As tai niekaip negaleciau issiversti be zinduko, nes mano mazoji papo nori tik tada, kai alkana

Man keista skaityti patarimus zurnaluose. pvz. jei vaikas neramus, kuo dazniau jam duokite kruti

Tas patarimas mums niekaip netiko. Jei alkana - taip, zinda kruti patenkinta, o jei zirzia siaip sau, tai prikisus prie kruties prasideda toooks klykimas! Atseit, as visai ne papo ieskau, ko tu ji man kisi, as gi nealkana

Tada dar reikia raminti, kad nurimtu susierzinimas papa pamacius. Vat tada ir pravercia soske - ikisu i burna ir patenkinta ciulpia. Tai pasiziuriu i vaika ir galvoju: "Negi tau tik tiek reikejo?" O as mat kankinau vaika, kisau papa
Bet jau kai dukryte buna alkana, soske neuzkimsi. Paciulpia paciulpia, supranta, kad pienas nebega, spjauna lauk. Vat tada ir papukas jai mielas. Taip kad, kiekvienas vaikas yra individualus. Vienas nesupras soskes paskirties ir spjaus lauk, neciulps, o kitam ji puikiai tinka

Ir vaiko apetitas nuo to ne kiek nemazeja (kaip teigiama) - jei vaikas alkanas, spjaudys soske tol, kol gaus kruti ir pasisotins.