QUOTE(dominyka2009 @ 2010 05 26, 16:22)
Labas mergaites.Pas mane ta pati situacija.Jus sakote reikia kalbetis,bet as jau gyvenu beveik 8 metai su vyru ir pas mus tokio dalyko kaip pasikalbekim - nera.Jei as pradedu su juo kalbeti jis kaip negirdi,tai kam kalbeti,jau geriau patileti.Gal ir buvo pradzioje graziu akimirku,kol vaiku nebuvo ir seksas daznesnis buvo.O dabar i menesi karta ir jam gana.O sia tema net nekalbu,nes jam neidomu,jis pavarges ir nenori.O jei dar bandai suvilioti tai siausiasi,kad nelysk ,noriu miegoti,va taip.Na zinokit geda ir kam pasipasakoti.Bet as jau nebeimu i galva,nenori nereikia,man net paciai nebeidomus jis pasidare,jokios romantikos ,jokiu glamoniu,nieko.Padare savo reikala ir miega.Ar gi cia vyras.Tik nepagalvokit kad as ieskausi kitu seksui,bet zinot pasitaikius progai tikrai pasimileciau ir jokios sazines grauzaties nejausciau.Tad ir jus nepulkit i panika,mes juk moterys,del tokiu liurbiu nereikia asaru lieti.
Sveikos,
Na, ziuriu, tikrai, kad
vyrai is kitos planetos negu moterys. Vyrams sekso reikia ir romantikos reikia tik iki vestuviu, o moterims po ir visa likusi gyvenima...

va, cia ir pagrindinis skirtumas.
NA, o jeigu rimtai ir as susiduriu su tokia problema,
mylimes tik karteli per menesi. Na, bet negaliu visai skustis buna, kai jis pats uzsinori, bet.. as noriu dazniau nei 1/men...
Priezastys irgi jau minetos: as pavarges, jau velu, ryt i darba ir t.t. Na, prie kompo ar TV jis irgi megejas pasedeti, o ir bendrauti nelabai mums sekasi, t.y. prisesti ir pakalbeti apie musu problemas... kazkoks begimas, vengimas.
Esu girdejusi, kad kai vyrai prie kompo sedi, (gal pastebejot apsnune tokie pasidaro, siaip tingus,) tai jie energija (matyt ir sexualine) praranda, na, kaip ir jegas issvaisto ir todel jiems seksui noro nelabai lieka. O dar jis man pats yra sakes, kad jeigu susibaram, tai poto jam tikrai nebesinori artumo, na bent jau ta pacia diena. O jeigu gincai bent karta i diena yra ,tai ju ir netraukia meiles reikalai. Nors man tai nelabai itakoja, jeigu noriu, tai pamirstu visu barnius.
Na, pati esu pastebejusi, jeigu tik viskas graziuoju, del nieko nesusigincijam, tai ziurek jis jau ir meilinasi vakare. Bet ne dazniau kaip karta/men. O kai cia kai kurios rase, kad visai nera nieko bendro, tik barasi, zemina vns kita, tai nelabai keista , kad ir nesimyli visai..
O dar kitos raset, kad po gimdymo nesinori. Maniskis kazkaip sake, kad baisu jam.. na suvokia juk, kai vaikelis gime, tai jiem kazkaip baisu ten lysti,bijo, kad neskaudetu ar ka.. Na, po mano gimdymu irgi bent pora men. jis nenorejo... o poto nieko, isidrasino.