pas mane atejus i namus, jei ne zaislu kruvos, net neitartum, kad vaikas namuose, nes nieko nesu sukelus ar paslepus, ant zemes vazos, zvakides, zemai lentynose, taures ir pan dalykai, nieko jis neima, pora kartu bande, pasakiau, kad cia mamytes daiktai, o Joriuko "ten"ir kazkaip nesikesina i maniskiu, stalciu irgi nekrausto, tika tidaro ir uzdaro, va ka kuicia tai mano apatinius, bet tai niekis palyginus. as tvarkausi kasdien mazdaug po 20 min, man pilnai uztenka pavieniam daiktam sudelioti, dulkem pravalyti ir grindim isplauti. va kas didziausia betvake kelia tai vyras

QUOTE(anileva @ 2008 06 18, 13:32)
nieko jis neima, pora kartu bande, pasakiau, kad cia mamytes daiktai, o Joriuko "ten"ir kazkaip nesikesina i maniskiu, stalciu irgi nekrausto,
Nu idealu

As tai asmeniskai nei pikstu ant savo merginos nes ir pati buvau vaikas ir pati isdykaudavau
bet ji pas mane tvarkinga kai isvarto savao zaislus poto ateina ir pati sudeda o kai negali ar pavargsta sako "mamyte ar gali padeti" tai jokio vargo nera
bet kai paaugs mazoji paziuresim koke ji bus
seip zinoma nuvargstu vyras isvazineja daznai nera namie tai as viena su dukrytemis dideleme name bet anot cia vargas cia kaip tik didelis dziaugsmas...auga pagalbininkes

[quote=gold_digger,2008 06 18, 12:05]
merginos pavydziu
jum tokiu paklusniu vaikuciu
as tai nespeju tvarkytis praktiskai tik tai ir darau visa diena
neklauso ir nesupranta kai aiskunu kad taip negalimma
kiek jusu maziukem metuku kad tokios paklusnios ir kaip jum pavykst jum taip jas isaukleti
merginos pavydziu

Pas mus dienos metu daznai didelis bardakas buna
Leidziu dukrytei zaisti ten kur nori...Jos kambarys antrame aukste,o mes dazniausiai visi bunam pirmame...Palikti mazaja zaisti viena savam kamputi tikrai nesinori...Mokomes,kad jei nebezaidzia su kokiu zaisliuku ji padetu i vieta...Bet vakarais,pries miegeli visad susirenkam ir susidedam zaisliukus i jiems priklausiancia vieta

[quote=deimoncikas,2008 06 19, 23:43]
merginos pavydziu
kiek jusu maziukem metuku kad tokios paklusnios ir kaip jum pavykst jum taip jas isaukleti 
[/quote]
as manau cia priklauso nuo vaiko,maniskis pasiutes velniukas ir nesvarbu kaip su juo kalbesiu ar ka sakysiu jei jis pats nenori-nieko nebus.bandau visaip su juo,bet.....
o kartais jei geros nuotaikos buna tai pats susitvarko ir dar man dulkes valyti padeda
merginos pavydziu

[/quote]
as manau cia priklauso nuo vaiko,maniskis pasiutes velniukas ir nesvarbu kaip su juo kalbesiu ar ka sakysiu jei jis pats nenori-nieko nebus.bandau visaip su juo,bet.....

maniškis ir kuičia,bet tik savo kambary
pats žaislus į dėžę susimeta, nes jau pavargo nuo mamos bambėjimų

pats žaislus į dėžę susimeta, nes jau pavargo nuo mamos bambėjimų

QUOTE(anileva @ 2008 06 18, 13:32)
pas mane atejus i namus, jei ne zaislu kruvos, net neitartum, kad vaikas namuose, nes nieko nesu sukelus ar paslepus, ant zemes vazos, zvakides, zemai lentynose, taures ir pan dalykai, nieko jis neima, pora kartu bande, pasakiau, kad cia mamytes daiktai, o Joriuko "ten"ir kazkaip nesikesina i maniskiu, stalciu irgi nekrausto, tika tidaro ir uzdaro, va ka kuicia tai mano apatinius, bet tai niekis palyginus. as tvarkausi kasdien mazdaug po 20 min, man pilnai uztenka pavieniam daiktam sudelioti, dulkem pravalyti ir grindim isplauti. va kas didziausia betvake kelia tai vyras 

Man cia kazkas is fantastikos srities

Pas mus namai atrodo kaip karo laukas

Kas liecia tvarka - tai auginant toki aktyvu berniuka, laiko tvakytis praktiskai nelieka

[quote=anileva,2008 06 18, 12:32]
as tvarkausi kasdien mazdaug po 20 min, man pilnai uztenka pavieniam daiktam sudelioti, dulkem pravalyti ir grindim isplauti. va kas didziausia betvake kelia tai vyras
Pavydžiu toms, kurios spėja šitaip
Man 4val.reikia namus sutvarkyt ir tai be vaiko
. Pas mus niekas nepaslėpta ir nieko nesivolioja, žaislus berniukas pats arba su mano pagalba sudeda, bendra tvarka yra, bet visada norisi daugiau susitvarkyt. Labai didelis plotas
Visos gėlės ant grindų stovi, vyresnėlis nelindo, pažiūrėsim, kaip mažiukas paaugęs reaguos
as tvarkausi kasdien mazdaug po 20 min, man pilnai uztenka pavieniam daiktam sudelioti, dulkem pravalyti ir grindim isplauti. va kas didziausia betvake kelia tai vyras

Pavydžiu toms, kurios spėja šitaip

[quote=deimoncikas,2008 06 19, 22:43]
merginos pavydziu
[/quote]
ne pas visas aukseliai mano irgi velniūkštė maža kai yra noras padeda o jei nėr daryk ką nori eina iš paskos ir griauna namus, matyt auklėti nemoku todėl pati ir vargstu
merginos pavydziu

[/quote]
ne pas visas aukseliai mano irgi velniūkštė maža kai yra noras padeda o jei nėr daryk ką nori eina iš paskos ir griauna namus, matyt auklėti nemoku todėl pati ir vargstu

na pazystama situacija, namai pastoviam bardake
bet jau ismokau greit apsitvarkyt kad nebutu baisu, ir tikrai neskiriu visam tam tvarkymui tiek daug laiko, daugiau i kiema iseinu kad namie maziau vaikas butu, tada ne taip aistringai keliauja per spinteles, o kur galima ir kur ne tai mazius jau gerai zino, nors jam dar tik metukai