Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

QUOTE(MariausMama @ 2007 12 05, 00:10)
O bukit paslovintos, kad sita temele i viesuma iskelet! Mano pastaruju menesiu rupestis buvo klausimas, ar dar kuriai nors mamai tenka tiek tvarkytis ir nematyti rezultato? Nu taip pagrauze gyvenimo prasme tas amzinas tvarkymasis, kuri lydi amzina netvarka... As niekada gyvenime nesu tiek tvarkiusis, kiek tvarkausi jau nuo vaiko gimimo. Man vis atrodo, kad namuose yra katastrofine netvarka, o mano vyras sako, kad taip tvarkinga dar niekad nebuvo... Bet vyrai mato pasauli neteisingai. Nors manasis is tu, kurie padeda, bet nervina tai, kad tvarkosi labai "vyriskai", nesismulkindamas. Taigi po jo apsitvarkymo galima viska pradet nuo pradziu... Pravalas doh.gif  Isvada: tvarka i namus gris, kai vaikai "apsizenys"! Nu laukiam ax.gif

o maniskis atvirksciai doh.gif
jeigu jam duociau tvarkyt visus namus (140kvm) tai, manyciau, penktadieni pradejes, pirmadieni "ant pietu" i darba nueitu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 02, 19:58)
o manasis padeda wub.gif , ka paskau ta ir padaro. bet nent jau indukus ispauna ar seip dar ka nors padeda. tavrkomes savaitgaly dazniausiai kartu  wub.gif

kokius šaunius vyrus radot thumbup.gif

QUOTE(jovitav @ 2007 12 03, 23:53)
Aš nesu pedantė, bet apsitvarkau kasdien. Svarbiausia man,kad grindys būtų švarios, nes turim katiną tai jo plaukų visada pilna. Vieną dieną plaunant grindų skudurą apėmė tokia neviltis, kad nors kauk :kasdien tas pats mėlynas grindų skuduras, indai kriauklėj, dulkės.  doh.gif  Bet pagailėjau tada savęs kelias minutes ir toliau darbavausi su šluota ir mėlynu skuduru. O ką daryt, daugiau nėra norinčių namie tvarkytis  smile.gif

pas mane irgi nėra norinčių doh.gif

QUOTE(Mamaima @ 2007 12 11, 10:10)
Na mes su vyru visa gyvenima viska darome kartu, ir jokio suskirstymo+-pasiskirstymo (aisku viniu as nekalu, nors moku  biggrin.gif ). As vakariene darau, o jis indus plauna ir virtuve sutvarko, ir nereikia sakyti, kad tu padarysi ta ar ana, as iseinu pasivaikscioti su vaiku, o jis - siurbliuoja... vakare, jei as pavargusi, tai jis vaiko rubvelius skalbia, ir niekada gyvenime nepriekaistavo tam... tai normalu, mes seima esame, kartu uzdirbame pinigus, rupinames vaiku, tai kartu turime rupintis savo namais ir visa ta rutina...  ax.gif kuo daugiau kimba i darbus, tuo greiciau - apsitvarkome ir galime kazkur isbegti pasivaikscioti... mirksiukas.gif , net mazoji pamacius mus, pasiima sluoste ir valo, ir dar kviecia mus: "paziuekit,, gazu (paziurekit grazu),o mes ja giriam  biggrin.gif

kokia idilė ir aš noriu, bet pas mus deje ne taip viskas man nesvarbu kad abu dirbam jis nepripažysta jokio tvarkymo čia tipo bobų reikalas doh.gif
Atsakyti
ne tiek kad pavargstu,bet atsibosta ta pati per ta pati i savas vietas deti smile.gif Vienas galas jau sutvarkytas,kitam gale betvarke daroma biggrin.gif .Na bet kartais pati dukryte padeda,zaislus susitvarko pati smile.gif
Atsakyti
Pas mus "verčiami" virtuvė ir vienas kambarys, į kitus neleidžiu be reikalo eit nei Miglės, nei vyro tongue.gif . Bet jau tie, kuriuose "vyksta veiksmas", tai atrodo atsakančiai doh.gif doh.gif . Tvarkau, dedu, renku, išmetu..... be pabaigos. Kantrybės dar užtenka.
Atsakyti
Visus zaislus laikau didelej dezej. Dukrytei dazniausiai duodu zaisti ne su visais zaislais is karto, su vienais pazaidzia, ir kai atsibosta su tais, duodu kitus. To betvarkes tikrai isvengiam. Na, kai jau labai turiu svarbiu reikalu prie kompo, ar taip kazka, tai atnesu visa deze zaislu, o tada tai jau jai smagu viska kraustyti doh.gif Bet ir tai tos betvarkes nera. (nusispjauu 3 kartus lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2007 12 11, 11:10)
Na mes su vyru visa gyvenima viska darome kartu, ir jokio suskirstymo+-pasiskirstymo (aisku viniu as nekalu, nors moku  biggrin.gif ). As vakariene darau, o jis indus plauna ir virtuve sutvarko, ir nereikia sakyti, kad tu padarysi ta ar ana, as iseinu pasivaikscioti su vaiku, o jis - siurbliuoja... vakare, jei as pavargusi, tai jis vaiko rubvelius skalbia, ir niekada gyvenime nepriekaistavo tam... tai normalu, mes seima esame, kartu uzdirbame pinigus, rupinames vaiku, tai kartu turime rupintis savo namais ir visa ta rutina...  ax.gif kuo daugiau kimba i darbus, tuo greiciau - apsitvarkome ir galime kazkur isbegti pasivaikscioti... mirksiukas.gif , net mazoji pamacius mus, pasiima sluoste ir valo, ir dar kviecia mus: "paziuekit,, gazu (paziurekit grazu),o mes ja giriam  biggrin.gif

