Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

tik pilve
Atsakyti
oj man skaudejo ir nugara ir pilvas
Atsakyti
tik pilvą. skausmas kiek pamenu kaip per mmm tik kart 1000. taip neštukei sereriai apibūdinau. nugarai jokių skausmų, nors po gimdymo pusę metų žiauriai nugarą skaudėjo. ji kažkokia problematiška pas mane.
Atsakyti
visa laika skaudejo pilvo apacioje smile.gif
Atsakyti
o man tik nugara..... smile.gif
Atsakyti
Pilvo apacioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oceane @ 2007 11 06, 23:32)
Sveikos,

Kiek pasikalbu su draugėmis visos jautė sąrėmių skausmą pilve, o aš - nugaros apačioje, ties juosmeniu. Ir skaudėjo klaikiai, atrodė, kad per pusę pjauna. Ar kam yra taip buvę? Per mėnesines visada skaudėdavo pilvą...

abu kartus nugaroje, o dieve skausmas nepakeliamas tikrai atrodok ad kas per puse laustu, atrodo jei pilva skaudetu tai bent susilenkt galima butu ,o kai nugara skauda nieko nepadarysi,tik inkst kaip suniukau belieka biggrin.gif
Atsakyti
o man skaudėjo ir pilve ir nugaroje. Nors man atrodė kad skauda visą kūną ir kad galą greit gausiu biggrin.gif
Atsakyti
tik pilve per abu gimdymus
Atsakyti
Tik pilve. Ir iskest galedavau tik atsistojus ir isikibus i ka nors, gulint ar stovint skausmas nepakeliamas. Nors saremiai man tesesi 2 dienas (kaklelis niekaip nenorejo atsidaryti), skausmas jau sekancia diena pasimirso smile.gif
Atsakyti
kiek pamenu tai pilve g.gif buvau ismokusi kvepuoti ir glostydavausi pilvuka ir saremiai pasidarydavo lengvesni biggrin.gif
Atsakyti
paruosiamuosius jauciau pilve, o jau tikriuosius tai per nugara i pilva ejo blink.gif
Atsakyti