Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Skaudėjo nugarą labiausiai
Atsakyti
JUTAU PILVO APACIOJE.
Atsakyti
Kiek pamenų labai skaudėjo nugara
Atsakyti
Labiau pilvo apačią skaudėjo, ir nugarą maudė. Kaip per menesines, tik stipriau ax.gif
Atsakyti
Pilvo visai neskaudejo g.gif O nugara maniau supliš...
Atsakyti
man nugara labai skaudejo,galvojau,kad per puse perlusiu doh.gif
Atsakyti
Aij aij aij skaudejo viska: nugara luzo per puse, o pilva skrode su peiliu kaip kaledine anti (cia man tada taip atrode...). Baisu prisimint mega_shok.gif
Atsakyti
Man skaudejo pilvo apacia ir nugara siubingai blink.gif .
Atsakyti
Turiu klausimeli, o tai kada cia jau lekt i ligonine, nes mums iki jos daugiau nei valanda.? Kaip pradeda maudenti nugara ar kaip? bijau.gif
Atsakyti
Man nugaros visiskai neskaudejo schmoll.gif visa pilva per saremius spaude doh.gif uhh net baugu prisiminti smile.gif
Atsakyti
As tai labiausiai bijau kaip suprasiu, kad jau tai dar vyrui reiks is darbo 50 km grist, o paskui dar 80 km iki Klaipedos mynt, o dar jei bus keliai uzpustyti doh.gif . Nu sedziu tooooookiam stresia, kad jau geriau nereikia bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 12 10, 11:52)
As tai labiausiai bijau kaip suprasiu, kad jau tai dar vyrui reiks is darbo 50 km grist, o paskui dar 80 km iki Klaipedos mynt, o dar jei bus keliai uzpustyti  doh.gif . Nu sedziu tooooookiam stresia, kad jau geriau nereikia  bijau.gif

na baimė dėl vyro grįžimo ir kelionės į Klaipėdą suprantami, bet pirmiausia galvok, kad laikas gali ateiti ir vakare, ir anksti anksti ryte mirksiukas.gif
O užpustys tik tada, kai pagimdysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viti: 10 gruodžio 2009 - 13:56