Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(patinuke @ 2010 11 09, 12:47)
Aciu Mamukai uz patarimas !!! O kad fotoaparatas Kiskeliu grupej yra, tai nezinojau. Puiku !!! Dar ir savo paprastuti nunesiu, paprasysiu, kad pora nuotraukyciu padarytu.
O vaikams po vakarienes duoda sausainiuka ( kartais duonyte ) su balinta kakava.Man irgi taip idomiai, paciai i galva nesautu kakavos tokiai maziukei duot, bet darzelyje gal kokia vaikiska..vistiek atsizvelgia i maista ir gerimus.Nes po darzo ir miega gerai, ir viskas tvarkoj

ne kakava schmoll.gif , o kava, užrašyta aiškiai meniu , o vakar ir kai kvėptelėjo, tai sakiau , kvepi kaip tėvelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 09 lapkričio 2010 - 12:08
QUOTE(mindaiva @ 2010 11 09, 11:21)
žiūrėkit mamytės, gal žinot kokią ten kavytę vaikams vakarienei duoda? nu man kažkaip labai keista , kad vaikams kava būna sad.gif

Ten kiek žinau- gilių kava smile.gif Vaikams.
Fotoaparatą auklėtojos turi, galite savo nenešti, jos fotografuoja ne tik kažkieno, bet visus mūsų vaikus, kai kortelė bus pilna ar kažkada, auklėtoja tas nuotraukas padalins visiems norintiems tėveliams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 09, 13:24)
Ten kiek žinau- gilių kava smile.gif Vaikams.
Fotoaparatą auklėtojos turi, galite savo nenešti, jos fotografuoja ne tik kažkieno, bet visus mūsų vaikus, kai kortelė bus pilna ar kažkada, auklėtoja tas nuotraukas padalins visiems norintiems tėveliams. 4u.gif

rimtai? geras, ačiū tau, nuraminai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 11 09, 13:05)
rimtai? geras, ačiū tau, nuraminai  4u.gif

Rimtai- pati tą aparatą atnešiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 09, 14:19)
Rimtai- pati tą aparatą atnešiau smile.gif

aš apie kavą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 11 09, 15:54)
aš apie kavą biggrin.gif

good.gif hihihi.gif
Atsakyti
Mamytes norejau pasiteirauti, ar jusu vaikuciai, tie kur nuo rugsejo pirmos pradejo lankyti darzeli daug jau kartu sirgo ar nelabai? Ir ar tiesa, cia tu mamyciu noreciau paklausti,kurios jau apie pora metu veda vaikucius i darzeli, kad antraisiais metais darzelyje vaikuciai maziau serga. Ir dar klausimas, kas augina du vaikucius, ar tiesa, kad leidziant viena vaikuti i darzeli, per ji imuniteta gauna ir antrasis vaikiukas, todel jis maziaus sirgs leidziamas i darzeli.Atsiprasau uz tiek daug klausimu, labai lauksiu jusu atsakymo, pasidalinkite sava patirtimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 11 18, 14:07)
Mamytes norejau pasiteirauti, ar jusu vaikuciai, tie kur nuo rugsejo pirmos pradejo lankyti darzeli  daug jau kartu sirgo ar nelabai? Ir ar tiesa, cia tu mamyciu noreciau paklausti,kurios jau apie pora metu veda vaikucius i darzeli, kad antraisiais metais darzelyje vaikuciai maziau serga. Ir dar klausimas, kas augina du vaikucius, ar tiesa, kad leidziant viena vaikuti i darzeli, per ji imuniteta gauna ir antrasis vaikiukas, todel jis maziaus sirgs leidziamas i darzeli.Atsiprasau uz tiek daug klausimu, labai lauksiu jusu atsakymo, pasidalinkite sava patirtimi blush2.gif

Dukryte nuo rugsejo 1 keliauja i darzeli. Pries darzeli niekada niekuo nesirgo.Net slogytes, ne karto temperaturos nebuvo....niekada nieko.O dabar...tik kosulys praeina, nuvedu i darza, po poros dienu vel tas pats, nosis bega, dabar dar akytes pradejo puliuot doh.gif

