Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

QUOTE(gabrizacka @ 2009 08 02, 14:41)
gali wisaip but, tai individualus dalykas smile.gif

oi tada tikekimies tongue.gif
Atsakyti
net nezina, lyg pradzioj strenas paskaudejo, paskui dagiau pilvelio apacia, su antraja pradzioj puse tu saremiu skaudejo strenas ir tik paskui pilvelio apacia
Atsakyti
su pirmu tai pilvo apacia, pradejo mausti, o kai smarkus jau saremiai buvo, tai jau visur skaudejo g.gif o kaip su antru bus, bus dar matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
o man saremiu skausmai sonuose buvo isvis, na strenose, gal sakyciau. tai eina sau, nenoriu ne prisimint swoon.gif
Atsakyti
man tai su pirmaja isvis kazkaip keistai buvo. biski vos vos paspaude pilvo apacia - nuvaziavau i ligonine del visa ko, nes mama liepe vaziuot pasitikrint (vyras buvo susiruoses i univero isleistuves eiti, bet gimdyt kartu planavom). Tai ir nuvaziavom del visa ko - ir likom, buvo jau 5cm atsidares kaklelis kai atvaziavom. Staigiai pagimdziau biggrin.gif Isleistuves nuplauke biggrin.gif

O dabar kai tik biski paspazmuoja, jau bijau, kad nebutu tuoj, nes iki ligonines daugiau nei valanda kelio... Bet jau karta apsirikau, spazmavo pilvo apacia, nuvaziavau, ir nieko doh.gif Laukiu nesulaukia kada cia jau g.gif
Atsakyti
o man visur ir viska skaudejo,tik galvos ne doh.gif
Atsakyti
su pirmu jauciau nugaroje,o po to geroj vietelej,nes leido skatinamuosius.su antra jauciau nugaroj ir vis atkirtinedavo viena koja doh.gif o su trecia jauciau tik gimdoj ir moteriskoj vietelej,galvojau,kad per puse perplys,nors ir turejau epidura(kuris tokio skausmo,butent toj vietoj nenuima,kaip man veliau paaiskino daktaras),nes leido skatinamuosius 4u.gif
Atsakyti
Skaudejo ir pilvo ir nugaros apacia. Gal daugiau netgi nugaros. Vis norejosi masazuotis strenas. O paciuose paskutiniuose saremiuose pries stumima, tai net atrodo ir uzpakali skaudejo blush2.gif
Atsakyti
Pilva ir strenas skaudejo 4u.gif
Atsakyti
Pagrinde strenas,o kai jau finiso tiesioji buvo cia pat,tai ir pilvuko apacia mausti pradejo. 4u.gif
Atsakyti
Abu kartus strenas maude. Kai laukiausi sunelio ir pradejo strenas mausti, tai ne is karto supratau, kad jau gimdymas prasidejo doh.gif Galvojau, to dar betruko, uz poros savaiciu turiu gimdyti, o cia inkstu uzdegimas prikibo doh.gif Juokas pro asaras biggrin.gif
Atsakyti
O man tik pilvo apacia skaudedavo smile.gif
Atsakyti