Kol lankiausi pas ja konsultacijom ji man atrode labai siltas ir rupestingas zmogus, o kai atsiguliau pries gimdyma to rupescio man pritruko. Negaliu paneigti jos kvalifikacijos, tikrai savo darba ismano ir zino ka daryt. Bet va su bendravimu

kazko jai truksta. Gal mane, kad as pinigus jai kisiu kiekviena diena

Buvau sisitarus su ja is anksto, kai kalbejom sake skambink, bet kada nors ir nakti, nes zinojo kad uz tai jai bus sumoketa. Nu bet kai pasigulde mane, tai gal pamane, kad nebemokesiu jai, ar nezinau, ka ji ten galvojo.
As turejau gimdyt 10 o pagimdziau 15. Saremiau buvo nereguliarus, uzeidavo kas 15 min. kokias 3 valandas o paskui kokias 3- 4 val. budavo vel ramu. Ir taip man tesesi visa savaite. aas jau isvargau ir po triju dienu prasiau, kad skatintu, o ji sake, dar palaukim. Kai pasigulde mane, ziurejo echoskopu ir mate, kad placenta pakankamai subrendus, o vandenu buvo nedaug, bet dar normos ribose( tai cia buvo pirmadieni). daugiau echoskopu ji neziurejo, tik kai jau ketvirtadieni prasiau, darykit ka nors, tai ji tada gerai sako, einam ehoskopu pasiziuresim, pamate kad jau vandenu beveik nebuvo, pati nusistebejo, tada sako, nu gerai jei pati dar per nakti nepagimdysi, tada skatinsim. Judesiukai jau silpnesni buvo. Taip datraukiau iki ryto, gimdos veiklos nebuvo, atsidarymas 2 cm. Ryte 9 val. nukeliavom i gimdymo palata. 11 pradejo skatinti 13:14 val. jau gime mano angeliukas

. Bet vandenu ju nebebuvo, net pati stebejosi, vaikelio kvepavimas buvo sutrikes, tai vaiku gydytojai, kol gimdziau jau lauke kada gims, ir is kart parode tik man ir isnese i inkubatoriu, padare tyrimus, infekcijos aciu dievui nebuvo. Gimdymas buvo skausmingas, galvojom apie epidura, bet kai jau galvojau, kad reikia, buvo nemazas atsidarymas, tai gydytoja patare iskenteti, nes epiduras prailgina stumimo laika. Vaikeli atidave tik 20 val. nuo tada mes kartu

O vaiku gydytojos tai superines, pamokino ir maitinti, nors ir nereikejo praktiskai, kai isisiurbe mano erkute tai ir iki siol dar reikia (.)
Va tokia istorija.
Labiausiai pikta man, kad mano vaikelis palaukus dar kokias 2 - 3 val. galejo ir uzdusti. O ji per 3 dienas nerado laiko paziureti ehoskopu, kaip ten kas. ir pamacius, kad nera vandenu ( o tai buvo apie 15 val.) ji sako, gerai, ryt ryte gimdysim tada

taigi galima buvo ir iskart i gimdykla eit. Bet matyt jai jau darbo laikas baigesi, tai norejo eit namo. Betgi mes buvom sutare ne uz dyka

tai zinoma, labai gerai, kai galima suderinti, darbo laiku pagimadau ir dar gauni 500. Dvigubas uzdarbis

kam tada po darbo vargti. tai visa laime, kad mano kudikis neuzduso per visa ta savaite.
Kol gulejau iki gimdymo tikrai i palata ateidavo mazai, ir tokia rupestinga man jau ji nebeatrode. Daugiau jai rupejo, kad tik nepasidarytu kas negerai, del jos veiksmu, o ne mano savijauta. Nes as esu po sirdies operacijos. matyt del to ji bijojo ir bet kokiu vaistu man leisti. Daugiau tikrai nenoreciau pas tokia gimdyti.
Sekmingu jums gimdymu