Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės ir Merginos

QUOTE(Pliukšt @ 2007 11 05, 17:15)
Nežinau nuo kelintos klasės pradėjau nebenešiot petkelnių  blink.gif  nu nepatinka jos man. Žiemą per pačius šalčius apsimaunu, bet šiaip tai nemėgstu. Prie sijonų kojines nešioju  wub.gif  kokių grožybių būna  thumbup.gif

Kai važiuojame žiemą į mišką su rogutėmis arba kokį mėsgalį pasikept, užsidedu pėdkelnes, bet man būna labai nepatogu. Šiaip po kelnėmis niekada jų nedėviu.
QUOTE(Pliukšt @ 2008 03 18, 02:08)
Jei petkelnės, tai tik prie sijono  4u.gif

Prie sijono pėdkelnes dėviu, mėgstu jas raštuotas, traukiančias akį.
Atsakyti
Aš nuo 3 klasės pradėjau nebenešioti pėdkelnių. Nu nebent kai šventės būna, tada įsispraudžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciukasm @ 2007 11 05, 16:25)
Sveikos Mamytes, manau turite dukteris paaugles kurios pasidare seis laikais labai '' madingos'' ir del to nenesioja pedkelniu. Pvz taip daro mano dukterecia ( 14 m. ) . Dabar tokie salciai o visos paneles vyresnes ir nevyresnes nenesioja pedkeliu. O kaip jusu merginos, ar nesioja ar ne? ax.gif

Nu storas pėdkelnes keturiolikos metų tai tikrai nemanau,kad tinka nešioti, blink.gif nes tokiame amžiuje jau niekas nenešioja. Sunku su jomis kaip būna kūno kultūra kol nusimauna,o ta pertrauka trumpa. Storos pėdkelnės maždaug iki dešimties metų. O nuo vienuolikos, dvylikos jau reta kas nešiotų. Na žinoma aš nesu už tas kurios eina su tik su plonais džinsais. Galima nupirkti pašiltintas kelnes, tik ne pašiltintus džinsus (vienuolikos metų ir vyresnėms),nes dabar daugumai patinka aptemti džinsai, o apšiltinti nebus aptempti,be to nelabai kas iš vyresnių nešioja juos tai ir gamina visokius vaikiškus, tai aš patarčiau pašiltintas kelnes. Pati tokias nešioju. Su dukra buvom,tai visur iešmojom,niekur neradom normalių,visur tik mažvaikiški,tai nupirkau pašiltintas kelnes kaip mano,jai patiko, o dar po to jos draugė tokias nusipirko. smile.gif
Atsakyti
Saltuoju metu laiku mielai nesioja biggrin.gif
Atsakyti
Jau nuo 2-os klasės nenešioja ir viskas...sakė,nespėja persirengt kūno kultūrai,nes dar nori prieš tai palakstyt,tai reikia greitai suktis...O kūno kultūros į savaitę 3 pamokos,tai eina vienais džinsais ir plonom kojinėm...sijono išvis neįsiūliau,nebent kokia šventė 4u.gif
Atsakyti
Pėdkelnės po kelnėm pasibjaurėtinas jausmas. Ypač tos, nailoninės, skirtos nešioti po sijonu-tada visa oda niežti nuo jų. Nepamirškit kad dabar vaikams nereikia šalt stotelėse po velniažin kiek laiko o mokyklose klasėse šilta, tai jau šilti batai yra durnystė nes koja per tas 6 pamokas-valandas sušunta, tikrai reikėtų persimauti. Jau nekalbant apie visokius šiltus apatinius. Vat plikos bambos ir išvirtę papai tai yra tikrai nei gražu nei tinkama mokykloje bet čia tik tėvų ir daugiau niekieno bėda-neperki ir viskas. O jei priperkat belekokių rūbų tai ko stebitės kad panos taip vaikšto. Kas jei ne jūs priperkat trumpų subinės nedengiančių striukių, kurios bjauriai styro ant mokyklinio uniforminio švarko, per ankštų ir per žemu juosmeniu kelnių, pustrumpių maikučių? o jei pačios paauglės prisiperka tai atleiskit tada reiškia nebeturit pinigų kur dėt jei vaikai leidžia sau tokiom sumom švaistytis, o jei neduodat ir prisiperka tai reiškias gauna iš labai negerų šaltinių. Visa filosofija. O skųstis per SM na tai taip-KAŽKAS kaltas (greičiausiai mokytojai) kad jūsų vaikai prastai atrodo klasėj ir neklauso tėvų. Mes mokytojai juos taip tyčia mokinam tongue.gif tiesa, savo kabinete tuoj pat pamatau kaip atrodo mokiniai ir pareikalauju kad būtų tvarka, o kartą 9okai auklėtiniai bernai skundėsi kad negali sėdėt už panų-nes tos visas savo plikas šiknas rodo (tikrai taip-stringai iki pusės nugarų ir griovys visam gražume doh.gif ) o bernai beveik suaugę, na sako auklėtoja supraskit mes ne geležiniai o po to nemalonu mums nė atsistot nebegalim... nes bus gėda. Na tada jau man visai trūko kantrybė ir susikviečiau tas kelias čiučiundras, ir tiesiai šviesiai pasakiau ką galvoju ir į kokias mergas jos panašios, taip kad lai nusivalo tinką, užsideda normalias bliuskas ir švarkus kurie yra PRIVALOMI pas mus mokykloje. Labai nekaip jautėmės visi bet suveikė. Bet tai ką... kiek taip galima. Tuoj atlekia fyfa mama akis draskyt kad jos vargšei mergelei neleidžiu kaip K atrodyt... nuramini susėda, normaliai pakalbam, sako va kaip tik einam į parduotuvę šiendien reikia rūbų, na galvoju ačiū D... ir ką manot kitą rytą ateina vėl-DAR trumpesne maikutė ir sruogom plaukuose, alyvinėm violetinėm ir žaliom... ir ką sakyt... o neseniai mamą sutinku vos neverkia jos pana su diedu 15 metų vyresniu gyvena, sako kur aš praleidau... žodžiu doh.gif ir gaila labai ir ką dar gali padaryt...
Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2013 02 24, 14:26)
Na tada jau man visai trūko kantrybė ir susikviečiau tas kelias čiučiundras, ir tiesiai šviesiai pasakiau ką galvoju ir į kokias mergas jos panašios, taip kad lai nusivalo tinką, užsideda normalias bliuskas ir švarkus kurie yra PRIVALOMI pas mus mokykloje. Labai nekaip jautėmės visi bet suveikė. Bet tai ką... kiek taip galima. Tuoj atlekia fyfa mama akis draskyt kad jos vargšei mergelei neleidžiu kaip K atrodyt...

