QUOTE(Ievuzhe @ 2006 11 01, 22:06)
As buvau siek tiek pasipiktinus kai sesele ligoninej man atveze suneli pamaitinti su ciulptuku! Praktiskai jis visa laika ligoninej prie manes buvo, bet seseles kazhkaip vistiek nutaike proga ikist soske:) Ir jam labai patiko. Nuo tada ir draugaujam su soske:) Zinau, kad tai nera toks geras dalykas, bet vaikui reikia kazhko nusiramint.
Jei ne soske, tai bus nykstys. O nuo nykscio atpratinti labai sunku... Taigi neaisku, kas blogiau. Jei mazylis linksmas ir pats uzsiima savim, tai neduodu soskes. Ji pas mus reikalinga uzmigt ir kai labai isirekiam:)
Na gal man dar ir ankstoka isvadas daryti, taciau manau, kad ne visi vaikai ipranta ciulpti pirsta. Mano sunus nusiraminimui ciulpe nyksti gal koki menesi (pries uzmigdamas, nakti jei prabusdavo), paskui pirstukus buvo prisimines kai pirmieji dantukai dygo, bet ju neciulpdavo, o susikises kartais parakinedavo burnoje. Iki kitu dantuku dygimo 3 men. tarpas buvo, tai tuo metu jo burnoje pirstu nemaciau. Dabar kai dygo antrieji kelis kartus maciau vel rakinejanti po burna, bet ir vel praejo. Kazkaip net laiko nera jam kada tuos pirstus ciulpti, juk tiek daug vietu reikia apropineti, su tiek zaislu pazaisti

Tikiuosi, kad taip ir toliau bus