Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės ir Merginos

Aš nenešioju, nes man nepatogu. Kartais kai laaabai šalta žiema, tai užsidedu. Bet vasara, prie sukneles niekad. Kai kojos įdegusios tai gerai yra. biggrin.gif ir šiaip geriau jaučiuos. smile.gif
Atsakyti
na vasara ir pedkelnes tai nesuderinama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2011 08 04, 17:39)
na vasara ir pedkelnes tai nesuderinama  doh.gif

kai kurios maunasi plonytes pedkelnes prie sijono ar sukneles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 08 04, 15:18)
Na reiks kažką galvoti  g.gif  Vieną naktį nakvosime Rygoje, nes norime tuo pačiu ir zoologijos sodą aplankyti, taip kad startas važiuojant į Ventspilį prasidės iš Rygos. Reiks gal bandyti tuo keliuku palei Jūrmalą važiuoti iki Talsi miesto  g.gif

Jei kam prireiks, tai įdedu pakartotinai remontuojamų kelių žemėlapį http://www.lvceli.lv/en/?i=122

Mano 10 metu pana pedkelniu nekencia, isskirtiniais atvejais (i svente) sutinka mautis plonas pedkelnes. O iseitis paprasta - kojines plius ilgos timpes.

Matyt, tiesiog pedkelnes mautis yra didelis vargas.
Atsakyti
Retkarčiais nešioju. Šiaip nelabai mėgstu, nes nusmunka iki kelienių, o viešumoj traukt jas į viršų irgi nei šis nei tas biggrin.gif .
Žiemą yra labai gražių su visokiais raštais. Dievinu tokias, deje užsidedu retai, nes po džinsais būna per karšta ir nesimato, o žieminių sijonų ir suknelių nerandu gražių, kad man patiktų ir tikrai nešiočiau. smile.gif
Atsakyti
O jei užsimautum labiau aptempiančias tada tikrai nesmuktų wink.gif ir patogu ir gražu ir šilta būtų smile.gif
Atsakyti
na vasarą nėra net kalbos apie pėdkelnes biggrin.gif
niekad gyvenime nesu nešiojusi žiemą pėdkelnių po kelnėmis, džinsais. man tai tiesiog nepatogu, niežti , smunka ( storina po kelnėmis hihihi.gif ) ir šiaip man nebūna šalta kažkaip be jų thumbup.gif gal kai kurios paauglės nenešioja į mokyklą pėdkelnių, nes tiesiog nebūna ten ant tiek šalta, sakau iš savos patirties tongue.gif
Atsakyti
niežti tai gal turi alergiją kokią sintetikai? smile.gif
Atsakyti
Pas mus uniformos, tai su sijonu vaikštau į mokyklą. Tai tenka tympes arba pėdkelnes nešiot. Yra laabai gražių pėdkelnių raštuotų, man jos patinka. Bet tos gražios yra plonos ir brangios, tai pastoviai mokykloj į suolus ir kėdes susiplėšau.
Dar nepatinka kai smunka. Vat ir šiandien, rugsėjo pirma, baltos pėdkelnės, pasivaikščiojom su draugėm po miestą ir jau man jos nusmukę, susiraukšlėję.. vat ir jų minusai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtoškė @ 2011 09 01, 17:26)
Pas mus uniformos, tai su sijonu vaikštau į mokyklą. Tai tenka tympes arba pėdkelnes nešiot. Yra laabai gražių pėdkelnių raštuotų, man jos patinka. Bet tos gražios yra plonos ir brangios, tai pastoviai mokykloj į suolus ir kėdes susiplėšau.
Dar nepatinka kai smunka. Vat ir šiandien, rugsėjo pirma, baltos pėdkelnės, pasivaikščiojom su draugėm po miestą ir jau man jos nusmukę, susiraukšlėję.. vat ir jų minusai.. biggrin.gif

tai labiau aptemptas rinkis smile.gif
Atsakyti
Nešioju, nes mėgstu šilumą. Ir man gražu ir moteriška.
Dukros nešioja, kai su sijonais. Po džinsais nelabai mėgsta, nebent jau labai šalta. smile.gif
Atsakyti
Pritariu tau ir man žymiai gražiau koja atrodo su pedkelne nei plika smile.gif juk kojinės ir papuošia kojas plius dar šildo
Atsakyti