Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

QUOTE(Tinasio @ 2009 01 11, 21:56)
Pas mus indus plauna indaplove, siurbliuja vyras, o as valau dulkes ir rankioju ismetytus daiktus. Kol kas sedziu namie o ir mokslai jau baigti, tai tvarkymuisi laikas visas paskirtas kai mazyle miega. didziausi bardakai jos kambari, bet ziasliuku as nedelioju, nebent kartu su ja zaidimo forma, ir tai uztrunka apie valanda, o per 2 min, vel viskas po senovei....
Taigi tvarkymasis visai neatsibodes ir ne varginantis procesas  mirksiukas.gif

gerai kai tiek pagalbininkų yra?????????????
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 01 13, 09:22)
gerai kai tiek pagalbininkų yra?????????????

Pritariu na dziaugiuosi dar kad nereikia paciai skalbti rankom rubus o tai butu ne kas... mirksiukas.gif

Labas Lina atspek kas tave pazysta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2009 01 13, 22:58)
Pritariu na dziaugiuosi dar kad nereikia paciai skalbti rankom rubus o tai butu ne kas... mirksiukas.gif

Labas Lina atspek kas tave pazysta? mirksiukas.gif

jau atspėjau tongue.gif Kristina lotuliukas.gif
Atsakyti
O as jau maniau, kad mano vienos vaikutis viska meto, visur rausiasi - stalciai, spintos, spintutes... Zodziu padauziukas rolleyes.gif
Tai ir su tvarkymusi viskas po truputi apgraibom. Didziausias tvarkymasis buna, kai laukiam sveciu - ot tada tai visi namu kampukai blizga! Bet... Sveciai ateina su savo tokiais pat padauziukais, taigi TRUKT UZ VADZIU IR VEL IS PRADZIU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2009 01 09, 19:10)
mano auksine taisykele, ypac tiem kas turi nama tokia :  nama tvarkau kasdien pavirsutiniskai, pasikloju lovas, issiplaunu indus ir pan. surenku zaislus, bet kiekviena diena paskiriu puse val.kazkuriai namo vietai - tarkim, snd tvarkaus vonia, rytoj miegama, poryt svetaine ir t.t. bet tam skiriu tam ne ilgiau nei pusvalandy, bet sutvarkau krupsciai, isvalau dulkes, spintas ir pan. bet tuo paciu ir stengiuos greitai  mirksiukas.gif taip ir eina viskas ratu, bet namie tikrai tvarkinga, manes daug kas klausia, kaip as palaikau tokia tvarka namie augindama maza vaika? visame name kilimines dangos, tenka daznai plaut kilimus, bet ir kasdien siurbliuoju  mirksiukas.gif  na siaip tikrai nepervargstu, nes tvarkymuisi sudejus apsitvarkyma vakare ir kazkurio vieno kambario tvarkymo sugaistu gal val.sudejus  ax.gif  karta papasakojau draugei savo tvarkymosi taisykle, sake labai daug ka pakeite jos gyvenime, galbut dar kai kam pades  mirksiukas.gif  reik tiesiog isigilint, tikrai veikia, ir laiko sau uztenka  4u.gif o vakare, uzmigdzius dukryte, stengiuosi pasidziaugti svariais namais, uzsidegu smilkalu ir zvakiu, man taip malonu po darbu atsipalaiduot su arbatos puodeliu rankoje  ax.gif
p.s. manau taisykle negalioja dirbancims mamytems  4u.gif

