Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

skaudejo pilvo virsu,paskambinus i viena klinika pasake kad skrandi matyt man skauda tik,ir patikino kad tai ne saremiai,nuwazewus i priemima vel aiskina kad skrandi man susuko,bereikalo atvazevau,negimdysiu,o aparciukas vis gi fiksavo grazius saremius.po 12val supavau leliu savo
Atsakyti
tik pilve ax.gif
Atsakyti
Jaučiau tik pilve, o akušerė stengdamasi man padėti labai nugarą masažavo, tai skaudėjo ir nugarą nuo masažų lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet neturėjau jėgų pasakyt , kad nieko nedarytų blush2.gif
Atsakyti
man ir pilva ir nugara. Kai suimdavo skausmas abi vietas kartu.... doh.gif Pilvas panasiai kaip per menesines, tik kokia 10 kartu daugiau, o strenos tarsi plytom butu uzkrautos. biggrin.gif
Atsakyti
Man skaudejo tik pilvo apacia
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 11 25, 21:17)
man ir pilva ir nugara. Kai suimdavo skausmas abi vietas kartu.... doh.gif Pilvas panasiai kaip per menesines, tik kokia 10 kartu daugiau, o strenos tarsi plytom butu uzkrautos. biggrin.gif

drinks_cheers.gif man skausmas irgi buvo panasus kaip per menesines tik skaudziau doh.gif o pagrinde tai skaudejo nugara...
Atsakyti
Siaubingai skaudejo nugara ir atrodo net plaucius,taip pat pilvo apacioje buvo reziantis skausmas,lyg pjauna.. smile.gif ir taip kas 3 min kartojosi,kai skausmas sugrizdavo norejosi rekt ir sliauziuot visur,nes gulet buvo per daug skausminga.
Atsakyti
pirmieji lengvieji sąrėmiai buvo pereinantys iš nugaros į pilvą, paskui vis labiau pilve skaudėjo. kas blogiausia, negalėjau ten masažuot ir taip sau nors kiek padėt, nes buvau prijungta prie aparato, fiksuojančio vaiko tonus ir sąrėmius, o "datčikai" buvo kaip tik ten, kur skaudėjo.. na o gale jau skaudėjo visur smile.gif
Atsakyti
Tiek skaudėjo, kad nežinau net kurioj vietoj-nugaroj ar pilve. g.gif
Atsakyti
As jauciau tik pilvo apacia. Nugaroj skausmu nebuvo.
Atsakyti
Man visas malonumas prasidejo nuo nugaros
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2012 12 01, 11:33)
drinks_cheers.gif man skausmas irgi buvo panasus kaip per menesines tik skaudziau doh.gif o pagrinde tai skaudejo nugara...

man taip pat rolleyes.gif
Atsakyti