Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės ir Merginos

Nu jei tas plonas derini tai jo. Bet jei storas užsidėtum tai jau žiūrėk ir pajuokos objektas. Tokie mes jau paaugliai esame šiais laikais. sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Taškė. @ 2009 08 24, 18:54)
Nu jei tas plonas derini tai jo. Bet jei storas užsidėtum tai jau žiūrėk ir pajuokos objektas. Tokie mes jau paaugliai esame šiais laikais.  sleep.gif

Dabar juokiates, o kai pasensit - dejuosit lotuliukas.gif

Atsakyti
Nera pedkelnes toks baisus dalykas biggrin.gif labai jas megstu, nebaisu uzsimaut po dzinsais, kartai po jais timpes ir kojines uzsimaunu, jei atrodo, kad bus kiek per silta. O del nieztejimo... Nepagailekit pinigu geros kokybes pedkelnem ir nenieztes 4u.gif visos mamos nupirktos pedkelnes kokybiskos, negrauzia, be to, nupirko dvejas vilnones (storesnes ir plonesnes pedkelnes,), storas timpes ir atrodo gerai ir nesalta biggrin.gif Buvau pasigavus pusles uzdegima, tai net nesinori pagalvot apie isejima i lauka uzkapalio siltai nepridengus biggrin.gif I visos panos, su pazemintais liemenimis, maikutemis ir pan. atrodo kaip k***** ir tik juokas ir gailestis ima paziurejus i pamelynavusias mordas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audronytexD: 16 lapkričio 2010 - 23:35
Maniškė kol kas nejaučia jokio nepatogumo dėl po džinsais dėvimų pėdkelnių. Šį rudenį ilgokai jų nesiūliau, tai pati paprašė. Nusistebėjau, nes tą dieną turėjo vykti kūno kultūros užsiėmimai, klausiu, ar nieko, jei būsi dar ir su pėdkelnėm. O ji visai ramiai aiškina, kad mokykloje pakankamai vėsu, jai jaukiau, kai šilta, o ką bendraklasės galvos/sakys - jai giliai dzin.
Atsakyti
Maniškė kai šalta pati maunasi, turi tokias nei storas nei plonas. O šiaip tai jau kokie 2 metai nelabai kišuos į apsirengimą, tik retkarčiais stengiuos pakoreguoti, nes pas mus daba "ožkinės" paauglystės tarpsnis doh.gif doh.gif Taip kad sakyk nesakius.... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Aš tai nešioju man jos tikrai netrukdo smile.gif Ypač kaip tokie šalčiai būna tai išvis... cool.gif
Atsakyti
aisku kad ne, nepatogu, mokykloje sulta kojos, fuuuuu.... O tas plonas su mielu noru deduos ;]]
Atsakyti
Aš pėdkelnių nenešioju. blush2.gif Man gėda, o ir iš klasės niekas nenešioja.doh.gif
Atsakyti
žiema po džinsais deduosi pėdkelnes, bijau šaltuko labai. O ir mano kojos labai reaguoja į šaltį - iškart pamėlynuoja. Per kūno kultūra yra kas pareplikuoja, bet dažnai matyt kai kitą dieną pačios ateina su timpėm. Aš už pėdkelnių nešiojimą (po džinsais ar ne) manau paskui neteks gailėtis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pėdkelnių nenešioju,nelabai patinka.Na,nebent žiema jau laaabai šalta,tada deduosi storesnes timpas.O šiaip tai su kojinėm iki kelių.
Atsakyti
Pati nenesiojau (paslepdavau giliai stalciuj) ir vaiko neversiu pajuokos objektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 06 22, 09:59)
Pati nenesiojau (paslepdavau giliai stalciuj) ir vaiko neversiu pajuokos objektu biggrin.gif

doh.gif

pati nesiojau ir nesioju, ir vaikus taip rengiu. Niekada net nekilo mintis, kad pedkelnes ziema tai kazkas gedinga doh.gif
Atsakyti