oj man skaudejo ir nugara ir pilvas
tik pilvą. skausmas kiek pamenu kaip per mmm tik kart 1000. taip neštukei sereriai apibūdinau. nugarai jokių skausmų, nors po gimdymo pusę metų žiauriai nugarą skaudėjo. ji kažkokia problematiška pas mane.
visa laika skaudejo pilvo apacioje
o man tik nugara.....
Pilvo apacioje
QUOTE(Oceane @ 2007 11 06, 23:32)
Sveikos,
Kiek pasikalbu su draugėmis visos jautė sąrėmių skausmą pilve, o aš - nugaros apačioje, ties juosmeniu. Ir skaudėjo klaikiai, atrodė, kad per pusę pjauna. Ar kam yra taip buvę? Per mėnesines visada skaudėdavo pilvą...
Kiek pasikalbu su draugėmis visos jautė sąrėmių skausmą pilve, o aš - nugaros apačioje, ties juosmeniu. Ir skaudėjo klaikiai, atrodė, kad per pusę pjauna. Ar kam yra taip buvę? Per mėnesines visada skaudėdavo pilvą...
abu kartus nugaroje, o dieve skausmas nepakeliamas tikrai atrodok ad kas per puse laustu, atrodo jei pilva skaudetu tai bent susilenkt galima butu ,o kai nugara skauda nieko nepadarysi,tik inkst kaip suniukau belieka
o man skaudėjo ir pilve ir nugaroje. Nors man atrodė kad skauda visą kūną ir kad galą greit gausiu
tik pilve per abu gimdymus
kiek pamenu tai pilve
buvau ismokusi kvepuoti ir glostydavausi pilvuka ir saremiai pasidarydavo lengvesni