Kuo vaikas daugiau serga, tuo jo imunitetas vis daugiau stipreja, nes gaminasi antikuniai.Todel tikrai manau,kad anraisias metais sirgs maziau, ben jau labai tikiuosi
O as po ligos vedant vaika i darzeli paklausiau aukletojos ar daug serganciu , sloguojanciu yra, sake,kad ne, i grupe serganciu neileidzia ir grupe lankantys vaikuciai yra tik sveiki.dabar taip nepergyvenu, nes dar sedziu namie su mazuoju, bet labai pergyvenu,kai reikes gryzti i darba, tai jau dabar net ieskau kokio artimo zmogaus, kad vaikui susirgus, nereiktu imti biuleteniu, o namie su vaiku pabutu kazkas uz pinigelius.

1. Tai jeigu jus zinot, kad vaikas kuo daugiau sirgs, tuo imunitetas stipresnis, ko tada cia klausiat?
Kuo vaikas daugiau serga, tuo silpnesnis imunitetas, cia jums kiekvienas gydytojas pasakys, nors ir taip aisku.
2. O jus taip ir patikekejot, kad grupej serganciu nera? kas jums pasakys, kad yra? net juokas ima...
aisku, pilna yra kiekvienoj grupej ir kosinciu ir sloguojanciu. ir su kitom ligom.
Kuo vaikas daugiau serga, tuo silpnesnis imunitetas, cia jums kiekvienas gydytojas pasakys, nors ir taip aisku.
2. O jus taip ir patikekejot, kad grupej serganciu nera? kas jums pasakys, kad yra? net juokas ima...
aisku, pilna yra kiekvienoj grupej ir kosinciu ir sloguojanciu. ir su kitom ligom.
As sakau savo nuomone, o klausiu todel, nes idomi ir kitu mamyciu nuomone.Kodel Jus Irute tokia priesiska????? Del ligu jus neteisi, nes pati esu medike, esu turejusi daug praktikos, daug atvaiksciojusi seminaru.Jei jus sakote,kad imunitetas silpneja sergant, tai pasakykite,kas tada yra vakcina, nesvarbu nuo kokios ligos, apskritai kas yra vakcina? Zmogus igyja imuniteta kazkokiai ligai, tik persirges ja. Kaip pavizdziui vejaraupiais zmogus serga tik viena karta gyvenime.Net ir kalbant apie sloga, daug kas mano va sloga ir sloga, o nepagalvoja,kad ta sloga turi ivairiausiu virusiniu formu, todel kuo daugiau vaikas serga, tuo jo imunitetas stipreja, nes mokinasi kovoti su liga. Cia mano toks pasisakymas ir nuomone.Todel ir klausiu kitu mamyciu, kokios ju nuomones.Nereikia del uzduodamu klausimu taip piktintis.
QUOTE(JustinaD @ 2010 11 19, 11:57)
As sakau savo nuomone, o klausiu todel, nes idomi ir kitu mamyciu nuomone.Kodel Jus Irute tokia priesiska????? Del ligu jus neteisi, nes pati esu medike, esu turejusi daug praktikos, daug atvaiksciojusi seminaru.Jei jus sakote,kad imunitetas silpneja sergant, tai pasakykite,kas tada yra vakcina, nesvarbu nuo kokios ligos, apskritai kas yra vakcina? Zmogus igyja imuniteta kazkokiai ligai, tik persirges ja. Kaip pavizdziui vejaraupiais zmogus serga tik viena karta gyvenime.Net ir kalbant apie sloga, daug kas mano va sloga ir sloga, o nepagalvoja,kad ta sloga turi ivairiausiu virusiniu formu, todel kuo daugiau vaikas serga, tuo jo imunitetas stipreja, nes mokinasi kovoti su liga. Cia mano toks pasisakymas ir nuomone.Todel ir klausiu kitu mamyciu, kokios ju nuomones.Nereikia del uzduodamu klausimu taip piktintis.
beje apie vėjaraupius, tai vienoje lopšeliukų grupėje jau jie yra

QUOTE(JustinaD @ 2010 11 19, 12:22)
eik tu sau, idomu kokioje? Kartais ne Boruzelese?
Bet ir gerai, greiciau persirgs ramiau bus, tik kad maziuka mano gali uzkresti 1.4 men.Jam sakyciau gal ir ankstoka dar sirgti vejaraupiais 

ai, galvoju, geriau mažiukas nei suaugęs, labai jau sunkiai vyras sirgo užpernai

QUOTE(mindaiva @ 2010 11 19, 12:34)
jo,jo vyresni sunkiau serga ir didesne randu tikimybe, as irgi manau,kad tokiom ligom geriau kai mazi praserga

QUOTE(Irute @ 2010 11 19, 14:44)
As priesiska tik del to, kad issakau savo nuomone, kuri skiriasi nuo jusu?
jei jus tokia protinga, tai kam jums kitu zmoniu nuomones, jei jums vistiek jos neidomios?
idomu tik tai, kas sutampa su jusu nuomone.
jei jus tokia protinga, tai kam jums kitu zmoniu nuomones, jei jums vistiek jos neidomios?
aš tai iš dalies pritariu Justinai, nes daržiukuose vaikai serga tikrai neperšalimo ligomis, o virusiukų pasigauna, ir jais persirgus įgaunamas imunitetas
QUOTE(Irute @ 2010 11 19, 14:44)
As priesiska tik del to, kad issakau savo nuomone, kuri skiriasi nuo jusu?
Keista,kad yra tokiu piktu mamu, bet ju visokiu yra ir visokiu reikia, toks gyvenimes. Kurioje mano parasytoje vietoje as rasau,kad man neidomi jusu nuomone? As parasiau savaja, o jus savaja nuomone, bet jus labai isizeidete,kad jusu nuomone nesutampa su manaja. Juk gyvenime yra daug skirtingu nuomoniu, tai negi dabar ant visu pyksite.Jei man butu neidomu, as cia laiko negaisciau ir neklausineciau mamyciu, todel ir klausiu, kad noriu paziureti ar yra dar daugiau mastanciu kaip as. I viska ziurekite paprasciau ir gyvenimas bus linksmesnis.

As apie imuniteta zinau tik is medicinines puses, kad prasirges vaikas igyja imunita kazkuriam laikui, bet praktikos nesu turejusi, nes dar tik pirmi metai leidziu vaikiuka i darzeli, jei leisciau antrus metus, tada neklausineciau , nes tureciau savos patirties tuo klausimu. O beto klausime klausiu tu kurie patyre jau tai ir gali atsakyti, ar tikrai pirmaisiais metais vaikuciai sirgo daugiau nei antraisiais.