Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

Tvarkymasis pas mus nediskutuotina tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2007 11 05, 10:39)
sveikutes...  4u.gif
zinot, iskilo toks klausimas ar man cia vienai jau i depresija varo tas tvarkymasis ir pastovus ''BARDAKAS'' ar yra ir daugiau tokiu. Gyvenam nuosavame name, kuriame tarp kambariu nera duru, tai visuos kampuos ir apversta... visos spinteles isverstos ir viskas ismetyta....  kai mazoji uzmiega susitvarkau, bet tai atima labai daug laiko, dar mokinuos, tai neber net laiko ne pasimokint, o ka jau kalbet apie pailsejima... ir taip kartais pavargstu vien nuo tos netvarkos, kai gali tvarkytis ir tvarkytis.... kaip jus su tuo susitvarkot? ar neapsesta kasdienine depresija? o gal as per daug smulkmeniska?  doh.gif  na zodziu.... papaskokit, kaip jums sekasi tavrkytis su tokio amziaus mazyliais...

Kaip sakė viena mano draugė, tvarkyti namus, kai juose auga mažas vaikas, tai tas pats, kas šluoti sniegą sningant... doh.gif
Sunku nesutikti su tokia išmintim. hihihi.gif Matau, dauguma su tuo taip pat sutinka. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alice...: 04 gruodžio 2008 - 16:40
QUOTE(Alice... @ 2008 12 04, 18:36)
Kaip sakė viena mano draugė, tvarkyti namus, kai juose auga mažas vaikas, tai tas pats, kas šluoti sniegą sningant...  doh.gif
Sunku nesutikti su tokia išmintim.  hihihi.gif Matau, dauguma su tuo taip pat sutinka.  lotuliukas.gif

Jooo čia tai pasakymas, atitinka tikrovę, bet aš vistiek tvarkausi kasdien, nepakenčiu netvarkos, nors kartais taip viskas atsibosta, bet yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Alice... @ 2008 12 04, 15:36)
Kaip sakė viena mano draugė, tvarkyti namus, kai juose auga mažas vaikas, tai tas pats, kas šluoti sniegą sningant...  doh.gif
Sunku nesutikti su tokia išmintim.  hihihi.gif Matau, dauguma su tuo taip pat sutinka.  lotuliukas.gif

QUOTE(iloniux @ 2008 12 04, 16:39)
Jooo čia tai pasakymas, atitinka tikrovę, bet aš vistiek tvarkausi kasdien, nepakenčiu netvarkos, nors kartais taip viskas atsibosta, bet yra kaip yra.

Sutinku su jumis abiem, bet va ka daryti, kas sutvarkys tada...
Pamenu kazkada netvarkiau pora dienu, tai patikekit... geriau kieviena diena po biski, negu pusdieni vargti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksankaa @ 2008 12 04, 18:14)
Sutinku su jumis abiem, bet va ka daryti, kas sutvarkys tada...
Pamenu kazkada netvarkiau pora dienu, tai patikekit... geriau kieviena diena po biski, negu pusdieni vargti  doh.gif

del sito ir as sutinku, geriau kiekvien dien po truputi aspsikoti, nei palikti velesniam laikui, nes tada jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2008 12 04, 10:29)
kazkaip netruksta laiko tvarkymuisi. dukryte turi savo zaislu kampa, ten jos zaisliukai. o kitur kaip ir nieko neima. Pasakai, kad negalima - ir supranta. kartais zaisliukus po visus kambarius isnesioja - bet juos surinkti tai sekundziu reikalas. kasdien grindis valau, dulkes nusluostau, siurbiu kas antra diena, tai tvarkymuisi kasdien uztrunku koki 20 min.( gyvenam 3 kambariu bute) kai kasdien apsitvarkai, tai mazai kas ir susivercia. aisku, buna savaitej karta didesnis apsitvarkymas - patalynes keitimas, lyginimas ir t.t., bet kazkaip nebuna problemu su tuo.

oho kokia supratinga dukrytė, mano jei pasakei kad negalima tai jau būtinai paims, ir šiaip dar iki šiol viskas pasmus užraišiota ir užstumta nes labai jua smalsią panelytę auginu doh.gif
Atsakyti
labuciukas mamytes bigsmile.gif jei mazilis ramesnis ir lieka laiko tvarkymuisi maniskis mazilis 13men jau greit 14men judrus mazylis lagsto ir as ispaskos tvarkit tai per diena speju valgyt darit ir tvarkyt rolleyes.gif dar viresnelis 5metuku jau kita menesi jem bus 6metukai tai pat megsta dariti netvarka ir padeda broliui mirksiukas.gif taip ir vargstu doh.gif bet tokia jau mamyciu dalia mirksiukas.gif
Atsakyti
ir pas mus nuolatinis bardakas, tik sutvarkau ir vel is naujo. Bet negaliu pakest, kai namai apversti, tai einu ir einu ratais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa S @ 2008 12 04, 19:17)
del sito ir as sutinku, geriau kiekvien dien po truputi aspsikoti, nei palikti velesniam laikui, nes tada jau  doh.gif

drinks_cheers.gif Nors kartais jau rankos nebekyla, viena kampa aptvarkai jau ziurek kitas apverstas doh.gif
Atsakyti
kazkaip speju, nors namie neideali tvarka, bet ai...kartais uztenka ne taip priekabiai ziuret ir viskas tada daug maz tvarkoj atrodo . ax.gif Ir valgyt nekasdien darau, nes kol mazoji miega dirbu, tai kaip ir nevisad speju. Nes iki pietu jei geras oras lauke gastraliuojam, gerai tada kad vyras -virejas ax.gif , tai grizes is darbo buna kad mane nuo bado isgelbeja blush2.gif .Dziaugiuos labai kad mazoji spintu ir stalciu nekrausto, kazkaip nuo mazens ikalta, kad negalima, tai net jei as lendu rizikuoju per nagus gaut nuo savo tvarkdares, nes labai jau greit uzdarineja, matyt galvoja -negalima man, negalima ir tau lotuliukas.gif ir siaip gana tvarkingas vaikutis, su dideliu entuziaszmu padeda man tvarkytis, buna kad ka paima, ziurek po keletos minuciu jau nesa ir i vieta padeda thumbup.gif Zaislams maniezas stovi, tai juos gana greit sumetyt eina mirksiukas.gif .. Tik va virtuvej plyteles baltos, kad jas kur galas -tai per diena kelis kart vis praplaut reikia doh.gif doh.gif doh.gif O savaitgaliais tai vyras padeda is pagrindu viska susitvarkyt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zlata: 12 gruodžio 2008 - 23:32
QUOTE(Rasa S @ 2008 12 04, 21:17)
del sito ir as sutinku, geriau kiekvien dien po truputi aspsikoti, nei palikti velesniam laikui, nes tada jau  doh.gif

jeigu pora dienu neaptvarkau, tai nera nei kur kojos pastatyt, chaosas namuose buna doh.gif jau geriau kasdien aprink, apsiplaut, o dulkes valyt bent kas antra diena ax.gif

QUOTE(raimundux @ 2008 12 12, 01:45)
drinks_cheers.gif Nors kartais jau rankos nebekyla, viena kampa aptvarkai jau ziurek kitas apverstas doh.gif

Oi kokia pazystama situacija, bet turbut visur taspats kol vaikiukai mazuciai rolleyes.gif
Atsakyti
o as jau pripratau. ir tvarkausi kai yra noras. ka darysi. uztat bardake viskas po ranka thumbup.gif
Atsakyti