Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

Mano vaikinas siandien liko vienas pusei dienos, ilgiau ir neleisiu kuri laika, tai sake viskas gerai, bet kai grizo namo, tai atsiemiau , nenulipa nuo keliu, i kelnes isikabines, neleidzia kelniu nuimti, pameperio pakeisti. Matyt namie issiliejo schmoll.gif
Bet visu pradzia sunki, ateitis parodys
Atsakyti
Ex, stoviu balkone kavute gurksnodama ir ziuriu kaip musu vaikuciai graziai zaidzia lauke ant pievutes, keli ant asfalto piesia kreidelemis..mano mazge zavisi berniuko ( dar nzn visu vardu blush2.gif ) masinele..ir kaip jie sauniai, visi kaip visciukai vienoj kruvoj smile.gif O kai as viena su dukryte i lauka iseinu, tai vos speju begt is paskos, lekia i visas puses kaip nuo grandines nutrukus, o cia visi taip ramiai, graziai smile.gif
Sekmes mamukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patinuke @ 2010 09 09, 12:49)
Ex, stoviu balkone kavute gurksnodama ir ziuriu kaip musu vaikuciai graziai zaidzia lauke ant pievutes, keli ant asfalto piesia kreidelemis..mano mazge zavisi berniuko ( dar nzn visu vardu  blush2.gif  ) masinele..ir kaip jie sauniai, visi kaip visciukai vienoj kruvoj smile.gif O kai as viena su dukryte i lauka iseinu, tai vos speju begt is paskos, lekia i visas puses kaip nuo grandines nutrukus, o cia visi taip ramiai, graziai smile.gif
Sekmes mamukai  4u.gif

O broliai irgi salia? biggrin.gif Vytis pas mane tai drausmingas, bet Tauras doh.gif , tai taip pat kaip nuo grandines nutrukes. Tai idomu kaip is sono atrodo?
Atsakyti
Mamytes,kaip pas jus grupese su ligom? Ar jau daug vaiku serganciu? Maniskis va irgi susirgo, vienas vaikas sukarsciavo stipriai,o mama kita diena ji i darzeli atvede.Kosmaras kazkoks.Tai va ir pasekmes, maniskis serga, nuo jo ir broliukas uzsikrete ir mes sad.gif
Atsakyti
Apie tai aš Jums ir kalbėjau..
Maniškis suslogavo prieš savaitę sekmadienį.. gal pasigavo kai buvo gamtoj su tėčiu, nes jei būtų daržely užsikrėtęs, tai būtų gal penktadienį ar šeštadienį nosis pradėjus varvėt, bet kai sekmadienį, tai sakau, gal lauke kur vėjas pūstelėjo... Va savaitę namie, ir jaučiu dar šią savaitę pasėdėsim, nežinau kiek laiko sloga gali būti užkrečiama, nors vaikas sveikas, bet gal dar pabūsim, tegu visos bacilos išsilaksto rolleyes.gif Labai tikiuosi, kad kiti tėvai bus sąžiningi kitų vaikų atžvilgiu ir neves sergančių vaikų... Priešingu atveju teks vėl kelti problemą ir reikalauti iš auklėtojų, kad nepriimtų ligonių į grupę. Turbūt teks dar kartą ir su direktore akcentus sudėt, kas liečia visus sergančių priėmimus į darželį be gydytojų pažymos ir pan.

Būkite sveiki. 4u.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis irgi jau kaip ir sveikas atrodo, bet neleisiu dar i darzeli,kad pilnai pasveiktu ir toliau bacilu nenesiotu, uztenka ir be jo yra kas nesioja g.gif Bet labai pikta, kai savo vaika saugai, saugai, o va kazkam vienodai, atveda vos is ligos patalo islipusi ir vel uzburtas ratas.Vienas serga, kitas serga ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 09 13, 12:02)
Mano vyresnelis irgi jau kaip ir sveikas atrodo, bet neleisiu dar i darzeli,kad pilnai pasveiktu ir toliau bacilu nenesiotu, uztenka ir be jo yra kas nesioja g.gif  Bet labai pikta, kai savo vaika saugai, saugai, o va kazkam vienodai, atveda vos is ligos patalo islipusi ir vel uzburtas ratas.Vienas serga, kitas serga ir t.t.

ir ves... visur skaitau ir girdžiu tas pačias kalbas, bet kai tėvai turi dirbt, bijodami imt biuletenius ir neturėdami kur palikt vaikų veda juos, amžina čia bėda doh.gif
Atsakyti
Tai,kad veda ir ves, tai cia faktas. Bet kokie zmones egoistai, jei jiems reikia i darba ir neturi kur vaiku palikti, kodel turi rupeti man.Kodel jie savo problemas uzkrauna ant kitu.... Iseina jiems nusispjaut,kad ju vaikas gali uzkresti kitus, ir kitiems tevams irgi bus problema, bet netik delto,kad nera kur vaiku palikti, o ta, kad nerimaus del savo sergancio vaiko, leis kalnus pinigu vaistams, vien del to, kad kazkam reikejo i darba ir nebuvo kur vaiko palikti, todel atvede i darzeli numete serganti, kad uzkrestu kitus..Absurdas kazkoks... Cia manau, turetu didziausia itaka sitam dalykui daryti darzelis, jis turi spresti problemas ir uztikrinti vaiku sauguma tuom, kad aukletojos nepriimdinetu serganciu vaiku i grupe be gydytoju pazimu.Bent jau tiek kad darytu, vis manau maziau ligu butu.
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 09 13, 12:28)
ir ves... visur skaitau ir girdžiu tas pačias kalbas, bet kai tėvai turi dirbt, bijodami imt biuletenius ir neturėdami kur palikt vaikų veda juos, amžina čia bėda  doh.gif

Vesti tėvams, žinoma, niekas neuždraus, bet auklėtojos turi teisę tokių vaikų nepriimti, ir, manau, šitą klausimą verta būtų iškelti.
Atsakyti
Gerbiamos mamytės, auklėtojos - ne medicinos darbuotojos, kurios tik pažiūrėjusios galėtų nustatyti, sveikas vaikas ar ne. Tad nereiktų viso rūpesčio dėl sergančių vaikų užkrauti joms. Tegul tuo rūpinasi medicinos darbuotojai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny @ 2010 09 13, 15:58)
Gerbiamos mamytės, auklėtojos - ne medicinos darbuotojos, kurios tik pažiūrėjusios galėtų nustatyti, sveikas vaikas ar ne. Tad nereiktų viso rūpesčio dėl sergančių vaikų užkrauti joms. Tegul tuo rūpinasi medicinos darbuotojai. thumbup.gif

beje, šiandien vien auklėtoja pati serganti (kosinti, čiaudėjo) buvo atėjusi...
Atsakyti
Niekas cia aukletojoms nieko ir nekrauna... Bukite atidesne Greeny. smile.gif Juk raseme, kad jei vaikas sergantis, reikalauti pazimu is mediku ir viskas. Juk net ir medicininio issilavinimo nereikia, pastebeti pirminius ligos pozymius. Nereikia itin daug ziniu, kad pasakytum, ar kosejantis, besisloguojantis vaikas yra sveikas ar ne smile.gif O kad aukletojos pacios sergancios vaiksto i darba, tai jau cia be zodziu net dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustinaD: 13 rugsėjo 2010 - 15:14