Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

pas mane atejus i namus, jei ne zaislu kruvos, net neitartum, kad vaikas namuose, nes nieko nesu sukelus ar paslepus, ant zemes vazos, zvakides, zemai lentynose, taures ir pan dalykai, nieko jis neima, pora kartu bande, pasakiau, kad cia mamytes daiktai, o Joriuko "ten"ir kazkaip nesikesina i maniskiu, stalciu irgi nekrausto, tika tidaro ir uzdaro, va ka kuicia tai mano apatinius, bet tai niekis palyginus. as tvarkausi kasdien mazdaug po 20 min, man pilnai uztenka pavieniam daiktam sudelioti, dulkem pravalyti ir grindim isplauti. va kas didziausia betvake kelia tai vyras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2008 06 18, 13:32)
nieko jis neima, pora kartu bande, pasakiau, kad cia mamytes daiktai, o Joriuko "ten"ir kazkaip nesikesina i maniskiu, stalciu irgi nekrausto,

Nu idealu thumbup.gif . Pas mane toli gražu iki to. Nors tvarkytis žaislus bando pati, bet pagalbos dar reikia.
Atsakyti
As tai asmeniskai nei pikstu ant savo merginos nes ir pati buvau vaikas ir pati isdykaudavau biggrin.gif bet ji pas mane tvarkinga kai isvarto savao zaislus poto ateina ir pati sudeda o kai negali ar pavargsta sako "mamyte ar gali padeti" tai jokio vargo nera smile.gif bet kai paaugs mazoji paziuresim koke ji bus rolleyes.gif seip zinoma nuvargstu vyras isvazineja daznai nera namie tai as viena su dukrytemis dideleme name bet anot cia vargas cia kaip tik didelis dziaugsmas...auga pagalbininkes smile.gif
Atsakyti
[quote=gold_digger,2008 06 18, 12:05]
merginos pavydziu blink.gif jum tokiu paklusniu vaikuciu lotuliukas.gif as tai nespeju tvarkytis praktiskai tik tai ir darau visa diena 4u.gif
neklauso ir nesupranta kai aiskunu kad taip negalimma blink.gif kiek jusu maziukem metuku kad tokios paklusnios ir kaip jum pavykst jum taip jas isaukleti smile.gif
Atsakyti
Pas mus dienos metu daznai didelis bardakas buna blush2.gif Leidziu dukrytei zaisti ten kur nori...Jos kambarys antrame aukste,o mes dazniausiai visi bunam pirmame...Palikti mazaja zaisti viena savam kamputi tikrai nesinori...Mokomes,kad jei nebezaidzia su kokiu zaisliuku ji padetu i vieta...Bet vakarais,pries miegeli visad susirenkam ir susidedam zaisliukus i jiems priklausiancia vieta smile.gif
Atsakyti
[ 4u.gif visa bardaka ismetitu zaislu tvarkau kai uzmiega nors ji pratinu kad zaislus detu i vieta as ir nusnaust noriu
Atsakyti
[quote=deimoncikas,2008 06 19, 23:43]
merginos pavydziu blink.gif jum tokiu paklusniu vaikuciu lotuliukas.gif as tai nespeju tvarkytis praktiskai tik tai ir darau visa diena 4u.gif
neklauso ir nesupranta kai aiskunu kad taip negalimma blink.gif kiek jusu maziukem metuku kad tokios paklusnios ir kaip jum pavykst jum taip jas isaukleti smile.gif
[/quote]
as manau cia priklauso nuo vaiko,maniskis pasiutes velniukas ir nesvarbu kaip su juo kalbesiu ar ka sakysiu jei jis pats nenori-nieko nebus.bandau visaip su juo,bet..... doh.gif o kartais jei geros nuotaikos buna tai pats susitvarko ir dar man dulkes valyti padeda
Atsakyti
maniškis ir kuičia,bet tik savo kambary biggrin.gif
pats žaislus į dėžę susimeta, nes jau pavargo nuo mamos bambėjimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2008 06 18, 13:32)
pas mane atejus i namus, jei ne zaislu kruvos, net neitartum, kad vaikas namuose, nes nieko nesu sukelus ar paslepus, ant zemes vazos, zvakides, zemai lentynose, taures ir pan dalykai, nieko jis neima, pora kartu bande, pasakiau, kad cia mamytes daiktai, o Joriuko "ten"ir kazkaip nesikesina i maniskiu, stalciu irgi nekrausto, tika tidaro ir uzdaro, va ka kuicia tai mano apatinius, bet tai niekis palyginus. as tvarkausi kasdien mazdaug po 20 min, man pilnai uztenka pavieniam daiktam sudelioti, dulkem pravalyti ir grindim isplauti. va kas didziausia betvake kelia tai vyras doh.gif

Man cia kazkas is fantastikos srities bigsmile.gif Bet matyt viskas priklauso nuo vaiko charakterio mirksiukas.gif
Pas mus namai atrodo kaip karo laukas doh.gif Visur barikados - uzremti stalciai, uzrakintos spinteles, baldai sustumdyti taip, kad mazasis niekur neilistu prie laidu - bet jis vistiek randa priejima doh.gif Tad pastoviai turiu ji is kur nors traukti doh.gif lotuliukas.gif
Kas liecia tvarka - tai auginant toki aktyvu berniuka, laiko tvakytis praktiskai nelieka schmoll.gif Tvarkausi tik tada, kai vaikas diena miega arba MB namuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 05 liepos 2008 - 19:56
[quote=anileva,2008 06 18, 12:32]
as tvarkausi kasdien mazdaug po 20 min, man pilnai uztenka pavieniam daiktam sudelioti, dulkem pravalyti ir grindim isplauti. va kas didziausia betvake kelia tai vyras doh.gif

Pavydžiu toms, kurios spėja šitaip ax.gif Man 4val.reikia namus sutvarkyt ir tai be vaiko doh.gif . Pas mus niekas nepaslėpta ir nieko nesivolioja, žaislus berniukas pats arba su mano pagalba sudeda, bendra tvarka yra, bet visada norisi daugiau susitvarkyt. Labai didelis plotas doh.gif Visos gėlės ant grindų stovi, vyresnėlis nelindo, pažiūrėsim, kaip mažiukas paaugęs reaguos g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=deimoncikas,2008 06 19, 22:43]
[/quote]
ne pas visas aukseliai mano irgi velniūkštė maža kai yra noras padeda o jei nėr daryk ką nori eina iš paskos ir griauna namus, matyt auklėti nemoku todėl pati ir vargstu blush2.gif
Atsakyti
na pazystama situacija, namai pastoviam bardake doh.gif bet jau ismokau greit apsitvarkyt kad nebutu baisu, ir tikrai neskiriu visam tam tvarkymui tiek daug laiko, daugiau i kiema iseinu kad namie maziau vaikas butu, tada ne taip aistringai keliauja per spinteles, o kur galima ir kur ne tai mazius jau gerai zino, nors jam dar tik metukai bigsmile.gif
Atsakyti