Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

beje, o siame darzelyje yra kokie nors bureliai?
sokiu, keramikos ar pan? Nes maciau karate uzsiemimai vyksta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2010 11 01, 15:09)
beje, o siame darzelyje yra kokie nors bureliai?
sokiu, keramikos ar pan? Nes maciau karate uzsiemimai vyksta... ax.gif

Petreikio šokiai, karatė, dainavimo būrelis pas darželio muzikos mokytoją.
Atsakyti
Idomu,kaip svenciami ( ar svenciami ? ) vaikuciu gimtadieniai siame darzelyje smile.gif...TA diena,dukriukas ateis i darzeli su tortu, papuostu 2 zvakutem. Gal dar ka sugalvot, kad vaikuciam butu smagiau, na kad svente pasijustu.Mamytes, pasidalinkit patirtim ir patarimais
Atsakyti
QUOTE(patinuke @ 2010 11 08, 16:14)
Idomu,kaip svenciami ( ar svenciami ? ) vaikuciu gimtadieniai siame darzelyje  smile.gif...TA diena,dukriukas ateis i darzeli su tortu, papuostu 2 zvakutem. Gal dar ka sugalvot, kad vaikuciam butu smagiau, na kad svente pasijustu.Mamytes, pasidalinkit patirtim ir patarimais

manau, kad lopšelinukai dar mažiukai...nieko gudraus nesugalvosi, gali kepurytes šventines uždėti Jubiliatei ar ir kitiems vaikučiams 4u.gif , o dėl torto... sakyčiau geriau iškepk kokį pyragą, pati neduodu tų parduotuvinių, tai nenorėčiau, kad ir kažkas juo pavaišintų ax.gif , neįsižeisk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patinuke @ 2010 11 08, 15:14)
Idomu,kaip svenciami ( ar svenciami ? ) vaikuciu gimtadieniai siame darzelyje  smile.gif...TA diena,dukriukas ateis i darzeli su tortu, papuostu 2 zvakutem. Gal dar ka sugalvot, kad vaikuciam butu smagiau, na kad svente pasijustu.Mamytes, pasidalinkit patirtim ir patarimais

Aš abejoju, ar yra kokios darželio tradicijos. Kiekviena grupė švenčia savaip. Pakalbėkit su auklėtojom, jos geriausiai žino, ko reikia ir ko nereikia mažiukams.
Papildyta:
QUOTE(mindaiva @ 2010 11 08, 19:02)
pati neduodu tų parduotuvinių, tai nenorėčiau, kad ir kažkas juo pavaišintų  ax.gif , neįsižeisk  4u.gif

Na nuo to tai tikrai nebūsi apsaugota darželyje smile.gif Daug ko paragaus tavo vaikas čia, ko namuose negauna. Maniškė nežinojo, kas yra saldainis iki dviejų metų, bet sužinojo darželyje. Nematau čia nieko blogo. O jei tortas šviežias ir ne koks mandras kreminis, tai tikrai nieko baisaus nenutiks nuo gabaliuko.
Atsakyti
Aciu uz ideja del kepuryciu.O parduotuviniu tortu, saldainiu, sokoladu ir as neduodu mazei ir tikrai tokio neplanuoju nesti. ( siaip ir pati nevalgau ) Mes, esant progai, uzsakom ekologiskus tortukus, jie be kremu, kiausiniu, dirbtiniu konservantu ir visu kitu priedu. Laaabai skanus, tirpsta burnoj, gaivus..tik is naturaliu medziagu.Jei kas esat facebook'e tai Manto desertus paziurekit, prisidekit.Ten detalus aprasymas yra apie tortukus, ju sudeti...Tikiuosi, kad tikrai nepakenks vaikuciam ( zinau,kad alergiskiem vaikam is ten skanumynus uzsakineja ir viskas puiku ) Dar is ten rinkinuka saldumynu uzsakysiu, kurie pagaminti is dziovintu vaisiu...Manau tikrai nieko neatsitiks, jei Migles draugai darzely po tokio ekologisko skanumyno gabaliuka gaus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 08, 20:15)
Aš abejoju, ar yra kokios darželio tradicijos. Kiekviena grupė švenčia savaip. Pakalbėkit su auklėtojom, jos geriausiai žino, ko reikia ir ko nereikia mažiukams.
Papildyta:

