Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko BELAKT

QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 08, 13:52)
Yra Bellakt 3 vadinasi 4u.gif

Dėkui aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 08, 13:52)
Yra Bellakt 3 vadinasi 4u.gif

Hales turguje,kur prekiauja jais,ne karto nemaciau tokio schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos! Ar yra siu misinuku kazkur Vilniuje?? 4u.gif Ir kokia kaina?
Atsakyti
sveikos,
mes geriam Belakt 1 jau nuo antrojo menesio, na piniginiu atzvilgiu mums jis super , nes krize ir mus paliete biggrin.gif geras sitas misinukas, nesiskundziam thumbup.gif
Atsakyti
Mums netiko doh.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Bellakta galima rasti Kalviriju ir Hales turguje.. Pas babtias... ax.gif As maitinu Aptamiliu, bet kartais ir belakto grikinio duodu. Vidutine Kaina apie 12lt Tikrai ne taip ir brangu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geljana: 24 lapkričio 2009 - 12:24

! 
Mišinukus/tyreles/košytes forume pardavinėti/dovanoti draudžiama!
Atsakyti
QUOTE(Geljana @ 2009 11 24, 12:17)
Labukas smile.gif  Bellakta galima rasti Kalviriju ir Hales turguje.. Pas babtias...  ax.gif As maitinu Aptamiliu, bet kartais ir belakto grikinio duodu. Vidutine Kaina apie 12lt  Tikrai ne taip ir brangu 4u.gif

o kur cia po 12LT? visos babces po 13lt seniai, o va jau menuo kaip po 15lt ir kalbas nesileidzia doh.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes.
prasidejo mano spinduleliui pilvuko bedos, valgem sau sekmingai Aptamili, bet kazko tai sustreikavo pilvukas kaip tik gruodzio 31 vakare blink.gif riksmas nezmoniskas, vaikas melinoja nuo skausmo, niekas jai nepadeda nei silta palute, nei lasiukai, nei zvakutes, tik rankos.... galvoju pakeisime maisteli i milumil, bet perskaiciau cia apie bellakta, nupirkome, pabandeme ar sutapimas ar ne, bet lyg susitvarke pilvukas. bet musu pediatre kategoriskai pries si misinuka blink.gif .... aiskina taip kad pasenusi receptura ir labai daug angliavandeniu, auga tik mase .... blink.gif kokia jusu pediatru nuomone?
Atsakyti
QUOTE(juliadri @ 2009 06 20, 13:33)
PATARIMAS! Jeigu turit galimybe gauti Belakta is baltarusijos, paprasykit, kad atveztu baltarusisku mesos konservu ( prasideda berots nuo 6 men) pasirinkimas lb didelis, skanus, naturalus, lb patogu. isviriu darzoves, idedu konservu ir pietus ant stalo. Maitinu jau puse metu ir maitinsiu dar ilgai jais  smile.gif
Konservus gamina Orshanskij miasokombinat, kainuoja apie 2-3 lt gal, priklauso su kuo. Net arkliena yra  tongue.gif

Nezinau kas duotu savo vaikui toki Š...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irenocka* @ 2010 01 08, 01:16)
sveikos, mamytes.
prasidejo mano spinduleliui pilvuko bedos, valgem sau sekmingai Aptamili, bet kazko tai sustreikavo pilvukas kaip tik gruodzio 31 vakare blink.gif  riksmas nezmoniskas, vaikas melinoja nuo skausmo, niekas jai nepadeda nei silta palute, nei lasiukai, nei zvakutes, tik rankos.... galvoju pakeisime maisteli i milumil, bet perskaiciau cia apie bellakta, nupirkome, pabandeme ar sutapimas ar ne, bet lyg susitvarke pilvukas. bet musu pediatre kategoriskai pries si misinuka blink.gif .... aiskina taip kad pasenusi receptura ir labai daug angliavandeniu, auga tik mase .... blink.gif  kokia jusu pediatru nuomone?

Mano gydytoja sake kad viskas gerai yra su situo misinuku... Jai vaikui nuo jo nera blogai tai kodel neduoti tada ? g.gif Manoji ir kakoja nuo jo gerai, ir valgo ji noriai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaatyteaa: 13 sausio 2010 - 11:37
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 01 13, 11:30)
Mano gydytoja sake kad viskas gerai yra su situo misinuku... Jai vaikui nuo jo nera blogai tai kodel neduoti tada ? Vat pvz hipp'o nei kates nei sunys kaime nevalge  lotuliukas.gif  o belakt'a su malonumu... g.gif

zinok ir mano suo jokio misinuko nelake, tik bellakto su malonumu islaizydavo, ir dar dabar kai tegauna pora kart misinuka vaikas , suo vistiek laukia keliu laseliu, nors nelieka biggrin.gif tai kai bunu gera ir savo mazute kalyte misinuku pamaitinu smile.gif

Mano daktare isvis nieko nera girdejus apie toki misinuka, nors keista, jai jau pensijon laikas, tai turetu zinot - juk anksciau importiniu nebuvo daug - tik bellaktas ir malyshas, similacas ir na gal dar kokie g.gif
tai atnesiau jai pakuote kitakart, sake viskas normoj.
Geriam kartais bifido, paprasta, su ryziais, su grikiais misinuka, koses visas isragave - nu labai super, ir bedu su pilvuku ner ir nera brangi produkcija, tik kad sunku gaut unsure.gif
Atsakyti