Pusrycius butinai valgyti ir siaip dazniau siltu maistu maitintis. Tinkamai paruosta kose yra super dalykas. Labiausiai tinka aviziniu dribsniu, na cia jau veidui, plaukams super, verdu be pieno, verdant idedu aviziniu selenu dali. Poto specialiai paruostas sezamo seklas, galima vietoj aviziniu selenu deti kvietiniu. Vietoj sezamo paivairinimui dedu maltu linu seklu. Tokia kose valgau su naturaliom saldytom vasaros uogom su cukrum arba yra parduotuvej toks dalykelis trintos spanguoles su cukrumi, tai labai geras dalykas ir jokiu konservantu, sudetyje tik pektinas. Na tokie pusryciai tai grozio ir energijos uztaisas
Siaip nemegstu visokiu ten miusliu ar kornfleiksu ir t.t. Man geriau kosytes (be aviziniu dar gali buti grikiu, soru ir t.t.)
Del visu pieno produktu laikausi visiskai priesingos nuomones nei dauguma moteru - niekada nesirenku tu vadinamu nulinio ar ypac mazo riebumo jogurtu, grietiniu, pienu, varskiu. Mano nuomone visiskas brudas, man geriau riebesni ar vidutinio riebumo, arciau gamtos, kur maziau konservantu ir cukru. Taciau aisku reikia konkreciai kiekviena ziureti.
Yra dar grozio misiniu taip vadinamu, kuriuos reikia koki menesi pavartoti organzmo stiprinimui: ieina dziovinti vaisiai, graikiniai riesutai, medus, citrusiniai, sumalta viskas ir po sauksteli. Labai geras dalykas.
Butinai reikia naudoti sociuosius riebalus, jei nori, kad nagai stiprus butu, plaukai zvilgetu. Alyvu aliejus, gera zuvis, kaip minejo lasisa, is mesos kalakutiena - niam niam. Prieskoniu yra begales skaniausiu, kas ypac paskanina patiekalus, o groziui irgi super!(dziovintos petrazoles susmulkintos, bazilikai, kalendra ir t.t.)
Is saldumynu - tik grynas juodas sokoladas, labai gerai, jei aisku kiekiai nedideli.