Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko BELAKT

QUOTE(Medulis @ 2010 01 13, 13:41)
zinok ir mano suo jokio misinuko nelake, tik bellakto su malonumu islaizydavo, ir dar dabar kai tegauna pora kart misinuka vaikas , suo vistiek laukia keliu laseliu, nors nelieka  biggrin.gif  tai kai bunu gera ir savo mazute kalyte  misinuku pamaitinu smile.gif

Mano daktare isvis nieko nera girdejus apie toki misinuka, nors keista, jai jau pensijon laikas, tai turetu zinot - juk anksciau importiniu nebuvo daug - tik bellaktas ir malyshas, similacas ir na gal dar kokie g.gif
tai atnesiau jai pakuote kitakart, sake viskas normoj.
Geriam kartais bifido, paprasta, su ryziais, su grikiais misinuka, koses visas isragave - nu labai super, ir bedu su pilvuku ner ir nera brangi produkcija, tik kad sunku gaut unsure.gif

As irgi kosytes nusipirkau, tai kita savaite jau bandys ragauti, paziuresiu ar patiks jai jos smile.gif
Atsakyti
Naudojau si mišinuką su pirmų vaikų,dabar antram vaikui irgi duodu bellakt Bifido1, ir kakoja gerai ir toleroja gerai.Dabar pabandžiau duoti bellakt su ryžių miltais nuo 4 men tai irgi vaikas patenkintas.Šiaip man veža tesiai iš Baltarusijos, bet prieš tai pirktavau Halės turguje , tai ten pigiai negu Kalvarijų turguje, o dar pigiau šeštadieniais Rudaminų turguje, ten netgi nekas neslepi bellakt,jis stovi ant priekistoliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadiushazukov @ 2010 01 13, 22:40)
Naudojau si mišinuką su pirmų vaikų,dabar antram vaikui irgi duodu bellakt Bifido1, ir kakoja gerai ir toleroja gerai.Dabar pabandžiau duoti bellakt su ryžių miltais nuo 4 men tai irgi vaikas patenkintas.Šiaip man veža tesiai iš Baltarusijos, bet prieš tai pirktavau Halės turguje , tai ten pigiai negu Kalvarijų turguje, o dar pigiau šeštadieniais Rudaminų turguje, ten netgi nekas neslepi bellakt,jis stovi ant priekistoliu thumbup.gif

o kiek dabar baltarusijoj belkat kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
ju pinigais 9.500 . Tai apie 10lt gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2009 05 07, 12:34)
mes siandien pradesim belakta biffido 4u.gif  tikiuosi tiks ir patiks 4u.gif  parasysiu kaip sekesi smile.gif
pereinam del to kad aptamil, similac, milumil ir nan netiko unsure.gif
Ikalbejo drauge baltarusiska pabandyt smile.gif
tiesa gal zinot jo kaina baltarusijoj???

BIFIDO kaina8lt,visu kitu bellakt mišinukų 5lt, košės 5lt čia Baltarusiškos kainos
Papildyta:
QUOTE(irenocka* @ 2010 01 08, 01:16)
sveikos, mamytes.
prasidejo mano spinduleliui pilvuko bedos, valgem sau sekmingai Aptamili, bet kazko tai sustreikavo pilvukas kaip tik gruodzio 31 vakare blink.gif  riksmas nezmoniskas, vaikas melinoja nuo skausmo, niekas jai nepadeda nei silta palute, nei lasiukai, nei zvakutes, tik rankos.... galvoju pakeisime maisteli i milumil, bet perskaiciau cia apie bellakta, nupirkome, pabandeme ar sutapimas ar ne, bet lyg susitvarke pilvukas. bet musu pediatre kategoriskai pries si misinuka blink.gif .... aiskina taip kad pasenusi receptura ir labai daug angliavandeniu, auga tik mase .... blink.gif  kokia jusu pediatru nuomone?

Mano pediatrė sakė nieko prieš šito mišinuko neturi,todėl kad ne aš viena naudoju bifido ir ne vieno nusiskundimo nebuvo,mes irgi pradėjom nuo Aptamilo( pilvukas skaudėjo nežmoniškai, po dvėju savaičiu baigiau vaiką kankinti ir nupirkau Bifido , ir SUPER!
Atsakyti
[quote=Nadiushazukov,2010 01 15, 22:25]
BIFIDO kaina8lt,visu kitu bellakt mišinukų 5lt, košės 5lt čia Baltarusiškos kainos
Papildyta:

