Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(Irute @ 2010 11 19, 19:50)
Is tikruju man tas pats, ka jus galvojate apie mane, ir is kur istrauket, kad as supykau? man vienodai, kad as pykciau.
jus pirma pradejot pulti.
tiesiog uzsukau i pazistama darzeli, ir paziurejau kas ten vyksta, apie ka diskutuojama.
bet turbut daugiau cia nelisiu, neidomu.

thumbup.gif
Atsakyti
as greiciausiai cia irgi nebelysiu, nes masciau,kad forumas ir yra tam, kad bendrauti, diskutuoti rupimomis temomis, igyti kazkokios patirties is kitu mamyuciu. Bet ziuriu,kad cia daugiau lankosi tos, kurios neturi kur daugiau islieti savo blogos nuotaikos. Kazkaip idomu...... cia tik pas mus Lietuvoje visi tokie pikti, priesiski ir gyvenimu nepatenkinti zmones ar visur??????? Labai del to gaila
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 11 20, 18:11)
as greiciausiai cia irgi nebelysiu, nes masciau,kad forumas ir yra tam, kad bendrauti, diskutuoti rupimomis temomis, igyti kazkokios patirties is kitu mamyuciu. Bet ziuriu,kad cia daugiau lankosi tos, kurios neturi kur daugiau islieti savo blogos nuotaikos. Kazkaip idomu...... cia tik pas mus Lietuvoje  visi tokie pikti, priesiski ir gyvenimu nepatenkinti zmones ar visur??????? Labai del to gaila

nu baikit mamytės, gyvenam draugiškai, šventės juk artėja group.gif console.gif friends.gif , kaip poto daržiuke susitikt susipykus smile.gif
Atsakyti
Kiškeliai, o ar jau turim visus el.paštus? Daržely po susirinkimo taip ir nebuvau...
Atsakyti
QUOTE(greeny @ 2010 11 22, 14:43)
Kiškeliai, o ar jau turim visus el.paštus? Daržely po susirinkimo taip ir nebuvau...

Na, ir as neturiu saraselio verysad.gif . Pazadejo viena mamyte persiusti, bet kaip ner taip ner...
Atsakyti
Nepersiuntė sąrašėlio, bent jau man. Tai matyt viskas nukeliama, nes mes su šeima jau beveik susidėliojome savaitgalio planus, nes jei nėr paštų, vyrai negali susiderint kada ir kaip viskas vyks, susipirkt/susiskolint įrankių ir pan (mūsų vaikas su slogyte lyg, tai į darželį šią savaitę nevesiu, todėl ir sužinot nieko negalim, apart pašo), žodžiu, kaip mes supratom, viskas dėl kažkokių priežąsčių nusikelia... g.gif
Atsakyti
nežinau kaip būna tos eglutės vaikučiams, bet kaip suprantu lopšelinukams, nekartu su vyresniais vaikučiais?
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 12 09, 10:28)
nežinau kaip būna tos eglutės vaikučiams, bet kaip suprantu lopšelinukams, nekartu su vyresniais vaikučiais?

nea
mes butent praitais metais darem grupeje,patys issinuomavom nykstuka,buvo trumpa programele,isdalino dovaneles,apranga buvo laisva,cia kaip teveliai nutars,ir pasidarem sau maza svente
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2010 12 09, 12:31)
nea
mes butent praitais metais darem grupeje,patys issinuomavom nykstuka,buvo trumpa programele,isdalino dovaneles,apranga buvo laisva,cia kaip teveliai nutars,ir pasidarem sau maza svente

thumbup.gif o ir aš norėčiau taip , šiandien susirinkimas kaip tik, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 12 09, 12:06)
thumbup.gif  o ir aš norėčiau taip , šiandien susirinkimas kaip tik, ačiū 4u.gif

prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galite parasyti, ar darzelio kiemas yra nukastas, nes menesi nevedziau i darzeli sunaus, tai bijau vaziuoti, kad neuzstrigciau kur kieme su masina. Buciau labai dekinga uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2011 01 03, 12:52)
Gal galite parasyti, ar darzelio kiemas yra nukastas, nes menesi nevedziau i darzeli sunaus, tai bijau vaziuoti, kad neuzstrigciau kur kieme su masina. Buciau labai dekinga uz atsakyma smile.gif

Ryte buvo nukasti tik šaligatviai. Kieme tik provėžos. Abejoju, ar kas nors eis kasti kiemo, atsargumo dėlei būtų geriau auto kur gatvės pakrašty palikti ir nueiti pėsčiomis.
Atsakyti