Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

QUOTE(varhay @ 2008 07 30, 12:54)
as tai kartais nuleidziu rankas- isijungiu telika sedziu puse dienos apsikuitus ir nieko netvarkau ax.gif po to vel kazkaip uzeina meile darbui ir vel tvarkausi tvarkausi... karsta.gif

Labai panasu i mane, as irgi kartais sedziu ir i telika spoksau, bet jau kai uzeina noras tvarkytis, tai visa diena be sustojimo valau, valau .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2008 08 02, 13:18)
Nuo vaiko gimimo taip ir yra kas nors "nedatvarkyta"  ax.gif Grindis išvalau, tuoj vėl pritrupina, patrypia, batų prineša į kambarį  smile.gif Baisiausia veidrodžių valymas, aš valau, o jis iš paskos, kartais dar ir su liežuviu. Nors jau nemažai laiko praėjo, man tas bardakas yra trauma, buvau labai tvarkinga  verysad.gif Reikėtų priprasti, bet negaliu  verysad.gif

Va va ir pas mane lygiai tas pats, anksčiau tokia tvarkinga buvau, visur išblizginta budavo, o dabar doh.gif , o dabar su mažyliu taip pavargstu kad nekyla rankos nieko daryt, bet reikia unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitka: 03 rugpjūčio 2008 - 12:38
QUOTE(Gitka @ 2008 08 03, 12:37)
Va va ir pas mane lygiai tas pats, anksčiau tokia tvarkinga buvau, visur išblizginta budavo, o dabar doh.gif ,  o dabar su mažyliu taip pavargstu kad nekyla rankos nieko daryt, bet reikia unsure.gif .

jei nekyla ir nedaryk užeis meilė darbui tada ir pasidarysi
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2008 07 30, 12:54)
as tai kartais nuleidziu rankas- isijungiu telika sedziu puse dienos apsikuitus ir nieko netvarkau ax.gif po to vel kazkaip uzeina meile darbui ir vel tvarkausi tvarkausi... karsta.gif

geras lotuliukas.gif ir pas mane tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikute @ 2008 08 11, 20:43)
geras  lotuliukas.gif  ir pas mane tas pats lotuliukas.gif

Nu,fainai,cia turbut daugumai taip yra,nes ir man taip yra. ax.gif
Atsakyti
o as siandien paemiau visus isaugtus zaislus ir sukisau i palepe. palikau visai nedaug. uztat eme su jais zaisti, kai ju liko nedaug. nes kai buvo pilni namai, tai tik patampydavo ir numesdavo. tai tokiu patampytu ir numestu budavo pilnos grindys.
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2008 08 12, 15:25)
o as siandien paemiau visus isaugtus zaislus ir sukisau i palepe. palikau visai nedaug. uztat eme su jais zaisti, kai ju liko nedaug. nes kai buvo pilni namai, tai tik patampydavo ir numesdavo. tai tokiu patampytu ir numestu budavo pilnos grindys.

gerai kai yra palėpė
Atsakyti
Apsitvarkau kai dukrytė užmiega nors viduriuką smile.gif Ir džiaugiuos dar,kad pietukus spėju per tą laiką pagaminti tongue.gif Bet kai atsikelia ir vėl "trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių" wub.gif Stengiuosi nebesinervinti ir susitaikiau su ta mintim,kad vaikas auga ir taip turi būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2008 08 13, 21:41)
Apsitvarkau kai dukrytė užmiega nors viduriuką smile.gif Ir džiaugiuos dar,kad pietukus spėju per tą laiką pagaminti tongue.gif Bet kai atsikelia ir vėl "trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių" wub.gif Stengiuosi nebesinervinti ir susitaikiau su ta mintim,kad vaikas auga ir taip turi būti 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi ir i panika puolu, kai bardakas pasidaro, ir tvarkyt puolu ir netvarkau nieko kuri laika, visaip buna, bet zaislu tai nedauginu arba l. atsargiai. Aciu dievui, kad nereikia i darba ar mokslus, tai butu sunku, nors vaikas tik vienas. Bet dar manau kazkiek ir nuo to vaiko priklauso, ne visi juk vienodi, nors aisku pratinti prie tvarkos butinai reikia, kad ir ne is karto pavyksta, o dar reik ir susitaikyt, kad toks amzius ir visko kaip mums norisi nebus.
Atsakyti
QUOTE(balock @ 2008 09 06, 09:52)
As irgi ir i panika puolu, kai bardakas pasidaro, ir tvarkyt puolu ir netvarkau nieko kuri laika, visaip buna, bet zaislu tai nedauginu arba l. atsargiai. Aciu dievui, kad nereikia i darba ar mokslus, tai butu sunku, nors vaikas tik vienas. Bet dar manau kazkiek ir nuo to vaiko priklauso, ne visi juk vienodi, nors aisku pratinti prie tvarkos butinai reikia, kad ir ne is karto pavyksta, o dar reik ir susitaikyt, kad toks amzius ir visko kaip mums norisi nebus.

vava vaikui duoklė pirmiausia o tvarka nuo to labai nukenčia ypač su mano mergina nors ir mokomės po truputį tvarkytis bet ne visadasekasi, be to su ja tvarkantis oi kiek kantrybės reik nepaskubinsi nė trupučio
Atsakyti
As is pradziu irgi kiekviena miela diena kol vaikas miega tvarkiausi, grindis ploviau, kol nusivariau. Dabar paprasciau i si reikala ziuriu, na ir tegul pabuna tas bardakas, niekas nenumirs. Svara palaikau, o tvarka bus kai vaikas uzaugs smile.gif
Atsakyti