Man is baltarusijos tiesiai veza, ir ten tokiu kainu niekur nera kad 5 lt kainuotu g.gif
Atsakyti
Sveiki, štai ir mes paragavom košytės ir mišinuką Belakt ir žinot labai thumbup.gif ypač košės jos visiškai kitokios nei mūsiškes parduotuvese nei to saldumo nei skystumo, vienu žodžiu esu labai patenkinta lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi mama gauna is Baltarusiu bobulyciu kosiu bei misinuku Belakt. Viena mamyte rase, jog jos gydytoja net nezino apie toki misini kaip Belakt, nors jai jau pensija sviecia. Ji nezino tik todel, jog anksciau visa si produkcija vadinosi MALYS, o dabar BELLAKT (cia man baltaruse pasake).
Siaip misinio dar nedaviau savajam, nes maitinu MP, jam jau 5men, o mama jau anksciau buvo ju nupirkusi. Siaip bijau misiniu duoti tik del to, jog ten viskas gaminta ant karves pieno, o kiek zinau vaikams iki 1m nelabai rekomenduoja duoti karves piena unsure.gif . O va stai del kosiu, tai nebijosiu duoti, tik duosiu vyresniam biski mirksiukas.gif ..
Mums koses ir tuos misinius Belakt pardave po 8Lt. SIaip paragavimui dar paradve ir kazkokias koses "UMNICA", bet nieko apie jas nezinojau, nes ir pati ju neragavau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 01 18, 17:40)
Man irgi mama gauna is Baltarusiu bobulyciu kosiu bei misinuku Belakt. Viena mamyte rase, jog jos gydytoja net nezino apie toki misini kaip Belakt, nors jai jau pensija sviecia. Ji nezino tik todel, jog anksciau visa si produkcija vadinosi MALYS, o dabar BELLAKT (cia man baltaruse pasake).
Siaip misinio dar nedaviau savajam, nes maitinu MP, jam jau 5men, o mama jau anksciau buvo ju nupirkusi. Siaip bijau misiniu duoti tik del to, jog ten viskas gaminta ant karves pieno, o kiek zinau vaikams iki 1m nelabai rekomenduoja duoti karves piena  unsure.gif  . O va stai del kosiu, tai nebijosiu duoti, tik duosiu vyresniam biski  mirksiukas.gif ..
Mums koses ir tuos misinius Belakt pardave po 8Lt. SIaip paragavimui dar paradve ir kazkokias koses "UMNICA", bet nieko apie jas nezinojau, nes ir pati ju neragavau.  ax.gif

o kad MAlysas tai rusu buvo, ne baltarusu g.gif
niu ne esme, svarbu lalabai gera ju produkcija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 01 18, 19:40)
Siaip misinio dar nedaviau savajam, nes maitinu MP, jam jau 5men, o mama jau anksciau buvo ju nupirkusi. Siaip bijau misiniu duoti tik del to, jog ten viskas gaminta ant karves pieno, o kiek zinau vaikams iki 1m nelabai rekomenduoja duoti karves piena  unsure.gif  . O va stai del kosiu, tai nebijosiu duoti, tik duosiu vyresniam biski  mirksiukas.gif ..
Mums koses ir tuos misinius Belakt pardave po 8Lt. SIaip paragavimui dar paradve ir kazkokias koses "UMNICA", bet nieko apie jas nezinojau, nes ir pati ju neragavau.  ax.gif

Tiesa, karves pieno negalima iki metu laiko. Bet ten jo yra tiek kad nepakenktu kudikiui, ir seip manau kad perdirba kazkaip ta piena g.gif Na nezinau, bet gryno karves pieno iki metu negalima, nors senais laikais kai moterys neturedavo pieno, tai duodavo karves.
O kas bande duoti pvz. Belakto ryziu miltu, tai kaip su buteliukais, begs pro mazyte skylute, ar reikia kiek su didesne, nes tirstas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 01 18, 19:09)
Tiesa, karves pieno negalima iki metu laiko. Bet ten jo yra tiek kad nepakenktu kudikiui, ir seip manau kad perdirba kazkaip ta piena g.gif  Na nezinau, bet gryno karves pieno iki metu negalima, nors senais laikais kai moterys neturedavo pieno, tai duodavo karves.
O kas bande duoti pvz. Belakto ryziu miltu, tai kaip su buteliukais, begs pro mazyte skylute, ar reikia kiek su didesne, nes tirstas?  4u.gif

mums super prabegdavo, duodavo su ryziais arba grikiais nakciai, geriau miegodavo - sociau mirksiukas.gif
Atsakyti

Meduli - Aga, suklydau sakydama, jog Malysas buvo Baltarusiu, tai buvo Rusu ax.gif skubejau rasyti.

Kaatyteaa - Del karves pieno irgi esate teisi, jog tarybu laikais niekas ten labai ir neziurejo, duodavo ir nieko neatsitikdavo tiem vaikuciams, juk net virtuveles budavo, kur mamos musu imdavo ta pieneli. Bet ir aplinka buvo ne tokia uztersta kaip dabar, kad tie vaikuciai dabar viskam alergiski.
Jeigu Jusu vaikuciams nieko, tai super maitinkit ir dziaukites, thumbup.gif , nes manau, jog ta produkcija kazkodel yra sveikesne ir artimesne man nei visokie Hipp'ai, Tuttel'iai, Aptamil'ai ir t.t.., taciau tai tik mano nuomone, nenoriu, kad kas poto cia uzsivestu del to 4u.gif
Atsakyti