Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

QUOTE(vaida L @ 2007 12 13, 10:31)
Aš nuo savęs dar pridėčiau, kad kai vyras vakare gryžta net nemato kad namai "kažkada" ryte buvo išblizginti ir aišku vaizdas kad aš nieko neveikiu gaunas  doh.gif

manasis irgi toks grįžta ir aiškina kad tipo nieko neveiki pažiūrėk koks bardakas, o pats nė piršto nepajudins kad tas bardakas apmažėtų doh.gif

QUOTE(ScarleTa @ 2007 12 13, 14:25)
Aš dirbu pamaininį darbą - t.y. savaitė dirbama nuo ryto iki vakaro savaitė laisva. Kai dirbu vyras su mažąja būna, tvarkosi jie viską kartu, buities darbų grįžus man nereikia atlikti. (indų, grindų, plovimas, skalbimas, ir t.t.)
O jau kai laisva savaitė, tai viskuo aš rūpinuosi. Žinot pas mus 3 kambariai, aišku virtuvė, koridorius. Tai dukters kambaryje būna iš dėžės ištraukti visi žaislai, lėlės suguldytos mūsų miegamajam, skaičiukai, pieštukai, knygelės, dviratukas, vežimėlis, kiti žaisliukai išmėtytos visuose namuose, nu žodžiu totalus bardakas visur! Seniau puldavau dėti viską į savas vietas. o dabar nebededu. Sudedu prieš pietų miegą, ir prieš nakties miegą. O kam dėti jei vėl bus tas pats?!!! Dulkes valomės kartu su mergyte, jai labai patinka, išsisiurbliuoju kasdien, susidedu savo daiktus savose vietose ir tiek. Negi uždarysiu ją jos kambary ir neišleisiu. Vakare visi trys puolam ir susidedam viską.
Aš labiau kreipiu dėmesį į dulkes, grindis, indų plovimą, o ne į žaislus. Viską išsiblizginu, o žaislai... Nugi surinksiu ir tvarka  smile.gif

Smagu kai pas jus viskas taip organizuotai ir dirba visi thumbup.gif
Atsakyti
zinotes tikrai pavydziu moterims kurioms vyrai taip padeda 4u.gif Deja pas mane situacija kaip pas didziaja dali, nesitvarke kol maziuko nebuvo, o dabar tai net pasvajoti nedrystu, npavyksta nei graziuoju nei.... verysad.gif vienu metu buvau uzsiemusi grand projekto, kai tik jis palikdavo batus ismetytus koridoriuje, nesdavau ir mesdavau i balkona (jis pas mus visiskai atviras) tai manasis net nepastebedavo paimdavo kitus doh.gif
Labiausiai pykstu, kad ponas jauciasi kaip restorane, pavalgo lekstes palieka kur valges , kiek tai nervu lasteliu sudegina.
O ir siaip stogas vaziuoja nuo tos buities - darbu pabaigos nematyti unsure.gif, o dar gryzes pastebi, kad kai as isvaziuoju svaitelei pasisveciuoti tai pas ji namai buna svarus blink.gif
Atsakyti
Pradzioje noriai tvarkiausi, o dabar kai jau 7 metai kaip po tvarkymosi praejus pusvalandziui rezultatu net nesimato- tai vemt vercia nuo tvarkymosi, nes susitvarkius vel galima is naujo tvarkyti doh.gif Laukiu nesulaukiu, kada ateis senatve ir bus tvarka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2007 11 05, 11:39)
sveikutes...  4u.gif
zinot, iskilo toks klausimas ar man cia vienai jau i depresija varo tas tvarkymasis ir pastovus ''BARDAKAS'' ar yra ir daugiau tokiu. Gyvenam nuosavame name, kuriame tarp kambariu nera duru, tai visuos kampuos ir apversta... visos spinteles isverstos ir viskas ismetyta....  kai mazoji uzmiega susitvarkau, bet tai atima labai daug laiko, dar mokinuos, tai neber net laiko ne pasimokint, o ka jau kalbet apie pailsejima... ir taip kartais pavargstu vien nuo tos netvarkos, kai gali tvarkytis ir tvarkytis.... kaip jus su tuo susitvarkot? ar neapsesta kasdienine depresija? o gal as per daug smulkmeniska?  doh.gif  na zodziu.... papaskokit, kaip jums sekasi tavrkytis su tokio amziaus mazyliais...

