Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

QUOTE(bela @ 2008 09 30, 20:46)
P.S.kai anyta visai įgrįso(buvo variantas, kai mūsų nebuvo namie, atėjus net indus suplovė doh.gif ) - pasakiau jai tiesiai šviesiai - kad čia mano namai, tai kaip noriu(tiksliau - kaip išeina), taip ir gyvenu. Žinokit, po to taip lengva pasidarė. toks įspūdis, kad po šio įvykio į visą netvarką daug ramiau pradėjau žiūrėti 4u.gif

ot ir saunuole thumbup.gif ir as tai buciau pasakius mirksiukas.gif
nors i mano buities reikalus niekas nekisa nosies. gal tik mano mama kartas nuo karto paburbuliuoja, neva uzknisu as visus su savo tvarka. smile.gif
Atsakyti
Del sniego super posakis thumbup.gif

Tvarkydavausi, kai turedavau noro ir jegu. Indu po viena lekste neplaudavau, prisirenka kriaukle iki vakaro, tada ir isplaunu, bet dazniau pazizdavau vyrui, kad pavargau, tai isplaudavo jis blush2.gif

Kambarius tekdavo dazniau patvarkyti, bet gerai, kai teveliai geri, paimdavo maziuka, tai apsitvarkydavau, pailsedavau wub.gif Jei nera padejeju, labai sunku mamytems, tikrai linkiu joms daug stiprybes, nes viska suspeti vienai, tai gelezinei reikia buti.
Atsakyti
stendgiuos tvarkytis kiekviena diena,kad labai neapsikuist,poto jau tikrai labai sunku apsikuopt.Rode karta per Laba ryta tokia laida,tai snekejo,kad nereikia daryti generaliniu tvarku,nes tik zmogus nualini save,sake ,kad geriau kiekviena diena po truputi 4u.gif
Atsakyti
Tvarkausi kasdien po truputį, kadangi dukrytė miega pietų miega nuo 12 iki 15-15:30, tai viską spėju pasidaryti, kol tvarkausi tuo pačiu darau valgyti, o kai viską pasidarau spėju laiko ir prie kompiuterio pasėdėti blush2.gif
Atsakyti
o mano mazius jei per pietus pamiega pora val tai jau daug doh.gif nelabai ka speju, valgyt tik padarau, atsikelia vaikas, pavalgom, virtuvej bardakas, indai lieka ir einam verst kambariu, jo vieno nei manieze pusvalandziui negaliu palikt, nebuna, staugia. Tai nieko ir nesitvarkau, kai vyrui laisva tai bendrom pajegom susitvarkom, sveciu pasikvieciam, atseit grazu visada pas mus hihihi.gif Dabr indaplove isigyjom tai ziauriai faina, zymiai lengviau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kažkaip nepatiriu didelio streso su namų tvarkymu biggrin.gif ,turiu tam tikrą sistemą ir man laiko lieka laaabai daug ,kad ir prie PC pasėdėt...niekada neužsilaukiu tiek,kad reiktų kuopt kažin kaip tuos namus,kasdien tvarkau ir vaikus mokau namus tvarkingus turėt...nėr čia ko šiukšlint biggrin.gif kai savus turės galės su gyvatėm gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2008 10 07, 22:13)
Kažkaip nepatiriu didelio streso su namų tvarkymu  biggrin.gif  ,turiu tam tikrą sistemą ir man laiko lieka laaabai daug ,kad ir prie PC pasėdėt...niekada neužsilaukiu tiek,kad reiktų kuopt kažin kaip tuos namus,kasdien tvarkau ir vaikus mokau namus tvarkingus turėt...nėr čia ko šiukšlint  biggrin.gif  kai savus turės galės su gyvatėm gyvent  biggrin.gif

o čia tai tikros super mamos pasisakymas thumbup.gif
Atsakyti
Kol kleckas mažas, derinuosi prie jo- kad jam namų ruoša nekeltų streso ir kad kuo daugiau laiko praleistume lauke...
Kadangi jis baisiai nemėgsta, kai mama stypso prie puodų, keliuosi anksti, su vyru, ir ramiai užsiimu tuo, kas man patinka- gaminu valgį: verdu pusryčius, ruošiuosi pietums. Kai pupa atsikelia, papusryčiauja, kartu tvarkom kambarius- ką jis labai mėgsta lotuliukas.gif duodu jam ir pasiurbliuot, ir pašluot. Ir vaikas laimingas, ir namai švarūs.
Tada čiuožiam į lauką. Grįžtam, papietaujam, ir,kol kleckas miega, darau darbus, kurių negaliu daryt su mažuoju- lyginu ir pan. Jei darbų nėr, skriu laiko sau rolleyes.gif
Kol ruošiu vakarienę, su mažuoju užsiima tėtis thumbup.gif
Jei yra kokių "rimtesnių" reikalų, kaip vakavimas, kopūstų raugimas- atidedu tai savaitgaliui ir ištremiu savo bernus į lauką, kad man po kojom nesipintų lotuliukas.gif
Šiaip, kai pagalvoju, šiuolaikinės mamos turi ir taip daug privilegijų- ir laiko sau, ir poilsio... O mūsų mamos, močiutės- sovietinės moterys? Jos neturėjo net teisės padejuot,kad pavargo, kad SAU LAIKO neturi... Ir nedejavo, ir laimingos buvo, nors arė nuo ryto iki ryto...
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 10 10, 13:14)
Kol kleckas mažas, derinuosi prie jo- kad jam namų ruoša nekeltų streso ir kad kuo daugiau laiko praleistume lauke...
Kadangi jis baisiai nemėgsta, kai mama stypso prie puodų, keliuosi anksti, su vyru, ir ramiai užsiimu tuo, kas man patinka- gaminu valgį: verdu pusryčius, ruošiuosi pietums. Kai pupa atsikelia, papusryčiauja, kartu tvarkom kambarius- ką jis labai mėgsta  lotuliukas.gif  duodu jam ir pasiurbliuot, ir pašluot. Ir vaikas laimingas, ir namai švarūs.
Tada čiuožiam į lauką. Grįžtam, papietaujam, ir,kol kleckas miega, darau darbus, kurių negaliu daryt su mažuoju- lyginu ir pan. Jei darbų nėr, skriu laiko sau  rolleyes.gif
Kol ruošiu vakarienę, su mažuoju užsiima tėtis  thumbup.gif
Jei yra kokių "rimtesnių" reikalų, kaip vakavimas, kopūstų raugimas- atidedu tai savaitgaliui ir ištremiu savo bernus į lauką, kad man po kojom nesipintų  lotuliukas.gif
Šiaip, kai pagalvoju, šiuolaikinės mamos turi ir taip daug privilegijų- ir laiko sau, ir poilsio... O mūsų mamos, močiutės- sovietinės moterys? Jos neturėjo net teisės padejuot,kad pavargo, kad SAU LAIKO neturi... Ir nedejavo, ir laimingos buvo, nors arė nuo ryto iki ryto...

