Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kam teko gimdyti ,ar lankytis pas Zubruviene?

Pernai vasarą pas ją gimdžiau.Pakliuvau netikėtai su aukųtu spaudimu prieš gimdymą ir patekau i jos palatą.Ji Labai rupestingai mane priežiurejo,kas mane suzavejo,nors as jai nedaviau nei lito kai gulejau ligonineje.Po to ji pati siulesi mane priziureti uz atlygi per gimdyma,as dvejojau,bet paskui apsisprendziau ir kai pati gulejau ten ir maciau,keik ten tu ligoniniu,kiek ten tu gydytoju,tai nusprendziau,geriau siuo gyvenimo momentu buti su daug maz jau pazistama gytoja,kuri zino mano situacija,zino mano mazylio bukle.Nesigailiu,mes jai sumokejome po gimdymo 600lt.ir labai tuo patenkinti esame.
Kai jau pradejau gimdyti,buvo sukviesti visi gydytojai kuriu galejo mums su mazyle prireikti nelaimes atveju,nors dar neiko neatsitiko,bet jau visus ji sukviete(mano aukstas spaudimas,mazyle su du kartus apsivijusia virkstele,pernesiota savaite).Ačiū dievui,jų neprireikė,bet visas tas rūpestis,tiek man tiek vyrui ispūdį padarė.
Tikrai rekomenduoju ją,nes labai sąžiningai atlieka savo darbą ir yra švelni bei miela ax.gif
Atsakyti
Nuostabi gydytoja, kuri tiesiog ''serga'' savo darbu. Pas ja lankiausi nuo pat nestumo pradzios, nes pirmas mano nestumas buvo nesekmingas, tai ji mane labai kruopsciai priziurejo. Visas nestumas buvo palyginti sklandus, iskyrus auksta kraujospudi. Taciau visas nerimas prasidejo pabaigoje, likus savaitei iki termino. Nuvaziavom pasitikrint i KMUK, pries einant pas gydytoja nuejo mazylio judesius paziuret. Gulejau pusvalandi o mazylis tik kelis kart krustelejo, gydytoja, kuri tame kabinete dirbo, sako pasivaiksciokit, gal miega, atsibus tada vel ateikit. Pavaiksciojau, bet viskas vel taip pat. Nejuokais persigandau. Tada tiesiai pas Zubruviene i kabineta lekem. Paziurejo su echo ir net persimaine visa, liepe per valanda susirinkt daiktus ir lekt i gimdykla. Gimdymas buvo labai koplikuotas ir ilgas ir mazyliui ir man. Vienu momentu i gimdykla buvo sukviesti visi imanomi specialistai kuriu tik gali prireikti blogiausiu atveju. Aciu dievui viskas baigesi gerai. Turiu labai stipru, grazu ir sveika mazyli. Uz tai busiu jai dekinga visa gyvenima, nes jei ne jos reakcija i esama situacija, vaikelis galejo zuti. Kita karta gimdysiu tik pas ja.
Atsakyti
pas ja savo noru niekada negrizciau.tiek ji man pridare kad dieve dieve
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2011 01 06, 13:36)
pas ja savo noru niekada negrizciau.tiek ji man pridare kad dieve dieve

na man net keista skaityt tokius zodzius apie sia gydytoja.Gimdziau dvynius,lankiausi tik pas ja,jokiu problemu,ir prieziura buvo nuostabi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureluze: 06 sausio 2011 - 14:45
QUOTE(Muniukee @ 2011 01 11, 00:48)
Gal galetumete placiau parasyti i AZ ar cia? Aciu labai  4u.gif

Aureluze, ar naturaliai gimdet dvynius, ar cezaris?

