QUOTE(Medulis @ 2010 01 13, 13:41)
zinok ir mano suo jokio misinuko nelake, tik bellakto su malonumu islaizydavo, ir dar dabar kai tegauna pora kart misinuka vaikas , suo vistiek laukia keliu laseliu, nors nelieka
tai kai bunu gera ir savo mazute kalyte misinuku pamaitinu 
Mano daktare isvis nieko nera girdejus apie toki misinuka, nors keista, jai jau pensijon laikas, tai turetu zinot - juk anksciau importiniu nebuvo daug - tik bellaktas ir malyshas, similacas ir na gal dar kokie
tai atnesiau jai pakuote kitakart, sake viskas normoj.
Geriam kartais bifido, paprasta, su ryziais, su grikiais misinuka, koses visas isragave - nu labai super, ir bedu su pilvuku ner ir nera brangi produkcija, tik kad sunku gaut

Mano daktare isvis nieko nera girdejus apie toki misinuka, nors keista, jai jau pensijon laikas, tai turetu zinot - juk anksciau importiniu nebuvo daug - tik bellaktas ir malyshas, similacas ir na gal dar kokie

tai atnesiau jai pakuote kitakart, sake viskas normoj.
Geriam kartais bifido, paprasta, su ryziais, su grikiais misinuka, koses visas isragave - nu labai super, ir bedu su pilvuku ner ir nera brangi produkcija, tik kad sunku gaut

As irgi kosytes nusipirkau, tai kita savaite jau bandys ragauti, paziuresiu ar patiks jai jos