Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Niekad sąrėmių nepalyginčiau su mėnesinių skausmu. Man tai - nieko panašaus. Jaučiau pilvą, bet visai kitaip.
Atsakyti
Lauze nugara doh.gif
Atsakyti
Man irgi laužė nugarą smile.gif
Atsakyti
Buvi ir taip ir taip. Kai saremiai nugaroje skausmai kelis kat stipresnis...
Atsakyti
Nei ten nei ten - kažkur per vidurį...
Atsakyti
Su pirmu gal pilvo apacioj, o su antru visur, ir taaaaip smarkiai....
Atsakyti
pilvo apacia! doh.gif
Atsakyti
Man irgi buvo panasiai kaip per menesines skausmas, kazkur pilvo apacioje, tarpukojy kazkaip, bet jau taip stipriai skausmas varste, kad gimdydama vonioje raiciausi per saremius kaip kirmele... Dziaugiausi vandeniu, nes tikrai vandens masazas ziauriai padejo. O siaip tai tureciau pasakyti, kad per pati "isismarkavima" taip aptemsta protas, kad jau vienodai kur skauda, tik skaiciuoji tas milisekundes ir su su dziaugsmu kvepteli, kai js apmalsta keliom sekundem. O tada ir vel, ikvepi oro ir toliau...
Atsakyti
Kaip įdomu, iki šiol maniau, kad man vienintelei nugarą laužė! Buvo toks jausmas, lyg kas su traktorium pravažiavo doh.gif Visos draugės pasakojo, kad pilvo apačią skaudėjo, o man tik nugarą, bet užtat kaip žiauriai...
Atsakyti
pilve smile.gif
Atsakyti
Man buvo tarpinis skausmas tarp pilvo ir nugaros, panasu i stipresni menesiniu skausma ir truputi panasu, lyg vidurius paleistu cool.gif
Atsakyti
man is pradziu maude pilvo apacia o paskui skausmas i nugara perejo tai jau sakudejo kaip reikiant blink.gif
Atsakyti