Na nuo to tai tikrai nebūsi apsaugota darželyje smile.gif Daug ko paragaus tavo vaikas čia, ko namuose negauna. Maniškė nežinojo, kas yra saldainis iki dviejų metų, bet sužinojo darželyje. Nematau čia nieko blogo. O jei tortas šviežias ir ne koks mandras kreminis, tai tikrai nieko baisaus nenutiks nuo gabaliuko.

kad paragaus - nesiginčyju, meniu jau nepasirinksi, bet juk, kai pati mamytė neša, juk galima pagalvoti , kaip vaikučius pavaišinti 4u.gif aš ir į grupę užkandukus nešu sveikuoliškus, tikiuosi ir kitų mamų supratimo
Papildyta:
QUOTE(patinuke @ 2010 11 08, 21:38)
Aciu uz ideja del kepuryciu.O parduotuviniu tortu, saldainiu, sokoladu ir as neduodu mazei ir tikrai tokio neplanuoju nesti. ( siaip ir pati nevalgau ) Mes, esant progai, uzsakom ekologiskus tortukus, jie be kremu, kiausiniu, dirbtiniu konservantu ir visu kitu priedu. Laaabai skanus, tirpsta burnoj, gaivus..tik is naturaliu medziagu.Jei kas esat facebook'e tai Manto desertus paziurekit, prisidekit.Ten detalus aprasymas yra apie tortukus, ju sudeti...Tikiuosi, kad tikrai nepakenks vaikuciam ( zinau,kad alergiskiem vaikam is ten skanumynus uzsakineja ir viskas puiku ) Dar is ten rinkinuka saldumynu uzsakysiu, kurie pagaminti is dziovintu vaisiu...Manau tikrai nieko neatsitiks, jei Migles draugai darzely po tokio ekologisko skanumyno gabaliuka gaus.  ax.gif

oho, kaip fainai 4u.gif , ačiū už nuorodą 4u.gif , užklausk auklėtojos, gal kokių balionų leistų į grupę atnešt vaikams ax.gif
prirašysiu tau, o poto pati tą patį darysiu, kaip papūga lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuneškit auklėtojoms fotoaparatą, jei turit kokį nesudėtingo valdymo, ir paprašykit, kad užfiksuotų įdomesnes akimirkas.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 11 08, 21:35)
Nuneškit auklėtojoms fotoaparatą, jei turit kokį nesudėtingo valdymo, ir paprašykit, kad užfiksuotų įdomesnes akimirkas.

Aš nežinau kas čia iš kokių grupių, bet Kiškiukų grupė turi savo nuosavą fotoaparatą visada, kasdien. 4u.gif Auklėtojos fotografuoja kai tik mato kažką įdomaus ar turi galimybę. bigsmile.gif Bus labai smalsu pažiūrėti nuotraukėles.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 08, 21:48)
Aš nežinau kas čia iš kokių grupių, bet Kiškiukų grupė turi savo nuosavą fotoaparatą visada, kasdien. 4u.gif Auklėtojos fotografuoja kai tik mato kažką įdomaus ar turi galimybę. bigsmile.gif Bus labai smalsu pažiūrėti nuotraukėles.

thumbup.gif Tikrai, ir man minejo, kad nuotrauku padaro thumbup.gif . Ypac idomu paziureti bus kaip mano vienas "brolis" valgo pilna burna, nes namie nieko neisiulysi doh.gif . Turbut jam skaniau nei namie. Ir su kompanija linksmiau drinks_cheers.gif .
Atsakyti
žiūrėkit mamytės, gal žinot kokią ten kavytę vaikams vakarienei duoda? nu man kažkaip labai keista , kad vaikams kava būna sad.gif
Atsakyti
Aciu Mamukai uz patarimas !!! O kad fotoaparatas Kiskeliu grupej yra, tai nezinojau. Puiku !!! Dar ir savo paprastuti nunesiu, paprasysiu, kad pora nuotraukyciu padarytu.
O vaikams po vakarienes duoda sausainiuka ( kartais duonyte ) su balinta kakava.Man irgi taip idomiai, paciai i galva nesautu kakavos tokiai maziukei duot, bet darzelyje gal kokia vaikiska..vistiek atsizvelgia i maista ir gerimus.Nes po darzo ir miega gerai, ir viskas tvarkoj
Atsakyti