Įkraunama...
Įkraunama...

Dietiškas ir ne, naudingas ir nenaudingas maistas

O kiek turi būti centimetrų kviečiai, kad būtų juos jau galima pjauti ir malti mėsmale g.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMPAL @ 2005 03 31, 19:58)
O kiek turi būti centimetrų kviečiai, kad būtų juos jau galima pjauti ir malti mėsmale g.gif

ilgi.per telika tik maciau, duociau koki 10-15 cm g.gif
Atsakyti
gerai parasei hobo.. taip ir yra, esmė ta, kad ir vitaminų daug, ir ilgai slenka ir šluoja mūsų žarnyną, taip pat duoda ilgą sotumą. Visai tas pats, kas siūloma tabletėmis uz nemažus pinigus.. tipo- nuo jų liesėsime..
Atsakyti
del to sotumo g.gif nuo vaisiu ir darzoviu dar labiau valgyti norisi, grudai kaloringi, tai nuo ju sotus jautiesi tongue.gif
Atsakyti
Reikia spaust iš tokių kurie yra ne aukščiau kaip sprindžio dydžio.
Atsakyti
Kažkada, kai labai striuka su finansais buvo, gamindavau daigintų grūdų kotletukus. Recepto neprisimenu, bet jis buvo užrašytas ant pokelio. Man patiko, buvo skanu. O grūdus reikėdavo naudoti vos sudygusius, sudygdavo per naktį šiltai drėgnai palaikyti.
Atsakyti
Man atrodo, kad parduotuvėje pirkti daiginti kviečiai skirti valgymui, ne auginumui. O valgyti galima su jogurtu, su medumi. Skanu, tačiau nežinau ar tinka liekninantis, nes pvz. man skaniausia su "Smilgos" jogurtu, o jo riebumas 3.5 proc...
Atsakyti
o jie kaloringi g.gif
Atsakyti
grūdai, manyčiau nekoloringi, tik koloringi mano pasirinkti priedai prie jų tongue.gif
Atsakyti
Kad nagai butu sveiki ir grazus, reikia valgyti zele, man taip manikiurininke sake mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad būtų gerai save pripratint ryte atsikelus valgyt avižinius dribsnius smile.gif Ir sveika ir skanu, ir mergaitei tiktų mirksiukas.gif
Dar žinau kad sveika valgyt greifurtus - lieknina.Ananasas - skatina medziagų apykaitą. Ir neseniai skaičiau, kad beržų sula lieknina, geriant ją ryte ant tuščio skrandžio smile.gif Vištienos krūtinėlė paruošta su citrinos sultim irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2005 04 12, 08:33)
Kad nagai butu sveiki ir grazus, reikia valgyti zele, man taip manikiurininke sake  mirksiukas.gif

g.gif niu pirmą kartą girdžiu, kad valgant želė nagai bus sveiki ir gražūs.... Žinau, kad želatina yra gaminama iš gyvulių kaulų masės, na bet tai kiek tada reik tos želė suvalgyt.......... g.gif , manau nugrybavo ta manikiūrininkė į pievas......nes pagrindas nagams yra kalcis ir jo trūkumas organizme iš kart matosi pagal mūsų nagus. Taigi kur randamas kalcis ???? ----- Nemažai kalcio yra sūriuose, rupaus malimo ruginiuose miltuose, kiek mažiau - kiaušinio trynyje, kopūstuose, petražolėse, brokoliuose, šviežiose daržovių ir vaisių sultyse, įvairiose kruopose, migdoluose, mėsoje. Daug kalcio yra ryklio kremzlėje - pateikiama kapsulių pavidalu.
Kalcio pasisavinimą gerina vitaminas D, kiti mineralai, magnis ir fosforas.
Atsakyti