Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Man tai skaudejo labaiu nugara,negu pilvo apacia. doh.gif
o pries pabaiga tai atrode kad kunas i gabalelius pasidalins is skausmo,bet neuzilgo ir pagimdziau,tai va,tai tik laikina,visada taip reikia save guosti. thumbup.gif
Atsakyti
Man skaudejo ir pilvo apacia ir nugara doh.gif labai padedavo silta sildykle mirksiukas.gif
Atsakyti
Pilvo apacioje smile.gif
Atsakyti
Pirmji gimdyma ka skaudejo nepamenu.Bet antraji nugara taip skaudejo,kad net saukiau-ko nebuvo per pirmaji.
Atsakyti
man tai per widuri skaudejo, kazkur gyliai..... smile.gif siaubingas skausmas blink.gif
Atsakyti
o man kažkaip vieni sąrėmiai pilvo apačioje buvo, o kiti susukdavo nugarą, kol į pabaigą jau nebesiskyrė - skaudėjo viską smile.gif
Atsakyti
visas pilbas.brrrr.net ir dabar prisimenu
Atsakyti
jauciau skausma pilve, o tiksliau gimdos kaklelyje, astru skausma tarsi idurtas butu doh.gif
Atsakyti
Man visa pilva skaudejo. O labiausiai padedavo kai vyras po saltu kranu rankas palaikydavo, o veliau ant mano veido smile.gif is karto lengviai pasidarydavo smile.gif
Atsakyti
Man skaudejo pilvo apacia blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
nugara skaudejo nestuke.gif pamenu, kai buvo pajungtas tonu ir saremiu matuoklis,as raitausi o ten rodo koksai saremio stiprumas, pasirodo man 20-30 stiprumo saremiai jau baisu atrode... o juk buna 100 stiprumas, tai koks ten skausmas tada turi but toj nugaroj ar pilvo apacioj doh.gif
Atsakyti
O as neprisimenu ka man skaudejo,nes taip skaudejo,kad as beveik puse visko kaip per migla pamenu lotuliukas.gif Tik vyras papasakoja ka,tai atsimenu tada tik ax.gif Tik labai puikiai atsimenu,kad rekiau ten kad tikrai nenoriu ir negimdysiu lotuliukas.gif
Atsakyti