Man skaudejo rodesi, kad visur aplink visa juosmeni ir pilvo apacia ir ziauriai nugara, jai antra pasiprasiau, kad operuotu, vadinasi "saldu" buvo
Man pilvą skaudėjo ..... Neleidau, kad vyras jį masazuotų, nes labai erzino
daugiau nugaroje,bet siaip tai visur labai
Man tai pilvą skaudėjo, panašiai kaip per mėnesines, po to skaudžiau, aštriau ir pradėjo eiti į nugarą skausmas sąrėmio pabaigoje.
O prasidėjo nuo nežymaus strėnų maudimo ir kaklelis jau buvo 5cm atsidaręs.
Bet gavau epidurą ir kaip karalienė gulėjau sau ir laukiau savo stebuklėlio.....
Gimdymas buvo
nepalyginsi su pirmu, kai be epiduro gimdžiau
O prasidėjo nuo nežymaus strėnų maudimo ir kaklelis jau buvo 5cm atsidaręs.
Bet gavau epidurą ir kaip karalienė gulėjau sau ir laukiau savo stebuklėlio.....
Gimdymas buvo
as tai saremius jauciau pilve
man tai skaudejo pilva, kazkaip nugaros visai ne
Man tai suimdavo kartu ir pilva ir nugara
Man skaudejo tik nugara, pilvo visai neskaudejo.
neatsimenu
saremiai prasidejo nuo pilvo, tokiai nestiprus, taip dziugiai suimdavo, kad jau gimdysiu, nes mano pupa velavo. Bet paskui jokio dziaugsmo nebuvo, kadangi skatino, tai liepiau patiems daktarmas ir gimdyt
stipriai suimdavo pilva, nugaros lyg ir nejauciau
saremiai prasidejo nuo pilvo, tokiai nestiprus, taip dziugiai suimdavo, kad jau gimdysiu, nes mano pupa velavo. Bet paskui jokio dziaugsmo nebuvo, kadangi skatino, tai liepiau patiems daktarmas ir gimdyt
stipriai suimdavo pilva, nugaros lyg ir nejauciau
Iš pradžių skaudėjo tik pilvą, o paskui pradėjo ir nugarą laužti
QUOTE(austra @ 2008 01 29, 16:48)
Man skaudejo tik nugara, pilvo visai neskaudejo.
Aš irgi pilve jokių skausmų nejaučiau, tik nugarą per sąrėmius suimdavo, bet ir tai pakenčiamai QUOTE(violla @ 2008 01 15, 12:39)
Su pirmu per saremius jauciau skausma nei pilve, nei nugaroje, o tarpvieteje, nu toks jausmas buvo,kad kas ten koki kuola ikalt bande
Su antru - greit suzinosiu
Su antru - greit suzinosiu
Pagimdziau antra, saremius jauciau taip - pirma nuo pilvo virsaus ejo stiprus spaudimas tiesiai i apacia su stipriu gelimu i tarpviete.