Įkraunama...
Įkraunama...

Laidos ir filmai su gyvūnais

Zebriukas dryzius - neseniai rode kinoteatre
Skotas ir huncas - vaidina Tomas Henksas, senas filmas
Andre - apie juru liuta ir zavia mergaite
Fliperis - irgi nenaujas filmas apie delfina
Juodasis grazuolis Black beauty - apie zirga, serialas
Skraidantis suo ar kazkaip - apie aiksaspalvi retvireri kuris zaide krepsini. Yra antra dalis kur jis zaidzia amerikietiska futbola.
Buvo serialas apie kenguriuka Skipy, neseniai rode TV
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va kiek prisiminiau
Atsakyti
" Two brothers" labai idomus ir grazus filmas apie du tigrus brolius good.gif Kas nematet Butinai paziurekit biggrin.gif
Atsakyti
Animal farm (gyvulių ūkis) daaaaaaag daug gyvuliukų smile.gif .
"Look, who's talking" (pažiūrėk kas kalba) 3 dalis tongue.gif
"Mauglis" (lyg neminėjo niekas) g.gif

Jei multikus skaičiuojat, tai ir "Džo butą" paskaičiuokit biggrin.gif . Pats nerealiausias filmas apie mielus gyvuliukus biggrin.gif .
Atsakyti
neatsimenu kokiam žurnale skaičiau,bet lyg buvo parašyta,apie greit pasirodantį filmą "8kg drąsos" teks laukti bigsmile.gif
Atsakyti
yra gana neblogas apie zebrą+ krūva kitų gyvūnų smile.gif dabar galvoju kaip tiksliai vadinas g.gif ar tai dryžius, ar kažkaip panašiai... Namie turiu dvd tai galėsiu pažiūrėt kaip jis tiksliai vadinasi, bet toks labai smagus, siūlau pažiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
na va pasižiūrėjau tiksliai kaip vadinasi smile.gif tai filmas-zebriukas dryžius thumbup.gif
Atsakyti
siaip ilendant i multikus galima butu rast daug su gyvunais.. pvz: tom & jerry, jau minetas zebriukas dryzius, liutas karalius, bembis, ledynmetis, tarzanas (?), brolis lokys, visciuku maistas, sparnuotasis desantas, balto ir begale kitu...

kas liecia filmus juos sunkiau prisimint.. manau dauguma jau isvardintu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 02 06, 12:47)
siaip ilendant i multikus galima butu rast daug su gyvunais.. pvz: tom & jerry, jau minetas zebriukas dryzius, liutas karalius, bembis, ledynmetis, tarzanas (?), brolis lokys, visciuku maistas,  sparnuotasis desantas, balto ir begale kitu...

kas liecia filmus juos sunkiau prisimint.. manau dauguma jau isvardintu  bigsmile.gif

šiek tiek susimaišei smile.gif ,bembis ir kiti ką išvardinai tai filmukai, o zebriukas dryžius tai filmas, ten gyvi gyvūnai, o ne piešinukai smile.gif beja labai gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
nu ok jei jums reikia tik gyvu: oro karalius (apie retriverius zaidziancius futbola ax.gif ) minetas balto yra ir animacinis ir meninis mano vienas is megztamiausiu.. ivartis (su bezdzione)
nepamenu pavadinimo bet apie liutu seimynele... kazkaip panasiai ir vadinas g.gif
ir dar daug filmu pastatytu apie suniukus, kur roges traukia... apie ju isgyvenima kelis metus be maisto ir t.t. (velnias taip senai maciau, kad pavadinimu visai nepamenu verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 02 07, 00:20)
nu ok jei jums reikia tik gyvu: oro karalius (apie retriverius zaidziancius futbola  ax.gif ) minetas balto yra ir animacinis ir meninis mano vienas is megztamiausiu.. ivartis (su bezdzione)
nepamenu pavadinimo bet apie liutu seimynele... kazkaip panasiai ir vadinas  g.gif
ir dar daug filmu pastatytu apie suniukus, kur roges traukia... apie ju isgyvenima kelis metus be maisto ir t.t. (velnias taip senai maciau, kad pavadinimu visai nepamenu  verysad.gif  )

va va man ir tas pats atrodo tiek daug mačius esu, o pavadinimų.....
sklerozė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 02 13, 01:08)
Mėgstu žiūrėti filmus, kuriuose vaidina gyvūnai: šunys, katės ar dar kokie. Manau ir kiti mėgsta. Esu kelis mačiusi, bet norėčiau daugiau smile.gif gal yra žinovų?
Esu mačiusi "Along came Polly" su šeškiuku
"Geltonojo šuns nuotykiai" su retriveriu
Aišku "Komisarą Reksą", nu bet čia serialas
Kai buvau vaikas "Meškutė Nida"
"Meet the Fockers" ir kitą dalį "Paskutinis jaunikio išbandymas"  thumbup.gif
"The animal" šitas tikrai geras thumbup.gif
daugiau dabar neprisimenu, siūlau pildyt sąrašiuką 4u.gif

dar kine dabar eina "šarlotės voratinklis"..... blush2.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
,,Žaibas" filmas apie žirgą smile.gif
Atsakyti