Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko BELAKT

QUOTE(xde @ 2009 05 07, 17:06)
idomu g.gif ,kai ieskojau informacijos,radau va toki atsiliepima:

mes valgem BELLAKT BIFIDO misinuka ,jis yra baltarusiu gamybos ,naturalus man ji parekomendavo drauge ,parasysiu savo istorija.
Man pries gimdyma nustate kepenu cholestaze ,dare extra cezari,nes vaikelio toneliai pradejo krist,po gimdymo pradejau maitint pati maitinau men,mums uzsitese naujagimiu gelta papuolem i santariskes,ir ten ivyko baisiausia ,mane apeme stiprus priepuolis pilvo sriti,mane is naujagimiu ligonines perveze i santariskiu ligonine pasirode tulzies akmenlige ir reikia skubiai operuoti salinti tulzi,po operacijos man dingo pienas tada ir prasidejo vargai.......isbandem visus misinukus ,netoleravo nei vieno .tai atpila tai nevalgo ir t.t,o kas baisiausiai kad nekakojo.....tada mums parekomendavo bellakt ,mums jis tikrai super ,valgom iki siol.ir kas keisciausia kad turim kate ir bandziau duoti misinuku ,nelaka nei vieno,o bellakta laka kaip piena .jis tikrai naturalus ,be visokiu chemiju......mamos tikrai pabandykit mums ir pilvukas susitvarke ir augam sveiki....
ji galit nusipirk Hales turguj .
Papildyta:

Maciau,kad Hales turguje viename skyriuje juos parduoda,misiniai(400g pakuote) po 12(sake,kad brangs,nes Baltarusijoje pabrango blink.gif  doh.gif ),koses po 10 lt.

doh.gif siaubas kokios kainos? doh.gif
Atsakyti
Bandysim ir mes si misinuka, ale kazkaip baisoka, pirkti toki daigta is kazkokio senuko turguje.. na bet daug geru atsiliepimu daro savo..
Atsakyti
na mums super belaktas thumbup.gif jau 3 dienas geriam, po pirmo jo buteliuko pakakojo po valandos, nors 3 dienas isvis buvo nekakojes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2009 05 10, 19:28)
na mums super belaktas thumbup.gif  jau 3 dienas geriam, po pirmo jo buteliuko pakakojo po valandos, nors 3 dienas isvis buvo nekakojes thumbup.gif

Vat sita beda(nekakojimas) ir mus kankina...nors geriam misinuka(similac) tik viena kara dienoj bet viduriai labai kieteja...vaikas vargsta

Sakykit kokiom proporcijom maisos si misinuka? 1sausktelis 30ml vandens?
Atsakyti
QUOTE(*slapuke @ 2009 05 10, 18:43)
Vat sita beda(nekakojimas) ir mus kankina...nors geriam misinuka(similac) tik viena kara dienoj bet viduriai labai kieteja...vaikas vargsta

Sakykit kokiom proporcijom maisos si misinuka? 1sausktelis 30ml vandens?

o tai geriat similac + mp, ar similac + belaktas? nuo similaco irgi tas pats buvo doh.gif
taip kazkur 30ml, dabar dedu 4 ir vandens 120 = 130 misinuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2009 05 10, 20:17)
o tai geriat similac + mp, ar similac + belaktas? nuo similaco irgi tas pats buvo doh.gif
taip kazkur 30ml, dabar dedu 4 ir vandens 120 = 130 misinuko smile.gif

Geriam MP ir Similac... kelias dienas geriau antibiotikus tai teko pavartot similac daugiau tai nuo to ir prasidejo musu bedos..

Siandien Kalvariju turguje ieskojau Balakto..gavau tik pas viena senuka, kazkaip nervuoja kai nera normaliai pasirinkimo..Is karto ir lenda mintys gal kuom nors blogas tas misinys..vis tiek ne is parduotuves, neaisku kaip laikytas, na zodziu man paranoja tuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
as siandien pirkau is 3 vietu turgui, nes visi tik po 1 bifido turejo doh.gif
o norejau normaliai apsipirkt keliom savaitem smile.gif db uzsisakiau tiesiai is baltarusijos, jei ka kreipkites 4u.gif
Atsakyti
PATARIMAS! Jeigu turit galimybe gauti Belakta is baltarusijos, paprasykit, kad atveztu baltarusisku mesos konservu ( prasideda berots nuo 6 men) pasirinkimas lb didelis, skanus, naturalus, lb patogu. isviriu darzoves, idedu konservu ir pietus ant stalo. Maitinu jau puse metu ir maitinsiu dar ilgai jais smile.gif
Konservus gamina Orshanskij miasokombinat, kainuoja apie 2-3 lt gal, priklauso su kuo. Net arkliena yra tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliadri: 20 birželio 2009 - 11:35
QUOTE(Lilija73 @ 2007 11 07, 15:26)
pradėjau primaitinti vaiką . naudoju BELAKT mišinuką, atvežtas iš baltarusios. bet daktare sake, kad ne labai tinka. gal kas maitino šio mišinuko savo vaikelį . ką jus manote apie šį mišinuką. bigsmile.gif

Taip, zinau, mums irgi buvo atveze... bet nevalge, o Aptamil Kinder Milch plus tik duok smile.gif
Atsakyti
Ir as savo mazylei duodu Belakt'a. Labai tinka, ir valgo skaniai. tustinasi taip pat gerai. Pabandziau duoti Hipp'o nes Belaktas pasibaiges buvo, tai uz valandos ji neatpyle o visa turini isveme unsure.gif pabandem sumaitinti Hipp'a katei ir suniui, tik pauoste ir nuejo g.gif . Tai kad as tik uz Belakt'a thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 05 06, 23:39)
pasidomėjau ir atradau baltarusišką BELLAKT produkciją , įdomu būtų sužinoti išbandžiusių mišinukus ir košytes nuomones 4u.gif Kur perkate,kiek kainuoja,kaip vaikai toleruoja mišinius ir košes?

http://www_bellakt_c...alog/childfood/

O kažin yra mišinių vaikams nuo 1-3 metų... Aš rusiškai skaityti visai nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 08 spalio 2009 - 11:21
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 10 08, 12:21)
O kažin yra mišinių vaikams nuo 1-3 metų... Aš rusiškai skaityti visai nemoku blush2.gif

Yra Bellakt 3 vadinasi 4u.gif
Atsakyti