Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

pacius pirmus pilvo apacioj, o kai prasidejo rimtieji tai tik nugaroj doh.gif
Atsakyti
Pilvo apacioj, grynai 10k stipresnis menesiniu skausmas smile.gif
Atsakyti
pilvo apacioje su pereinanciais skausmais i nugara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vineypooh @ 2010 02 21, 01:04)
pilvo apačioj

Ir as pilvo apacioje drinks_cheers.gif
Atsakyti
pradzioje taip pat pilve, o paskui toks vaizdas kad ver visa liemeni ir pilve, ir nugaroje doh.gif
Atsakyti
man visa diena labai skaudejo nugara, tiksliau strenas, o vakare prasidejo reguliarus saremiai 4u.gif
Atsakyti
pilvo apacioj, taciau pereinantis skausmas i nugara,
paruosiamieji saremiai tokie pat skaudus tik deja nereguliarus,bei tikrieji man 10 kart skaudesni
Atsakyti
Man per saremius labai skaudejo nugaroje - toks deginantis skausmas, tarsi visus raumenis ir kaulus degina..
Atsakyti
iš pradžių maudė pilvo apačioje, o pabaigoje tai jau visą pilvą spazmavo doh.gif
Atsakyti
Nugaros apacioje ir strenose. Nepamenu, kad pilvo apacia labai maude butu. Bet, jei reiktu dabar apibudinti, kokio stiprumo tas skausmas buvo, niekaip negaleciau -kazkokia pogimdyvine amnezija bigsmile.gif gal ir kvailai skamba, bet visiskai neatsimenu... jau kita diena po gimdymo skausmingi isgyvenimai isbleso rolleyes.gif
Atsakyti
Visur rolleyes.gif . Nors daugiau pilve
Atsakyti
na man teko tas ale malonumas kai skauda nugara tiek , kad pilvo skausmo net nebejauti tai cia pirmas gimdymas toks buvo, o kiti tai tik pilvo skausmas begalinis , o nugara vos vos sumausdavo, bet pagal save galiu palygint , kad man nugaros skausmai buvo daug sunkiau istveriami nei tik pilvo skausmas saremiu metu. toks jausmas, kad kazkas vazineja tau per nugara ir dar degina pastoviai doh.gif bet , kaip jau rase viena mamyte, kad tiesa pagimdziau ir visas skausmas usimirso iskart. wub.gif
Atsakyti