


Na ką gali su žmogum kalbėt, jei jis nesiorientuoja kuo vaikų mityba nuo suaugusiųjų skiriasi, koks svarbus ir reikalingas cholesterolis yra augančiam ir bręstančiam organizmui... o dar svieste esantys vitaminai...
Nereikia perlenkt lazdos. Sveika mityba - tai nuosaikumas, įvairumas, reguliarumas, grūdinių kultūrų pagrindas dienos racione ir t.t. (10 punktų, berods

Dar svarbu pačio maisto kokybė - gyvulinių riebalų , baltymų kiekis, ląsteliena ir kt. Visokie priedai (E ir kt) - aišku jie yra leisti naudoti ir teoriškai nekenkia sveikatai, bet vistiek, kuo mažiau tuo geriau

Gamybos technologijos kurių metu sumažėja produkto maistinė vertė...
O kur dar mitybos ypatumai įvairiais amžiaus periodais (vaikystė, brendimas, nėštumas, žindymas...)
Vat, kas tikrai nesveika, ir visos tą žinom: limonadai, čupačupsai, čipsai, greitas maistas

Ai, užteks, įsijaučiau jau

