pilvo apačioj
pritariu Žilvinei - skausmas kaip per mmm, tik kur kas didesnis
mano atveju tema skambetu mazdaug taip - kokioj vietoj jus nejautete saremiu
nes man susidare toks ispudis kad as net galunese jauciau skausma
Pradzioje tik pilve, o jau veliau tai nugaroje. Pilvo skausmas pries nugaros tikrai nublanko...
QUOTE(Mirmukė @ 2010 07 13, 19:58)
Pradzioje tik pilve, o jau veliau tai nugaroje. Pilvo skausmas pries nugaros tikrai nublanko...
Klubuose ir nugaros apatinej daly. Suko kaip nežinau ka.
Pilve.Nugaros kazkaip neskaudejo saremiu metu.
Laba
Nepatikesit, bet as po 6 metu po gimdymo neprisimenu saremiu skausmu, ir dabar galvoju jau gimdymas ne uz kalnu, uzeitu skausmai, o as gal net nesuprasciau ar tai jau saremiai
tad nuo kiekvieno skausmelio jau galvoju ar vaziuot ar dar laukt
Nepatikesit, bet as po 6 metu po gimdymo neprisimenu saremiu skausmu, ir dabar galvoju jau gimdymas ne uz kalnu, uzeitu skausmai, o as gal net nesuprasciau ar tai jau saremiai
Daugiau nugaroje jauciau, kai suimdavo tai ten buvo sunku suprasti, kur skauda, viska surakindavo tas skausmas, bet daugiau jauciau nugaros apacia... Tiriausiai neimanoma apsakyti to skausmo, neisivaizdavau, kad taip gali skaudeti gyvenime...
Įdomu, kad kiekvienai taip skirtingai. Abu kartus jaučiau tik pilvo apačioje, nugaros visai neskaudėjo.
Jauciau tik nugaroje, o esu skaiciusi kad jie yra skausmingiausi
po to 2 savaites vaikscioti negalejau ramiai ir iki siol nugara skauda
Ir man skaudėjo nugarą, dar gydytojai skambinau, pasitikslinti ar gali per sąrėmius skaudėti nugarą nuo juosmens ir į apačią. Sako, gali.
Skaudėjo žiauriai, galvojau sienomis lipsiu, bet tai pavaikščiodavau, tai pasėdėdavau, bet prieš patį gimdymą verkiau iš skausmo. Gydytoja suleido kažkokių nuskausminamųjų, bet nelabai padėjo. Gerai, kad gimdymas buvo greitas. Nors nugarą po gimdymo dar kuris laikas skaudėjo
Skaudėjo žiauriai, galvojau sienomis lipsiu, bet tai pavaikščiodavau, tai pasėdėdavau, bet prieš patį gimdymą verkiau iš skausmo. Gydytoja suleido kažkokių nuskausminamųjų, bet nelabai padėjo. Gerai, kad gimdymas buvo greitas. Nors nugarą po gimdymo dar kuris laikas skaudėjo