Ux, kol perskaiciau, tai ir pamirsau apie ka pati norejau parasyti.
Priraset jus cia visokiausiu idomybiu. Ir kaz kaip jau labai kategoriskai.
Man atrodo, kad sveikas maistas is esmes nieko bendro neturi nei su issilavinimu, nei su pajamom, nei su ...... Tiesiog kiekvienas renkasi ka valgyti ir kaip atsizvelgiant i savo sveikatos būsena.
Na, tarkim rasete apie riesutus, ne pats sveikiausias maistas, ypatingai jei ant tuscio skrandzio. Skrandys juos labai sunkiai virskina.
Ryziai, kas problemu turi su tustinimusi, geriau juos nevalgyti.
Skrandininkams - paprika, baklazanai, pupeles - nerekomenduojamos, kaip ir medus.
Jei kalbesim apie piena, tai kai kurie mokslininkai dietologai, mano kad tai tik kudykiu ir senyvo amziauszmoniu maistas. Pasak tu paciu galvociu - sultinys vienas iš dydziausiu nuodu organizmui.
Vistienos kulselese kaupiasi toksines medziagos, is tu pasaru kuriomis maitinamos vistos.
Zuvi rekomenduojama valgyti tik jurine, na ir pan.
Cia galima rasyti be galo, be krasto.
Dauguma, kurie gauna minimuma, arba dirba labai sunkius darbus arba ju darbo laikas zenkliai ilgesnis uz 8 val (cia del apsileidimo, ar dazno lankymosi turguose, ar apie auginima darzoviu, jei nera kaimo, kuriame taip reikia dirbti ir padeti)
O dar prisiminiau. Rode Tulcinos viena paciente. jei buvo sudarytas spec. dieta. Pasirodo pagal jos kraujo tyrima organizmas toleruoja tik stirniena ir strutiena, tai kaip sitoje vietoje del pajamu.
ir aliejus sveikas, ne tas kuris brangus, o tas kuris yra salto spaudimo.
Cia taip mano pamastymai.
Pati as valgau viska, ka galiu sau leisti ir ko as noriu. jauciuosi puikiai. irkas kesciausia visi mano tyrimai, ir kraujo, ir pan. kaip med. vadoveliuose.
Кроме высшего образования нужно иметь хотя бы среднее соображение и, как минимум, начальное воспитание.