Fantastiskas vyras - ir tikra super mamyte thumbup.gif Reikia man savo vyrui parodyti sita pasisakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 12 12, 21:49)
Visus zaislus laikau didelej dezej. Dukrytei dazniausiai duodu zaisti ne su visais zaislais is karto, su vienais pazaidzia, ir kai atsibosta su tais, duodu kitus. To betvarkes tikrai isvengiam. Na, kai jau labai turiu svarbiu reikalu prie kompo, ar taip kazka, tai atnesu visa deze zaislu, o tada tai jau jai smagu viska kraustyti doh.gif Bet ir tai tos betvarkes nera. (nusispjauu 3 kartus  lotuliukas.gif )

mano mergina ir su mažai žaislų sugeba bardaką konkretų padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 11 30, 17:42)
Niu,as kiekviena ryteli saziningai susitvarkau namucius frusty.gif ,taciau jau vakare sia teritorija gali drasiai vadinti parsu buveine mellow.gif .Uzknisa ne tas zodis... verysad.gif

Aš nuo savęs dar pridėčiau, kad kai vyras vakare gryžta net nemato kad namai "kažkada" ryte buvo išblizginti ir aišku vaizdas kad aš nieko neveikiu gaunas doh.gif
Atsakyti
Užknisa tas tvarkymasis, tą buitis doh.gif bet blogiausia, kad pati negaliu numot ranka į neplautus indus, ar nevalytas grindis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 12 13, 07:11)
mano mergina ir su mažai žaislų sugeba bardaką konkretų padaryti blush2.gif

Mano maze taip pat per kelias minutes sugeba apversti kambari aukstyn kojom thumbup.gif
Atsakyti
Aš dirbu pamaininį darbą - t.y. savaitė dirbama nuo ryto iki vakaro savaitė laisva. Kai dirbu vyras su mažąja būna, tvarkosi jie viską kartu, buities darbų grįžus man nereikia atlikti. (indų, grindų, plovimas, skalbimas, ir t.t.)
O jau kai laisva savaitė, tai viskuo aš rūpinuosi. Žinot pas mus 3 kambariai, aišku virtuvė, koridorius. Tai dukters kambaryje būna iš dėžės ištraukti visi žaislai, lėlės suguldytos mūsų miegamajam, skaičiukai, pieštukai, knygelės, dviratukas, vežimėlis, kiti žaisliukai išmėtytos visuose namuose, nu žodžiu totalus bardakas visur! Seniau puldavau dėti viską į savas vietas. o dabar nebededu. Sudedu prieš pietų miegą, ir prieš nakties miegą. O kam dėti jei vėl bus tas pats?!!! Dulkes valomės kartu su mergyte, jai labai patinka, išsisiurbliuoju kasdien, susidedu savo daiktus savose vietose ir tiek. Negi uždarysiu ją jos kambary ir neišleisiu. Vakare visi trys puolam ir susidedam viską.
Aš labiau kreipiu dėmesį į dulkes, grindis, indų plovimą, o ne į žaislus. Viską išsiblizginu, o žaislai... Nugi surinksiu ir tvarka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvineja @ 2007 12 13, 15:28)
Užknisa tas tvarkymasis, tą buitis doh.gif  bet blogiausia, kad pati negaliu numot ranka į neplautus indus, ar nevalytas grindis schmoll.gif

Va va doh.gif
Atsakyti