Aš jus suprantu, taip, man irgi nepatinka kai jaunos merginos persistengia bandydamos atrodyti seksualiai. Bet žmogui, kuris dirba su vaikais, taip reikšti mintis ne mažiau vulgaru nei vaikščioti su iššaukiančia apranga. Nieko keisto, kad mamos atlekia jums akis draskyti.

Atsakyti
Na,mano dukra jau nuo dešimt ar vienuolikos metų pėdkelnių storų nebenešioja. Plonas nešioja per šventes ar kai su sijonu eina,bet storų - ne. Juk žiema kai šalta galima pašiltintas kelnes nusipirkti,mes taip ir darom. O su džinsais žiemą tikrai labai šalta,bet panelės kenčia,nesuprantu tokio požiūrio g.gif
Atsakyti
maniske siemet ( jai desimt) jau atsisake nesioti petkelnes, bet su mielu noru nesioja timpas, tai problema nebent tai, kad kiek pirkau tai timpos prasciau laikosi ir labiau smunka, tai po kelnemis problemomis nera, o va su kokia suknele nesioti jau nepatogu.
Su sunum yra susitarta, kad kai yra kuno kulturos pamoka, gali eiti tik su dzinsais - kitomis dienomis dedasi termo apatines kelnes. Nebent jau lauke -15 ir zemiau, tai tada su apatinemis kelnemis eina visada.
Man ir paciai petkelnes netrukdo - svarbu, kad butu tinkamo dydzio. Kai salta ir pati termo apatines kelnias apsimaunu. Patogumo atzvilgiu tai tikrai nesulyginamas dalykas su pasiltintomis kelnemis.
Atsakyti
o mano dukra nors ir 12 bet visa žiema nešiojo pėdkelnes ir po džinsais, nes ji labai lieknutė ir jai šalta. Tik mes perkam "Skinijos" be galu ir labai patenkinti ir sūnui perku pėdkelnes be galu.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 04 28, 06:54)
o mano dukra nors ir 12 bet visa žiema nešiojo pėdkelnes ir po džinsais, nes ji labai lieknutė ir jai šalta. Tik mes perkam "Skinijos" be galu ir labai patenkinti ir sūnui perku pėdkelnes be galu.

O aš kažkaip neperkandu, kuo patogu tos pėdkelnės ne galų blink.gif - juk reikia tada kojinyčių unsure.gif - taikur čia patogumas?
Atsakyti
Taip kojinyčių reikia, bet tameirpatogumas kad kojinytes kiekviena diena gali keisti ir nereikia visu petkelniu kasdien skalbti. ben man smile.gif
Atsakyti