Atsakyti
QUOTE(patinuke @ 2010 11 18, 14:49)
Dukryte nuo rugsejo 1 keliauja i darzeli. Pries darzeli niekada niekuo nesirgo.Net slogytes, ne karto temperaturos nebuvo....niekada nieko.O dabar...tik kosulys praeina, nuvedu i darza, po poros dienu vel tas pats, nosis bega, dabar dar akytes pradejo puliuot  doh.gif

tas pats pas mus doh.gif 3 savaitės namie , trys dienos darže, jau nežinau ką daryt... iki darželio nesirgo visai , kaip reiks dirbt, kažkaip net įsivaizduot negaliu...
Atsakyti
mindaiva, as va del to butent ir klausineju, nes neisivaizduoju kaip reikes i darba gryzti. g.gif O man i darba reiks gryzti aisku dar tolokai, tik rugpjucio 1 diena, todel nusprendziau savo mazaji i darzeli leisti ne lygiai 2 metuku, o kazkur 1.7 menesiu, kad nors kiek imuniteto igytu iki mano darbo. Nes dabar vyresnelis, kai suserga suserga iskarto ir mazasis, tai viliuosi bent tuo,kad jis per broli igyja imuniteta, nors gal ir naivu taip mastyti.Seip rimtai mes nesergame, tik sloga.Bet va jau trecia savaite neleidziu i darzeli, nes norisi kad pilnai pilnai bacila iseitu is nosytes, o dar tie jo adenoidai, kosmaras kazkoks. Bet kai pagalvoji visi tevai ta isgyvena ir mes visos kaip nors isgyvensime
Atsakyti
Man atrodo naivu tikesti, kad nuo persalimo ligoms vystosi imunitetas. jomis galima sirgti vos ne 10 kartu per metus.
ir jos yra uzkreciamos. taikad kiek pasigaus ta virusa vaikas, tiek kartu ir sirgs. bent jau as taip manau.
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 11 18, 16:43)
mindaiva, as va del to butent ir klausineju, nes neisivaizduoju kaip reikes i darba gryzti. g.gif  O man i darba reiks gryzti aisku dar tolokai, tik rugpjucio 1 diena, todel nusprendziau savo mazaji i darzeli leisti ne lygiai 2 metuku, o kazkur 1.7 menesiu, kad nors kiek imuniteto igytu iki mano darbo. Nes dabar vyresnelis, kai suserga suserga iskarto ir mazasis, tai viliuosi bent tuo,kad jis per broli igyja imuniteta, nors gal ir naivu taip mastyti.Seip rimtai mes nesergame, tik sloga.Bet va jau trecia savaite neleidziu i darzeli, nes norisi kad pilnai pilnai bacila iseitu is nosytes, o dar tie jo adenoidai, kosmaras kazkoks. Bet kai pagalvoji visi tevai ta isgyvena ir mes visos kaip nors isgyvensime

mes tris savaites namie atsėdėjom, nuėjom į daržiuką, ir ką? po trijų dienų vėl kosti ir sloga... doh.gif temp nėra, nu bet koks kosulys prasidėjo gun_rifle.gif
Papildyta:
QUOTE(Irute @ 2010 11 18, 18:50)
Man atrodo naivu tikesti, kad nuo persalimo ligoms vystosi imunitetas. jomis galima sirgti vos ne 10 kartu per metus.
ir jos yra uzkreciamos. taikad kiek pasigaus ta virusa vaikas, tiek kartu ir sirgs. bent jau as taip manau.

sakai 10 kart į metus? doh.gif , jau nuo rugsėjo sergam tais kvailais kosuliais 5 - tą kartą, kol daržiukan nėjom, nesirgus buvo, net per kiaulių gripą schmoll.gif , nueini į grupę, pusę grupės kosti doh.gif
Atsakyti