Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko BELAKT

Kaatyteaa - Del karves pieno irgi esate teisi, jog tarybu laikais niekas ten labai ir neziurejo, duodavo ir nieko neatsitikdavo tiem vaikuciams, juk net virtuveles budavo, kur mamos musu imdavo ta pieneli. Bet ir aplinka buvo ne tokia uztersta kaip dabar, kad tie vaikuciai dabar viskam alergiski.
Jeigu Jusu vaikuciams nieko, tai super maitinkit ir dziaukites, thumbup.gif , nes manau, jog ta produkcija kazkodel yra sveikesne ir artimesne man nei visokie Hipp'ai, Tuttel'iai, Aptamil'ai ir t.t.., taciau tai tik mano nuomone, nenoriu, kad kas poto cia uzsivestu del to 4u.gif
[/quote]
Man irgi Belakt'as yra artimesnis nei visi tuteliai, hippai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaatyteaa: 19 sausio 2010 - 10:52
Sakykit mamos, o kokios pvz yra kainos tyreliu is Baltarusu cia pardavinejamos, aisku jei parduoda, nes as tai nemaciau niekad? Ir siaip kokybe ju kokia, ar skanios, ar valgo jusu vaikuciai? rolleyes.gif Zodziu ar imanoma ju gauti?
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2010 01 17, 11:38)
Sveiki, štai ir mes paragavom košytės ir mišinuką Belakt ir žinot labai  thumbup.gif  ypač košės jos visiškai kitokios nei mūsiškes parduotuvese nei to saldumo nei skystumo, vienu žodžiu esu labai patenkinta  lotuliukas.gif

Ir as padariau katik ta kosyte, bet man liko gumuliuku, du kartus perdarinejau, bet negaliu nupurtyti, kad nebutu, ir puoduke bandziau maisyti, visvien yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 01 19, 17:51)
Ir as padariau katik ta kosyte, bet man liko gumuliuku, du kartus perdarinejau, bet negaliu nupurtyti, kad nebutu, ir puoduke bandziau maisyti, visvien yra  doh.gif

na pas mane retai kada pasitaiko g.gif
reik i karsta vandeni po biski pilti ir maisyt iskart g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2010 01 19, 20:34)
na pas mane retai kada pasitaiko  g.gif 
reik i karsta vandeni po biski pilti ir maisyt iskart  g.gif

Na reikes pabandyti taip, nes dariau taip kaip parasyta ant pakuotes, ipyliau vandens, ir idejau milteliu, sukraciau ir gumuliukai buvo doh.gif ryt vel duosiu tai paziuresiu kaip gausis smile.gif
Atsakyti
Tai mamytes niekas negaunate tyreliu is Baltarusu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 01 20, 14:19)
Tai mamytes niekas negaunate tyreliu is Baltarusu?  unsure.gif

Man buvo atveze obuoliu tyreles ir dar su kazkuo, tai dukryte labai skaniai valge jas, tik firma buvo ne Belakt smile.gif
Atsakyti
Mes valgome Belakta.Visus kurie buvo Lietuvoj,isbandeme.Nuo paciu brangiausiu iki paciu pigiausiu.Nei vienas netiko.Ir paprastas Belaktas irgi netiko. Tai valgom Belakt AR+.
Aisku nepatogu tik,visu draugu ir pazistamu prasyti kas karta atvezti.O ir atvezti daug negalima.Bet ka padarysi,jeigu tik sis ir tinka.
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 01 21, 10:54)
Man buvo atveze obuoliu tyreles ir dar su kazkuo, tai dukryte labai skaniai valge jas, tik firma buvo ne Belakt  smile.gif

O kaip faina, as tai nemciau, kad kas veztu pvz turguose, gal reikia uzsakyti, kad atveztu g.gif tik va galvoju ar apsimoka, nes nezinau tu kainu, dar apgaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 01 22, 18:29)
O kaip faina, as tai nemciau, kad kas veztu pvz turguose, gal reikia uzsakyti, kad atveztu g.gif  tik va galvoju ar apsimoka, nes nezinau tu kainu, dar apgaus  unsure.gif

Man vezais blr, tai ten kaina ju pinigais sultys buteliuke 190ml - kaina 1300, o tyreles 180g , o kaina- 1590 4u.gif nebrangu ir skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 01 25, 16:46)
Man vezais blr, tai ten kaina ju pinigais sultys buteliuke 190ml - kaina 1300, o tyreles 180g , o kaina- 1590  4u.gif nebrangu ir skanu smile.gif

Na, tai jei teisingai supratau, tai tyreles kaina 180g yra apie 1,4Lt, tai nera brangu, taciau jie turetu 'uzsimesti', kad uzsidirbtu dar, tai praktiskai ir neapsimoka is ju pirkti, nes Norfoj pirkau tyreles ivairias darzovienes su ivairiom mesytem ir pan, tai 190ml po 2,40lt mokejau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2010 01 27, 13:45)
Na, tai jei teisingai supratau, tai tyreles kaina 180g yra apie 1,4Lt, tai nera brangu, taciau jie turetu 'uzsimesti', kad uzsidirbtu dar, tai praktiskai ir neapsimoka is ju pirkti, nes Norfoj pirkau tyreles ivairias darzovienes su ivairiom mesytem ir pan, tai 190ml po 2,40lt mokejau.  4u.gif

Kadangi mama daznai vazineja ten, tai man apsimoka pirkti thumbup.gif beto kazkaip man baltarusiska produkcija labiau prie sirdies nei pvz. hipp ...
Atsakyti