QUOTE(Deimante Mazute @ 2007 03 05, 11:33)
Sveikos mamytės
Turiu problemą ir prašau pagalbos. Gal kuri iš savo patirties žinos ką daryti mano atveju.
Mano mažylei dabar 2 mėn. Keletą kartų buvau palikusi ją tėčiui. Jis dukrytę pamaitindavo mano paliktu pienu. Tačiau prieš kletą dienų vėl palikau mažylę, nes reikėjo išlėkti į universitetą. Bet, deja, ukrytė neimė buteliuko. Prasikankino vyras 2 val, bet niekaip neįstengė pamaitint. Alkana mažylė laukė mamos papuko. Išalkusi ji pradėjo verkti, o pribėgus pieno į burnytę ji pradeda springt.
Prieš tai maitinome iš buteliuko priš 2 sav. Dienom mano pupa valgo dažnai ir ne po daug, naktim išmiega po 5-6 val. Gal ji jau pasidarė daug protingesnė ir pradėjo atskirti krūtį nuo buteliuko? Gal ji per daug priprato prie krūtinės, nes dienom dažnai valgo?
Nežinau, ką daryt, tai mano pirmas kūdikėlis. O neužilgo vėl reiks ją palikt ir važiuot į egzaminus.
Jei galite, padėkite patarimais.
aš manau, kad pastovėjęs MP pakeitė skonį, dėl to mergytė ir negėrė.su mano mažąja tas pats buvo.palikau tėveliui kai 4mėn jai buvo.palikau nutraukto pienelio, bet mergina negėrė jo, laukė manęs ir tik tada pavalgė.
matink pati, o jei neima buteliuko, čia nėra bėda, kaip tik gal ir gerai, kad nereikės atpratinti paskui.pabandyk duoti šaukšteliu, švirkštuku (be adatos žinoma), iš puodelio, iš mažo stikliuko (čerkutės), atrasit tik jum dviem tinkamą variantą.