Labukas,
Man labai patiko tavo, joviliukste, auksine tvarkymosi taisyklė biggrin.gif , pabandysiu ją pas save praktiškai įgyvendinti, tikėkimės pagelbės, nes paskutiniu metu nebespėju tvarkytis unsure.gif . Tvarkausi visada su savo mazyle, nes kai ji užmiega iškart kimbu į mokslus. Tai bandysiu tvarkyti ne viską iš kart, o vieną dieną kruopščiai pvz. vonią, kitą dieną vieną kambarį, tečią dieną- kitą kambarį ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute.m @ 2009 01 14, 17:01)
O as jau maniau, kad mano vienos vaikutis viska meto, visur rausiasi - stalciai, spintos, spintutes... Zodziu padauziukas rolleyes.gif
Tai ir su tvarkymusi viskas po truputi apgraibom. Didziausias tvarkymasis buna, kai laukiam sveciu - ot tada tai visi namu kampukai blizga! Bet... Sveciai ateina su savo tokiais pat padauziukais, taigi TRUKT UZ VADZIU IR VEL IS PRADZIU bigsmile.gif

svečiai ir pas mus pagrindinis tvarkymosi stimulas thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš kasryt apsitvarkau namus paviršutinškai. Kai vaikus išleidžiu į darželį, vyrą į darbą, tada pirmiausiai pakloju lovas, išsiurbiu grindis , sudėlioju daiktus, indus į indaplovę. Taip paviršiniai namai kasdien atrodo pakankamai tvarkingi, o jau rimčiau tvarkau t.y. šveičiu vonią, wc , plaunu grindis kartą ar 2 per savaitę. ir būtinai vieną dieną, kad namai išties būtų švarūs, kvepiantys...
Bet tai galiu sau leisti, kol esu išjus vaiko auginimo atostogų, bet laikas bėga ir aš po kelių mėn. jau eisiu į darbą. O kaip tada reikės palaikyti švarius namus , nelabai įsivaizduoju blink.gif .
Tiesa, nepaminėjau, kad turim šunį- bokserį, kuris nemažai šeriasi ir labai seilėjasi doh.gif . tai nuo jo daugiau netvarkos, nei vaikai pridaro. Tiesa, šešiametė savo kambarį pati susitvarko smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jowwwita @ 2009 01 15, 15:12)
Ir aš kasryt apsitvarkau namus paviršutinškai. Kai vaikus išleidžiu į darželį, vyrą į darbą, tada pirmiausiai pakloju lovas, išsiurbiu grindis , sudėlioju daiktus, indus į indaplovę. Taip paviršiniai namai kasdien atrodo pakankamai tvarkingi, o jau rimčiau tvarkau t.y. šveičiu vonią, wc , plaunu grindis kartą ar 2 per savaitę. ir būtinai vieną dieną, kad namai išties būtų švarūs, kvepiantys...
Bet tai galiu sau leisti, kol esu išjus vaiko auginimo atostogų, bet laikas bėga ir aš po kelių mėn. jau eisiu į darbą. O kaip tada reikės palaikyti švarius namus , nelabai įsivaizduoju blink.gif .
Tiesa, nepaminėjau, kad turim šunį- bokserį, kuris nemažai šeriasi ir labai seilėjasi doh.gif . tai nuo jo daugiau netvarkos, nei vaikai pridaro. Tiesa, šešiametė savo kambarį pati susitvarko smile.gif .

va apie gyvūnus tai čia visai kita tema jie daug daugiau sujaukia nei vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
retai....kai atsibosta ,tiesiog nesitvarkau ax.gif
Atsakyti
Na ir as kasdiena apeinu visa buta - dar vakare su sluota praeinu, dulkes nuplaunu...bet jokios is to naudos doh.gif
Pvz. vakar ateinu namo - o kojos ner kur pastato, viskas uzŠ... nuo galvos iki koju....tai atsisedau, ramiai pakvepavau blush2.gif tai mano tas pavirsutiniskas tvarkymasis gavosi nuo 18,30 ir baigiau 21,30. Ir taip vos ne kasdiena....Aisku buna ir geru dienu - bet kada jos paskutini karta buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka mandarinka @ 2009 01 18, 12:23)
retai....kai atsibosta ,tiesiog nesitvarkau ax.gif

drinks_cheers.gif kaip ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute.m @ 2009 01 14, 15:01)

Pas mus viskas tas pats,kaip ir pas jus drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti