Įkraunama...
Įkraunama...

Laidos ir filmai su gyvūnais

QUOTE(Smilee @ 2007 02 24, 22:05)
,,Žaibas" filmas apie žirgą smile.gif

apie zebra kuris galvojo kad jis arklys
Atsakyti
nuostabus filmukas madagaskaras "MADAGASCAR"
4pagrindiniai veikėjai labai charakteringi lotuliukas.gif vegetaru bandantis tapti liūtas, maladėc begemotė, chroniškai serganti žirafa ir visus iš zoo parko į madagaskarą nutrenkęs zebras.
o mafijai-pingvinams tai išvis butų galima oskara duot.
JEI NORIT TURĖT GRAŽU PILVO PRESĄ TAI PAŽIŪREKIT ŠITA FILMUKĄ- PRISIJUOKSIT TIEK KAD JĮ NET SKAUDĖS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as mačiau 8kart drinks_cheers.gif
Atsakyti
siaip cia animacinis filmukas bet "simpsonai" ax.gif
Atsakyti
Bent jau man tai superinsi rusu serialas " Keturi taksistai ir suo" ten apie taksiuka filmas, bet tikrai geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 02 13, 01:08)
Mėgstu žiūrėti filmus, kuriuose vaidina gyvūnai: šunys, katės ar dar kokie. Manau ir kiti mėgsta. Esu kelis mačiusi, bet norėčiau daugiau smile.gif gal yra žinovų?
Esu mačiusi "Along came Polly" su šeškiuku
"Geltonojo šuns nuotykiai" su retriveriu
Aišku "Komisarą Reksą", nu bet čia serialas
Kai buvau vaikas "Meškutė Nida"
"Meet the Fockers" ir kitą dalį "Paskutinis jaunikio išbandymas"  thumbup.gif
"The animal" šitas tikrai geras thumbup.gif
daugiau dabar neprisimenu, siūlau pildyt sąrašiuką 4u.gif

dar kine ejo "raudonkepuraites detektywas'(liktais toks pawadinimas) ten kiskutis ir wilkas lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Foxterjeras vardu Asta nuo 1934 iki 1947 suvaidino 9 ar 10 filmu.
Atsakyti
Oro karalius angliskai Air Bud, jo yra 7 dalys. As turiu dvi: Air Bud World Pup ir Air Bud Seventh Inning Fetch. Stai kiek ju yra: Air Bud (1997, krepsinis); Air Bud: Golden Receiver (1998, futbolas); Air Bud: World Pup (2000, am. futbolas); Air Bud: Seventh Inning Fetch (2002, beisbolas); Air Bud: Spikes Back (2003, volleyball); Air Buddies (2006); Air Bud: Aussie Rules (regbis). Man abi dalys visai patiko. Noretusi gauti kitas.
Atsakyti
Ai dar prisiminiau filma "Juodasis grazuolis",gal kas jau ir minejo,bet ziuredama ta filma visada zliumbiu pasikukciodama blush2.gif .Labai grazi ir graudi istorija apie berniuko ir zirgo draugyste.
Atsakyti
nežinau ar buvo minėta, bet vabalėlių mylėtojams turėtų patikti "Džo butas" biggrin.gif
Atsakyti
atrodo sąraše dar nebuvo filmo "Flukas" 4u.gif
Atsakyti
Dar labai fainas "Užsispyrėlės sutramdymas", pagrindiniai herojai - žirgai. Kas nematėt, labai siūlau visoms pažiūrėt "La troškinys" ("Ratatuille", ar kažkaip panašiai) ten nuostabiai vaizduojamas animacinis kompiuterinis žiurkių pasaulis biggrin.gif
Atsakyti
Dar yra filmas "Bingo", šį sekmadienį per Tv3 rodys 4u.gif
Atsakyti