as gimdziau naturaliai,nors ir truputi anksciau.Turejau gimdyti vasario 10d.,gimdziau sausio 28d.Iki termino gydytoja butu ir nelaukus,nes buvo pakiles spaudimas.Pas sia gydytoja papuoliau ,nes buvo nestumine cukralige.Gydytoja man butu sausio 30d.jau skatinus gimdyma,bet 28d.nubego vandenys,tad ir prasidejo visas dziaugsmas smile.gif Siaip pagimdziau greitai,vandenys nubego 20.30val.gimda greit atsidarinejo,ir pirmas sunelis 22.30val.antras po tryju geru stumimu.Svoris buvo po 2.88-2.85kg.Pagimdziau treciadieni,o sestadieni jau namuose buvome.Jei butu dare cezari,aisku tektu gulet zymiai ilgiau.
Atsakyti
gimdziau savo berniuka su sia daktare, as esu is elektrenu, nestumas buvo sunkus todel lankydavaus klinikose ir gulejau du kartus, nuo pat nestumo pradzios bendravau su zubruviene, negaleciau pasakyti nieko blogo apie ja, ji man dauk padejo ir per nestuma ir per gimdyma, ir po jo, pati atejus moke kaip taisyklingai maitinti, kaip apsiprast su vaikuciu kad nepult i depresija. esu dekinga sei daktarei nes ji issaugojo mano mazyli 4u.gif
Atsakyti
Kol lankiausi pas ja konsultacijom ji man atrode labai siltas ir rupestingas zmogus, o kai atsiguliau pries gimdyma to rupescio man pritruko. Negaliu paneigti jos kvalifikacijos, tikrai savo darba ismano ir zino ka daryt. Bet va su bendravimu g.gif kazko jai truksta. Gal mane, kad as pinigus jai kisiu kiekviena diena g.gif Buvau sisitarus su ja is anksto, kai kalbejom sake skambink, bet kada nors ir nakti, nes zinojo kad uz tai jai bus sumoketa. Nu bet kai pasigulde mane, tai gal pamane, kad nebemokesiu jai, ar nezinau, ka ji ten galvojo.
As turejau gimdyt 10 o pagimdziau 15. Saremiau buvo nereguliarus, uzeidavo kas 15 min. kokias 3 valandas o paskui kokias 3- 4 val. budavo vel ramu. Ir taip man tesesi visa savaite. aas jau isvargau ir po triju dienu prasiau, kad skatintu, o ji sake, dar palaukim. Kai pasigulde mane, ziurejo echoskopu ir mate, kad placenta pakankamai subrendus, o vandenu buvo nedaug, bet dar normos ribose( tai cia buvo pirmadieni). daugiau echoskopu ji neziurejo, tik kai jau ketvirtadieni prasiau, darykit ka nors, tai ji tada gerai sako, einam ehoskopu pasiziuresim, pamate kad jau vandenu beveik nebuvo, pati nusistebejo, tada sako, nu gerai jei pati dar per nakti nepagimdysi, tada skatinsim. Judesiukai jau silpnesni buvo. Taip datraukiau iki ryto, gimdos veiklos nebuvo, atsidarymas 2 cm. Ryte 9 val. nukeliavom i gimdymo palata. 11 pradejo skatinti 13:14 val. jau gime mano angeliukas wub.gif . Bet vandenu ju nebebuvo, net pati stebejosi, vaikelio kvepavimas buvo sutrikes, tai vaiku gydytojai, kol gimdziau jau lauke kada gims, ir is kart parode tik man ir isnese i inkubatoriu, padare tyrimus, infekcijos aciu dievui nebuvo. Gimdymas buvo skausmingas, galvojom apie epidura, bet kai jau galvojau, kad reikia, buvo nemazas atsidarymas, tai gydytoja patare iskenteti, nes epiduras prailgina stumimo laika. Vaikeli atidave tik 20 val. nuo tada mes kartu wub.gif O vaiku gydytojos tai superines, pamokino ir maitinti, nors ir nereikejo praktiskai, kai isisiurbe mano erkute tai ir iki siol dar reikia (.)
Va tokia istorija.
Labiausiai pikta man, kad mano vaikelis palaukus dar kokias 2 - 3 val. galejo ir uzdusti. O ji per 3 dienas nerado laiko paziureti ehoskopu, kaip ten kas. ir pamacius, kad nera vandenu ( o tai buvo apie 15 val.) ji sako, gerai, ryt ryte gimdysim tada doh.gif taigi galima buvo ir iskart i gimdykla eit. Bet matyt jai jau darbo laikas baigesi, tai norejo eit namo. Betgi mes buvom sutare ne uz dyka doh.gif tai zinoma, labai gerai, kai galima suderinti, darbo laiku pagimadau ir dar gauni 500. Dvigubas uzdarbis thumbup.gif kam tada po darbo vargti. tai visa laime, kad mano kudikis neuzduso per visa ta savaite.
Kol gulejau iki gimdymo tikrai i palata ateidavo mazai, ir tokia rupestinga man jau ji nebeatrode. Daugiau jai rupejo, kad tik nepasidarytu kas negerai, del jos veiksmu, o ne mano savijauta. Nes as esu po sirdies operacijos. matyt del to ji bijojo ir bet kokiu vaistu man leisti. Daugiau tikrai nenoreciau pas tokia gimdyti.
Sekmingu jums gimdymu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ditux33: 24 sausio 2011 - 14:59
QUOTE(MAILUTE @ 2011 01 06, 13:36)
pas ja savo noru niekada negrizciau.tiek ji man pridare kad dieve dieve