pas mus ir nuolatinis bardakas doh.gif kiekviena diena kuopiuos ir vis tas pat g.gif kantrybes mum visom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida L @ 2007 12 13, 11:31)
Aš nuo savęs dar pridėčiau, kad kai vyras vakare gryžta net nemato kad namai "kažkada" ryte buvo išblizginti ir aišku vaizdas kad aš nieko neveikiu gaunas  doh.gif

jo jo,o vyrai tai tik bambet ir moka blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2007 12 17, 10:54)
zinotes tikrai pavydziu moterims kurioms vyrai taip padeda 4u.gif  Deja pas mane situacija kaip pas didziaja dali, nesitvarke kol maziuko nebuvo, o dabar tai net pasvajoti nedrystu, npavyksta nei graziuoju nei....  verysad.gif vienu metu buvau uzsiemusi grand projekto, kai tik jis palikdavo batus ismetytus koridoriuje, nesdavau ir mesdavau i balkona (jis pas mus visiskai atviras) tai manasis net nepastebedavo paimdavo kitus  doh.gif
Labiausiai pykstu, kad ponas jauciasi kaip restorane, pavalgo lekstes palieka kur valges , kiek tai nervu lasteliu sudegina.
O ir siaip stogas vaziuoja nuo tos buities - darbu pabaigos nematyti  unsure.gif, o  dar gryzes pastebi, kad kai as isvaziuoju svaitelei pasisveciuoti tai pas ji namai buna svarus  blink.gif

drinks_cheers.gif
lyg pati būčiau apie savąjį rašiusi
Atsakyti
nematau prasmės kiekvieną dieną namus blizgint.Siaip padari bendrą tvarką ir viskas.Daug mieliau su vaiku teletabius pažiūrėt ar knygutes pavartyt, nei blizgint namus išsijuosus mirksiukas.gif
Atsakyti
tvarkai ar ne vistiek bardakas doh.gif o dar pas mus labai šviesus kilimas,tai plaunu vos ne kas 2 sav.nespeju vaniš pirkt,mastau jau kitą tamsų-margą pirkt,nes jau neber kantrybes, verysad.gif gerai kad vyras megejas virtuveje pašeimininkaut lotuliukas.gif tai nors su pietais dažnai nereik varkt,o maisto aš retai perku,nes vyras aprupina,jis žapsižejęs kas kaip,kur pigiau lotuliukas.gif gerai kai padeda o tai vienai swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2007 12 23, 16:49)
tvarkai ar ne vistiek bardakas doh.gif  o dar pas mus labai šviesus kilimas,tai plaunu vos ne kas 2 sav.nespeju vaniš pirkt,mastau jau kitą tamsų-margą pirkt,nes jau neber kantrybes, verysad.gif gerai kad vyras megejas virtuveje pašeimininkaut lotuliukas.gif tai nors su pietais dažnai nereik varkt,o maisto aš retai perku,nes vyras aprupina,jis žapsižejęs kas kaip,kur pigiau lotuliukas.gif gerai kai padeda o tai vienai swoon.gif

tikrai gerai kai padeda o ka daryt kai nepadeda???
Atsakyti
Pas mus bardakas... labai nepergyvenu. Apsitvarkau, prasiurbiu, grindis issluostau, bet tai vienur sutvarkai, ziuri kitur jau suversta ir taip pasaka be galo. Pavydziu mamoms, kuriu vaikai ramiakai, gali sedet vienoj vietoj ir zaisliukus deliot (mano seses vaikas toks - wub.gif meilybe), o maniskis monstriukas doh.gif
vyras nebamba, nes zino, kad jei ka, gaus siurbli i rankas ir gales tvarkytis smile.gif ... Kartais indus suplauna...
Kol vaikai mazi, manau yra svarbesniu dalyku uz muziejine tvarka namie biggrin.gif
Atsakyti
o pas mane amžinas bardakas blink.gif blink.gif vis tvarkausi tavrkausi, o jis lig iš niekur atkeliauja, tiesiog baigiu nuprotėti ryte susitvarkau p vakare jau nėra kur kojos dėti doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man irgi būna nevilties priepuoliai doh.gif Ypatingai tada, kai vos spėju susitvarkyti, o jau kokios sultys ant kilimo būna išpiltos arba koks troškinys netyčia išsivertęs, nes mažoji mokinasi pati valgyti, tai visokių nelaimių būna ax.gif Bet iš esmės supratau, kad idealios tvarkos visą dieną tikrai nebebus. Beje, dabar laukiuosi antrojo tvarkdario, tai bandau įsivaizduoti, kaip reikės suktis vėliau rolleyes.gif
Aš mokausi universitete, tai lygiai kaip ir temos autorė, stengiuosi laviruoti tarp tvarkymosi ir mokymosi bei mažylės priežiūros - būna dienų, kai to suderinti tiesiog neįmanoma, o kartais mažylei sugalvoju kokios itin įdomios veiklos ir randu nemažai laiko pasimokyti.
Atsakyti
o as per daug demesio nekreipiu apsitvarkau, dulkes nuvalau, isplaunu grindis. Tik va vakare butinai turiu virtuve susitvarkykt, tai tetis su vaikais i vonia o as ivirtuve. Siaip tai visada padekoju indaplovei uz pagalba. smile.gif . O jau vaiku kambary kai matau, kad tik gyvaciu tarp zaislu truksta, smile.gif , tada isrusiuoju , truputiprametau ir vel is naujo. Kartais pamastau, kad but gerai kad kas tuos darbus nuveiktu, bet aciu vyrui niekad nesu nieko girdejus, o kai reik tai ir pats tvarkos.
Atsakyti