Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

pilvo apačioj smile.gif pritariu Žilvinei - skausmas kaip per mmm, tik kur kas didesnis ax.gif
Atsakyti
mano atveju tema skambetu mazdaug taip - kokioj vietoj jus nejautete saremiu blush2.gif nes man susidare toks ispudis kad as net galunese jauciau skausma verysad.gif
Atsakyti
Pradzioje tik pilve, o jau veliau tai nugaroje. Pilvo skausmas pries nugaros tikrai nublanko...
Atsakyti
QUOTE(Mirmukė @ 2010 07 13, 19:58)
Pradzioje tik pilve, o jau veliau tai nugaroje. Pilvo skausmas pries nugaros tikrai nublanko...

Klubuose ir nugaros apatinej daly. Suko kaip nežinau ka.
Atsakyti
Pradzia buvo pilve,o veliau kai jau isismarkavo,skausmas buvo apemes tisiog viska ir pilva ir nugara,zodziu nelb galeciau pasakyti,kur jis lb reiskesi biggrin.gif
Atsakyti
Pilve.Nugaros kazkaip neskaudejo saremiu metu.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nepatikesit, bet as po 6 metu po gimdymo neprisimenu saremiu skausmu, ir dabar galvoju jau gimdymas ne uz kalnu, uzeitu skausmai, o as gal net nesuprasciau ar tai jau saremiai doh.gif tad nuo kiekvieno skausmelio jau galvoju ar vaziuot ar dar laukt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Daugiau nugaroje jauciau, kai suimdavo tai ten buvo sunku suprasti, kur skauda, viska surakindavo tas skausmas, bet daugiau jauciau nugaros apacia... Tiriausiai neimanoma apsakyti to skausmo, neisivaizdavau, kad taip gali skaudeti gyvenime...
Atsakyti
Įdomu, kad kiekvienai taip skirtingai. Abu kartus jaučiau tik pilvo apačioje, nugaros visai neskaudėjo.
Atsakyti
Visi sąremiai pilvo apatineje dalyje,iš pradžių maudimo,veliau tempimo,o po to ir tuštinimosi jausmas ax.gif
Atsakyti
Jauciau tik nugaroje, o esu skaiciusi kad jie yra skausmingiausi sad.gif po to 2 savaites vaikscioti negalejau ramiai ir iki siol nugara skauda smile.gif
Atsakyti
Ir man skaudėjo nugarą, dar gydytojai skambinau, pasitikslinti ar gali per sąrėmius skaudėti nugarą nuo juosmens ir į apačią. Sako, gali.
Skaudėjo žiauriai, galvojau sienomis lipsiu, bet tai pavaikščiodavau, tai pasėdėdavau, bet prieš patį gimdymą verkiau iš skausmo. Gydytoja suleido kažkokių nuskausminamųjų, bet nelabai padėjo. Gerai, kad gimdymas buvo greitas. Nors nugarą po gimdymo dar kuris laikas skaudėjo
Atsakyti