Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

aš kažkaip retai pavargstu tvarkytis, man visai patinka g.gif nors tikrai būna pikta kai MB pareina su batais purvinais, mažiukė košės pribarsto ant grindų, arba kokį sūrelį į sofą sutrina doh.gif bet šiaip nepasakyčiau kad esu užsiknisus, kai neturiu jėgų, tai ir nesitvarkau rolleyes.gif nors taip būna retai, nepakenčiu nešvaros. kartais net pati sau nesveikai pedantiška tvarkinguolė atrodau biggrin.gif
beje dabar kai i SM įlendu retai, tai viskam laiko atsiranda tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TimbaLimba: 11 kovo 2009 - 20:30
Aš darbelius paskirstau, lengvuosius puikiai atlieka jau ir vyresnysis, mažasis dulkes irgi jau gali uvalyti, o trise dirbti ir lengviau ir linksmiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2009 03 11, 21:18)
thumbup.gif geras požiūris aš tai labai dažnai užsimerkiu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikrai pavargstu doh.gif kasdien po kokius 3-4 kartus plaunu indus, siurbiu kambarį, kai mažius miega beveik kasdien plaunu visus kambarius, išmėtytus žaislus tai net nežinau kiek kartų per dieną dėlioju į vietas, o kur dar nuolat neršiami vrtuviniai stalčiai ir viskas metama ant grindų, visur pastovūs kalnai dulkių, nors irgi kasdien valau ir t.t. doh.gif atrodo, kad nespėjau nusisukt ir vėl tas pats doh.gif kur tik pasižiūriu, atrodo visiška netvarka doh.gif tai kartais net nebesuprantu ar čia tik man taip netvarkinga atrodo, ar taip yra iš tikrųjų lotuliukas.gif žodžiu, tvarkaisi ir galo nematai...... unsure.gif
Atsakyti
Tvarkaus kiekvieną dieną, būna nesinori, bet susitvarkius taip gerai pasidaro thumbup.gif mažius padeda kartu tvarkytis - šluostes panešioja, paskui siurblį pavaikšto, žaislus pamečioja. Po stalčius retai landžioja, nebent mūsų batus ištampo po kambarius, o viską valgomą valgom virtuvėj ax.gif
Atsakyti
Aisku,kad pavargstu,bet ne sureiksminu,kartais ir indai lieka,ir grindis neisplautos, nail.gif su maziuku "viesbucio "namie tikrai ne padarysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lesia: 14 kovo 2009 - 00:51
Aš nesu pedantiška namų tvarkytoja, neinu išproto jei kasdien nepavyksta išplaut grindų, ar dulkių pašluostinėt, tai ir epasvargstu tongue.gif , vietoj to daugiau laiko su mažiuke praleidžiam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manima: 14 kovo 2009 - 10:22
QUOTE(Lesia @ 2009 03 14, 01:50)
Aisku,kad pavargstu,bet ne sureiksminu,kartais ir indai lieka,ir grindis neisplautos, nail.gif su maziuku "viesbucio "namie tikrai ne padarysi

drinks_cheers.gif geriau daugiau laiko maziukui ir sau nail.gif
Atsakyti
sveikos as cia naujoke na tiesio ne tiesiog kartais jau nervuoja ir dar ta kasdienybe vyrimas valgyt tvarkymas,bet mano mergyte jau pradeda man pagelbeti smile.gif user posted image

Atsakyti
QUOTE(lozickiene @ 2009 03 15, 11:52)
sveikos as cia naujoke na tiesio ne tiesiog kartais jau nervuoja ir dar ta kasdienybe vyrimas valgyt tvarkymas,bet mano mergyte jau pradeda man pagelbeti smile.gif user posted image

AHA MANOJI IRGI PADEDA JAU LENGVIAU IR SAVO ŽAISLUS SURENKA IR MAMAI VIRTUVĖJE PADEDA LABAI PATINKA BULVES PLAUTI IR INDUS ŠLUOSTYTI TAIGI JAU TURIU PAGALBININKĘ IR BARDAKUS VISADA TVARKOM KARTU TIK KAD MAN PAČIAI NELABAI TVRAKYTIS PATINKA TAI IR ŽIŪRIU ĮVISĄ TA REIKALĄ PRO PIRŠTUS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 03 14, 10:21)
Aš nesu pedantiška namų tvarkytoja, neinu išproto jei kasdien nepavyksta išplaut grindų, ar dulkių pašluostinėt, tai ir  epasvargstu tongue.gif , vietoj to daugiau laiko su mažiuke praleidžiam wub.gif

thumbup.gif Man irgi mielesnis laikas praleistas kartu su maziuke,o kai ji miega tai ir susitvarkyt viska speju 4u.gif ,o kartais abi viska tvarkomes,ji man padeda dulkes nuvalyti,kambarius issiurbliuoti ir t.t., Ir abiem veiklos yra ir namuose tvarka mirksiukas.gif
Atsakyti
As tvarkausi kai maziuke uzmiega, bet ta tvarka laikosi neilgai doh.gif . O kartais apsimetu , kad nematau jokios netvarkos ir doh.gif kol pupa miega pasidarau kavytes, ilsiuosi ir skaitineju SM biggrin.gif
Atsakyti