Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko BELAKT

! 
Maisto produktus (tame tarpe ir mišinukus bei tyreles) forume pirkti/dovanoti/pardavinėti draudžiama!
Atsakyti
mes ir gi nuo gimimo tik Bellakt vartojame, vaikuitis sveikas, noriai ir košytes valgo, man tinka ir kaina ir kokybė. vežamės patys iš BY.
Atsakyti
Mano vyresnele uzaugo ant Malish misinuku, dabar mazoji iki 3 men. gere man pienuka,bet gulejom ligoninei ir jis matyt nuo streso baigesi. Tai siandien vaziavau i Rudaminos turgu, radau Belakt Bifidus, nes mums po antibiotiku reikia geru bakteriju, dar nupirkau Belakt su grikiais, tai abu maze valgo labai gerai. thumbup.gif Matyt juos ir valgysim. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totosha1980: 14 kovo 2010 - 02:03
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 14, 02:02)
Mano vyresnele uzaugo ant Malish misinuku, dabar mazoji iki 3 men. gere man pienuka,bet gulejom ligoninei ir jis matyt nuo streso baigesi. Tai siandien vaziavau i Rudaminos turgu, radau Belakt Bifidus, nes mums po antibiotiku reikia geru bakteriju, dar nupirkau Belakt su grikiais, tai abu maze valgo labai gerai. thumbup.gif Matyt juos ir valgysim. smile.gif

Totosha,kiek ten kainuoja Belakt,mes irgi norim irgi pabandyti
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kas zino kas belakt vilniuje pardavineja, labai reikia.. info i az aciu
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2010 03 17, 09:47)
sveikos  smile.gif gal kas zino kas belakt vilniuje pardavineja, labai reikia.. info i az aciu

hales turguje pardavineja 4u.gif
Atsakyti
gal zinot kur kaune galima isigyti? o ar yra spec. alergiskiems vaikams? ar jie visi karves pieno pagrindu? aciu uz greita atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2010 03 25, 12:37)
gal zinot kur kaune galima isigyti? o ar yra spec. alergiskiems vaikams? ar jie visi karves pieno pagrindu? aciu uz greita atsakyma  4u.gif

Nenoriu pameluoti,bet man rodos jie visi yra ant karves pieno gaminti 4u.gif
As dejau cia puslapi belakto,ten galit rasti visa info.
Pakartosiu www.bellakt.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilinka: 29 kovo 2010 - 10:47
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 03 14, 04:02)

Savajai mazylei irgi grikiu davinejau, ir avizu ir ry thumbup.gif ziu kosytes, dabar ,mums atveze toki mix'a. Avyzos su ryziais ir obuoliuku, tai labai skaniai valgo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, smile.gif

Gal galite pasakyti, kur tiksliai galima nusipirkti BELAKT misinuko? rolleyes.gif

Aciu 4u.gif

Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 01superine: 24 gegužės 2010 - 11:19
QUOTE(01superine @ 2010 05 24, 11:19)
Sveikos mamytes, smile.gif

Gal galite pasakyti, kur tiksliai galima nusipirkti BELAKT misinuko? rolleyes.gif

Aciu 4u.gif

Vilniuje

Hales turgus, prie stoties..
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2010 05 24, 14:13)
Hales turgus, prie stoties..

O kur tiksliau, nes ten neradau verysad.gif
Atsakyti