Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Tik nugaroje...pradzioj skausminga buvo, veliau kazkaip ipratau... ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Is pradziu tai pilve labiau jautes, po to jau nebejauciau kur - visur skaudejo smile.gif
Atsakyti
spejau pajust labai nedaug pradzioj kol neisoperavo,tai sakyciau pilvo apacioj labai labai stiprus maudimas ir tempimas
Atsakyti
man jausmas buvo, kaip per menesines, poto vis labaiu ir labiau skaudejo nugara, o kai jau dideli skausmai buvo, tai ir nugara ir pilva skaudejo
Atsakyti
Skausmai pilve, nepersimete i nugara smile.gif
Atsakyti
pirma gimdyma pilve is karto, o antra pirmai nugara, o jau veliau pries pat pati procesa, tai turbut visa buvau vaikstantis saremis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as visada jauciau tik pilvuko apacioje skausma, tad nepasakyciau kad labai jau skaudejo, net neysivaizduoju saremiu skausmo nugaros srityje, bet is pasakojimu jauciu kad geriau pilvuke smile.gif bet cia jau nepasirinksi smile.gif
Atsakyti
pilve ir nugaroj, praktiskai visa laika jauciau tik tokius kaip per labai stiprias menesines:)tik tarp saremiu dar pailset gali, oper menesines istisai skauda.
Atsakyti
Pilve. Nugaroje nieko. O pilvu, atrodė, kad kamazas važinėja pirmyn atgal ir traiško. biggrin.gif
Atsakyti
Prasidėjo viskas nuo pilvo skausmų.... bet tokių neįpatingai skaudžių, paskui paskaudeno nugaroje, o kai jau veiksmas įsibegėjo, skaudėjo visur doh.gif
Atsakyti
Pirmo gimdymo metu vyravo nugarinis skausmas, antrakart - pilvo, treciakart - visur pakaitomis lotuliukas.gif leido man viska puokste pajust... doh.gif
Atsakyti
Pirmus du gimdymus nugara skaudejo, o trecia kart kai gimdziau pilva g.gif
Atsakyti