irgi megejas pasedeti, o ir bendrauti nelabai mums sekasi, t.y. prisesti ir pakalbeti apie musu problemas... kazkoks begimas, vengimas.
Esu girdejusi, kad kai vyrai prie kompo sedi, (gal pastebejot apsnune tokie pasidaro, siaip tingus,) tai jie energija (matyt ir sexualine) praranda, na, kaip ir jegas issvaisto ir todel jiems seksui noro nelabai lieka. O dar jis man pats yra sakes, kad jeigu susibaram, tai poto jam tikrai nebesinori artumo, na bent jau ta pacia diena. O jeigu gincai bent karta i diena yra ,tai ju ir netraukia meiles reikalai. Nors man tai nelabai itakoja, jeigu noriu, tai pamirstu visu barnius.
Na, pati esu pastebejusi, jeigu tik viskas graziuoju, del nieko nesusigincijam, tai ziurek jis jau ir meilinasi vakare. Bet ne dazniau kaip karta/men. O kai cia kai kurios rase, kad visai nera nieko bendro, tik barasi, zemina vns kita, tai nelabai keista , kad ir nesimyli visai..
O dar kitos raset, kad po gimdymo nesinori. Maniskis kazkaip sake, kad baisu jam.. na suvokia juk, kai vaikelis gime, tai jiem kazkaip baisu ten lysti,bijo, kad neskaudetu ar ka.. Na, po mano gimdymu irgi bent pora men. jis nenorejo... o poto nieko, isidrasino. rolleyes.gif
Atsakyti
skaitau Lavastės interviu rinkinį...
ar ne su gėjais užsislaptinusiais gyvenat? g.gif Vyrams reikia sexo, reikia....
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 15, 08:07)

Hm... na, taip negalvoju.. schmoll.gif
..bet istikruju, kur suo pakastas? cool.gif Gal tai , kad jiems reikia smileysex.gif tik mitas g.gif Arba reikia, tik kai kuriems, kaip ir kai kurioms moterims..
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 15, 08:07)

Jooooooooo. cia mintis. O kai pagalvoji, kad jis turi drauga, kurio per pora metu ne tik kad gyvo nesu macius, bet ir fotkese g.gif
Atsakyti
dažniausiai atsakymas moterims būna po nosim. bet saugiau gi nematyt, nežinot.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 15, 17:26)
dažniausiai atsakymas moterims būna po nosim. bet saugiau gi nematyt, nežinot.

Pritariu.
Ir neissipleciant: pritariu taip pat uzsislaptinusiu geju variantui.
Ir paminetina, kad pilnas internetas vedusiu vyru skelbimu, kurie iesko meiluzes ir pageidauja slaptumo/konfidencialumo.O tai reiskia...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 15, 07:07)

aš irgi skaičiau lavastes knygą.. būna tokių variantų, bet čia manau apie tuos, kurie išvis nenori sexo ir nedaro nieko panašaus i preliudiją, neliečia, neglomonėja savo žmonos, nes jiems tas šlykštu.. o šiaip ne visiems reikia taip dažnai kaip , kad peršama tokia nuomonė...
Atsakyti
Skaičiau tik temos pavadinimą,todėl eigos diskusijos nežinau,bet galiu iš savo patirties pasakyti:sekso nenoras = kita. Todėl verta pamąstyti,o aš kaip gera žmona taip pat pirkau papildus ir vitaminus nes vyras pavargęs,be atostogų.... bet turėjo jis vitaminų ne iš vaistinės.
Atsakyti