drinks_cheers.gif mūsų mamos daug daugiau su lialkom vargo
Atsakyti
Man kartais irgi jau nuo tos netvarkos negera daros, beje anksčiau, kol dar nebuvo mažiuko, niekada neimdavau to į galvą, o dabar negaliu ramiai būt kai namie toks bardakas, negera kažkaip.. O kada susitvarkyt normaliai irgi nėra.. doh.gif mat aš mokausi dieniniam, tai ryte išvedu mažiuką į darželi, o pati į paskaitas, vakare grįžtu, pasiemu vaiką, kol ruošiu vakarienę vėl namai baisus doh.gif o maniškis dar toks su charakteriu, beje nors jau du metukai mum, bet jam visiškai vienodai žydi sodai, jei sakai kad kažko negalima.. supranta kad negalima, bet tyčia daro, nežinau kaip ji perauklėt.. g.gif visą vakarą siaučia, miegot eina vėlai, be 12 niekaip schmoll.gif tai kai užmiega jau rankos sunkiai bekyla ką nors tvarkyt, nes pačiai jau akys merkias ir bunu žiauriai pervargus, o ryte dar į paskaitas.. Tai jei iš paskaitų anksčiau grįžtu, tai jau bėgom per visus kampus tvarkyt, kad suspėčiau kol mažiukaą reiks iš darželio pasiimt smile.gif o savaitgalį tai jau visus ant ausų statau, nes namai man blizget turi biggrin.gif tada taip gera ir ramu ant širdies... thumbup.gif galima tada jau ir su kavos puodeliu pasedėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiger_babe @ 2008 10 11, 10:25)
Man kartais irgi jau nuo tos netvarkos negera daros, beje anksčiau, kol dar nebuvo mažiuko, niekada neimdavau to į galvą, o dabar negaliu ramiai būt kai namie toks bardakas, negera kažkaip.. O kada susitvarkyt normaliai irgi nėra.. doh.gif  mat aš mokausi dieniniam, tai ryte išvedu mažiuką į darželi, o pati į paskaitas, vakare grįžtu, pasiemu vaiką, kol ruošiu vakarienę vėl namai baisus doh.gif  o maniškis dar toks su charakteriu, beje nors jau du metukai mum, bet jam visiškai vienodai žydi sodai, jei sakai kad kažko negalima.. supranta kad negalima, bet tyčia daro, nežinau kaip ji perauklėt.. g.gif  visą vakarą siaučia, miegot eina vėlai, be 12 niekaip schmoll.gif  tai kai užmiega jau rankos sunkiai bekyla ką nors tvarkyt, nes pačiai jau akys merkias ir bunu žiauriai pervargus, o ryte dar į  paskaitas.. Tai jei iš paskaitų anksčiau grįžtu, tai jau bėgom per visus kampus tvarkyt, kad suspėčiau kol mažiukaą reiks iš darželio pasiimt smile.gif o savaitgalį tai jau visus ant ausų statau, nes namai man blizget turi biggrin.gif  tada taip gera ir ramu ant širdies... thumbup.gif galima tada jau ir su kavos puodeliu pasedėt drinks_cheers.gif

pažystamas scenarijus tik man diena darba tongue.gif
Atsakyti
as i diena tvarkausi daug kartu,kol dar auginu vaika namie turiu tokia galimybe thumbup.gif ir man nuo tos netvarkos negera darosi,o mazoji dar radusi ka i burnyte kisa,tai ir einu is paskos per diena doh.gif dukryte man padeda,mato ka darau ir ji atkartoja,duodu skuduriuka dulkems valyt na ir valom abi thumbup.gif grazu ziuret drinks_cheers.gif kai jau teks i darba grizti,tai nezinau kaip cia reiks spet grizus ir pasitvarkyt ir vakariene isvirt g.gif neturiu dar praktikos,nes vaikutis pirmas,anksciau grizus is darbo atsipalaidavusi viska dirbdavau smile.gif kaip sakant gyveni ir mokaisi rolleyes.gif
Atsakyti