beje dabar kai i SM įlendu retai, tai viskam laiko atsiranda
aš kažkaip retai pavargstu tvarkytis, man visai patinka
nors tikrai būna pikta kai MB pareina su batais purvinais, mažiukė košės pribarsto ant grindų, arba kokį sūrelį į sofą sutrina
bet šiaip nepasakyčiau kad esu užsiknisus, kai neturiu jėgų, tai ir nesitvarkau
nors taip būna retai, nepakenčiu nešvaros. kartais net pati sau nesveikai pedantiška tvarkinguolė atrodau 
Aš darbelius paskirstau, lengvuosius puikiai atlieka jau ir vyresnysis, mažasis dulkes irgi jau gali uvalyti, o trise dirbti ir lengviau ir linksmiau
tikrai pavargstu
kasdien po kokius 3-4 kartus plaunu indus, siurbiu kambarį, kai mažius miega beveik kasdien plaunu visus kambarius, išmėtytus žaislus tai net nežinau kiek kartų per dieną dėlioju į vietas, o kur dar nuolat neršiami vrtuviniai stalčiai ir viskas metama ant grindų, visur pastovūs kalnai dulkių, nors irgi kasdien valau ir t.t.
atrodo, kad nespėjau nusisukt ir vėl tas pats
kur tik pasižiūriu, atrodo visiška netvarka
tai kartais net nebesuprantu ar čia tik man taip netvarkinga atrodo, ar taip yra iš tikrųjų
žodžiu, tvarkaisi ir galo nematai......
Tvarkaus kiekvieną dieną, būna nesinori, bet susitvarkius taip gerai pasidaro
mažius padeda kartu tvarkytis - šluostes panešioja, paskui siurblį pavaikšto, žaislus pamečioja. Po stalčius retai landžioja, nebent mūsų batus ištampo po kambarius, o viską valgomą valgom virtuvėj
Aisku,kad pavargstu,bet ne sureiksminu,kartais ir indai lieka,ir grindis neisplautos,
su maziuku "viesbucio "namie tikrai ne padarysi
Aš nesu pedantiška namų tvarkytoja, neinu išproto jei kasdien nepavyksta išplaut grindų, ar dulkių pašluostinėt, tai ir epasvargstu
, vietoj to daugiau laiko su mažiuke praleidžiam
QUOTE(Lesia @ 2009 03 14, 01:50)
Aisku,kad pavargstu,bet ne sureiksminu,kartais ir indai lieka,ir grindis neisplautos,
su maziuku "viesbucio "namie tikrai ne padarysi
QUOTE(lozickiene @ 2009 03 15, 11:52)
sveikos as cia naujoke na tiesio ne tiesiog kartais jau nervuoja ir dar ta kasdienybe vyrimas valgyt tvarkymas,bet mano mergyte jau pradeda man pagelbeti

AHA MANOJI IRGI PADEDA JAU LENGVIAU IR SAVO ŽAISLUS SURENKA IR MAMAI VIRTUVĖJE PADEDA LABAI PATINKA BULVES PLAUTI IR INDUS ŠLUOSTYTI TAIGI JAU TURIU PAGALBININKĘ IR BARDAKUS VISADA TVARKOM KARTU TIK KAD MAN PAČIAI NELABAI TVRAKYTIS PATINKA TAI IR ŽIŪRIU ĮVISĄ TA REIKALĄ PRO PIRŠTUS
QUOTE(manima @ 2009 03 14, 10:21)
Aš nesu pedantiška namų tvarkytoja, neinu išproto jei kasdien nepavyksta išplaut grindų, ar dulkių pašluostinėt, tai ir epasvargstu
, vietoj to daugiau laiko su mažiuke praleidžiam 
As tvarkausi kai maziuke uzmiega, bet ta tvarka laikosi neilgai
. O kartais apsimetu , kad nematau jokios netvarkos ir
kol pupa miega pasidarau kavytes, ilsiuosi ir skaitineju SM