Nenorėčiau ir aš jos daugiau sutikt schmoll.gif gal kaip gydytoja ji ir nebloga, bet žmogiškumo neturi moteris visiškai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Lankiausi ir aš pas šią gydytoją. Buvo 2009-12-31. Žiūrėjo ji mano pilvuką ir sako mažai vandenų... tada dar sesutę pakvietė pažiūrėt tai sesutė ten nelabai ką suprato... (bet keista kai gydytoja kviečia pažiūrėt ir sesutę... gi kaip ir gydytoja turėtų būti protingesnė...) Tada Zubruvienė ir sako man: "Tavo vaikas tikriausia be inkstų, bet gali būti ir su inkstais". Tada buvo gal tik kokia 12 nėštumo savaitė. Labai nervavausi kelias savaites, kol mane prižiūrinti gydytoja patarė užsiregistruoti pas gydytoja Vilniuje. Užsiregistravau pas gydytoja Krasovskaja, kuri buvo išties maloni ir matėsi kad tikrai išmano savo darbą. 2010-07-09 gimė Kajukas 51 cm ūgio ir 3,446 svorio, visiškai sveikas, įvertintas pagal APGAR skalę 9 balais:)
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 02 02, 12:52)
Nenorėčiau ir aš jos daugiau sutikt  schmoll.gif  gal kaip gydytoja ji ir nebloga, bet žmogiškumo neturi moteris visiškai  verysad.gif

Skaitau visus panasius pasisakymus apie sia gydytoja ir liudna, ir keista darosi, nes atrodo, kaip apie kita zmogu butu kalbama... Tikrai labai uzjauciu, kuriu patirtis su sia gydytoja nemaloni 4u.gif , bet as pati apie ja negaleciau pasakyt nei vieno blogo zodzio. Sutikau ja pirmo nestumo metu 2006m guledama KMUK su gresianciu prieslaikiniu, ji pavadavo mano palatos atostogaujancia gydytoja. Pasirode labai maloni, rupestinga gydytoja, tai po keliu savaiciu pasikalbinau as ja del gimdymo ir ji sutiko. Atejus gimdymo dienai ji atostogavo, paskambinau pasakiau savo padeti, tai liepe vaziuot i klinikas apziurai ir pranest jai kokia situacija. Nuvaziavus rado jau 4.5 cm atsidaryma, pagulde i gimdykla stebejimui del gimdymo veiklos, nes saremiu dar nebuvo. Po 5 val. atsidarymas buvo jau 6 cm, tai budinti gydytoja (kuri beje, tikrai baisiai nemaloni buvo Kazakeviciute ), pradure vandenis, kad atsirastu saremiai. Tada paskambinau Zubruvienei, ir ji per valanda laiko buvo pas mane gimdykloje. Nuo atvaziavimo buvo isejus vos keletui minuciu atsinest kazkokiu popieriu, o taip visa gimdymo laika prabuvo su manim gimdykloj, aiskino vyrui, kaip padet man, pati kirpo, pati siuvo, isbuvo iki pat musu su leliuku perkelimo i naujagimiu skyriu, zodziu, elgesi nepriekaistingai nors ir buvo naktis, jos atostogu metas ir uzmokestis buvo labai jau nedidelis.
Dabar laukiuosi antro vaikelio ir nuo pradzios nestumo lankausi privaciai ir taip pat susitarus su ja del gimdymo. Visada sutinka su nuotaika, rupestingai isklausineja apie savijauta, viska graziai paaiskina. Tikiuosi neteks ir si gimdyma ja nusivilt.
Visoms linkiu tik geru ispudziu lankantis pas sia gydytoja 4u.gif .
Atsakyti
Mamytes, labai noriu paklausti, ar mokejote siai gydytojai vizitu metu, ar tik po gimdymo atsidekodavote? blush2.gif 4u.gif Atsakykite, kas galite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muniukee @ 2011 02 27, 01:12)
Mamytes, labai noriu paklausti, ar mokejote siai gydytojai vizitu metu, ar tik po gimdymo atsidekodavote?  blush2.gif  4u.gif Atsakykite, kas galite  4u.gif

Jus turit galvoje vizitus moteru konsultacijoj? Kadangi as pas ja dabar lankausi privaciai, tai atsidekoju po kiekvieno vizito, nes einu be jokio siuntimo tiesiog jai pasiskambinus. Bet nei karto ji man nera pasakius, kiek ji nori uz apziura, visada atsilyginu savo nuoziura.
o del gimdymo, tai vyras atsilygino jau po viskam, nes klause dar gimdymo metu, tai ji pasake, kad apie tai pasnekesim po gimdymo.
Atsakyti