O kiek turi būti centimetrų kviečiai, kad būtų juos jau galima pjauti ir malti mėsmale

QUOTE(RAIMPAL @ 2005 03 31, 19:58)
O kiek turi būti centimetrų kviečiai, kad būtų juos jau galima pjauti ir malti mėsmale 

ilgi.per telika tik maciau, duociau koki 10-15 cm

gerai parasei hobo.. taip ir yra, esmė ta, kad ir vitaminų daug, ir ilgai slenka ir šluoja mūsų žarnyną, taip pat duoda ilgą sotumą. Visai tas pats, kas siūloma tabletėmis uz nemažus pinigus.. tipo- nuo jų liesėsime..
del to sotumo
nuo vaisiu ir darzoviu dar labiau valgyti norisi, grudai kaloringi, tai nuo ju sotus jautiesi

Kažkada, kai labai striuka su finansais buvo, gamindavau daigintų grūdų kotletukus. Recepto neprisimenu, bet jis buvo užrašytas ant pokelio. Man patiko, buvo skanu. O grūdus reikėdavo naudoti vos sudygusius, sudygdavo per naktį šiltai drėgnai palaikyti.
Man atrodo, kad parduotuvėje pirkti daiginti kviečiai skirti valgymui, ne auginumui. O valgyti galima su jogurtu, su medumi. Skanu, tačiau nežinau ar tinka liekninantis, nes pvz. man skaniausia su "Smilgos" jogurtu, o jo riebumas 3.5 proc...
o jie kaloringi

grūdai, manyčiau nekoloringi, tik koloringi mano pasirinkti priedai prie jų

Kad nagai butu sveiki ir grazus, reikia valgyti zele, man taip manikiurininke sake

Aš galvoju, kad būtų gerai save pripratint ryte atsikelus valgyt avižinius dribsnius
Ir sveika ir skanu, ir mergaitei tiktų
Dar žinau kad sveika valgyt greifurtus - lieknina.Ananasas - skatina medziagų apykaitą. Ir neseniai skaičiau, kad beržų sula lieknina, geriant ją ryte ant tuščio skrandžio
Vištienos krūtinėlė paruošta su citrinos sultim irgi

Dar žinau kad sveika valgyt greifurtus - lieknina.Ananasas - skatina medziagų apykaitą. Ir neseniai skaičiau, kad beržų sula lieknina, geriant ją ryte ant tuščio skrandžio

QUOTE(baltanosis @ 2005 04 12, 08:33)
Kad nagai butu sveiki ir grazus, reikia valgyti zele, man taip manikiurininke sake 

Kalcio pasisavinimą gerina vitaminas D, kiti mineralai, magnis ir fosforas.